Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokia jusu nuomone apie dyzelinius kuro sildytuvus  (Skaityta 1277 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
beklaidziodamas interne uzmaciau toki dalyka, kuris vadinas dyzelinio kuro sildytuvas. jo aprasymas pateikiamas nuorodoje: http://www.autura.lt/lt/technine-informacija/7375070035ea32855b7351ffda493669
gal kas is dyzelistu turit toki aparata... koks jo efektyvumas? :V

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
man idomu kokia kaina :) jai ten kosmosa kainuoja tai ... geriau jau degalu baka apvyniosiu kaitinimo sniuru kuris dedams i vonios grindis :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
bent jau ten buvo parasyta kaina nuo 99lt...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
nu blin as per visus salcius savo dyzeli uzkurdavau...ne karto prie jos nejunges nei krokodilu nei tempes...

tik patarimas ziema laikykit kuo pilnesni baka,tada maziau kondensato susidaro ir siaip kai mazai saliaros siurblys spaudimo nesudaro....
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 25, 12:42:06 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
;) jasno... tai gal ir as uzkursiu... bet man nusimato artimiausiu metu naujo akumo pirkimas... nes jis jau ir dabar kai saltas matoras kazkaip sunkokai vinioja... tai gal kai bus geras akumas ir pilamas normalus kuras nebus didesniu problemu...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
ta prasme normalus kuras ? pradziai pasikeisk pakaitinimo zvakes,ne tikrink o pakeisk ir pries salcius filtra kuro butinai... atsimenu kai ja nusipirkau ziema per didziausius salcius ir atvariau pas meistrus sakau sunkiai kuriasi,tie ziuri i mane ir sako tu dziaukis kad is viso uzsikure...bet tada atsimenu is 3 karto gal tik uzsivede...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
tai cia kas be ko :) artimiausi planai... laukiu nesulaukiu algos :D kad galeciau pamalonint save ir savo masinytia tam tikru zeimai reikiamu upgradu :)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
arvi ar ne tu juoda C4 avanta vairoj su gale naklejke prie zenklo audi klubo ?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
mano juodas C4 ovantas su niauktais galiniais langais, A6 galu, R17 OZ ratukais, ir kaip bebutu gaila, per skubejima ir uzmarsuma paliktu vardiniu klubo numeriu remeliu isvaziavo i vilniu numeriai BDA 651... jei apie ta kalbi tai ten mano buvusioji  :H (o)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
mano juodas C4 ovantas su niauktais galiniais langais, A6 galu, R17 OZ ratukais, ir kaip bebutu gaila, per skubejima ir uzmarsuma paliktu vardiniu klubo numeriu remeliu isvaziavo i vilniu numeriai BDA 651... jei apie ta kalbi tai ten mano buvusioji  :H (o)
na reiskia tada tavo buvusia maciau :) prashos plovimo :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
:) cia jau ne mano kompetencija... bet kiek zinau i teisingas rankas turejo patekt...