Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokia normali tepalo temperatura ( A6(C5) 2.4  (Skaityta 7137 kartus)

Neprisijungęs Wicioks

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
tia reiskia as labai suklydau :D. o kas per daviklis ant jo yra?

ant to gyvatuko pas mane nera jokio daviklio, tik labai arti jo yra lauko temperaturos daviklis, bentjau turetu jisai buti.

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
may it be. gal apie ta pati kalbam. tvirtinimas to daviklio kiek pamenu ant gyvatuko yra. ar ne?

Neprisijungęs Wicioks

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
jop, tas pats bus.

Neprisijungęs mariukas69

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Na po ilgu rausimu atrodo radau , gal Veil patikslinsi kuris ? NR21 ar NR 6? http://audi.vag-zapchasti.ru/pic/AU_Bilder_114_114919600.gif

kaip ivardinti vienas ir kitas?
Nzn kaip ivardinti ,sita nuoruoda rasta internete kazkokiam forume... ir ten tik tiek ir parasyta....

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Na po ilgu rausimu atrodo radau , gal Veil patikslinsi kuris ? NR21 ar NR 6? http://audi.vag-zapchasti.ru/pic/AU_Bilder_114_114919600.gif

kaip ivardinti vienas ir kitas?
Nzn kaip ivardinti ,sita nuoruoda rasta internete kazkokiam forume... ir ten tik tiek ir parasyta....

tu paciu ieskok ETKOJ. Turetu but nurodyta sender ir sensor. Sender turetu buti i skydeli duodamos temp.

Neprisijungęs krepkiy

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
sveiki,pas mane tai pak tepalo tempiratura kila iki 160l.nezinau ka darit,kur keriptis?manau kad diognostika neparodis klaidu susijusi su tepalo tempirara,jai kas turi minciu parasikit,aciu