Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kodel blogai kuriasi?  (Skaityta 1457 kartus)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Topic Start: 2008 Gegužės 10, 20:34:09 »
ryte norint uzkurt reikai ilgokai pakurit ja.nu bent jau kokius 3 kartus varikli reikia perversti.o kai dar karts nuo karto reikia sildyt zvakes tai iskart uzgriebia.ir taip yra tik saltam moorui esant.2,5tdi A6 (c4)

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #1: 2008 Gegužės 10, 20:47:47 »
tikrink zvakes pirmiausia,poto gali siublys tiksliau voztuvas siurbli nelaikyti salerkos ir reik kiek laiko pasukt kol prisiurbs ff kazkais taip :V

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #2: 2008 Gegužės 11, 20:33:40 »
nu zvakers cia neprieko.nes tik pakaitinus gerai kuriasi o nepakaitinus lievai.o va sus iurblio vostuvu tai jau kita kalba.gal ir taip yra

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #3: 2008 Gegužės 11, 20:52:25 »
ir dabar? tokiai temp esant dar sildyt reikia? man atrodo kad degimas pas tave blogas (geriausiu atveju) blogiausiu jau varikliui hana

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #4: 2008 Gegužės 11, 22:01:48 »
ne dabar nereikai tokiu oru sildyti.cia buvo pora rytu kai reikejo truputi pasildyti.nu lb trumpai bet sildydavo.seip as manau kad degimas tikrai blpgas yra.nes buvo toks remontelis atliekamas.ir iki siol man niekas silutei neopastato gerai to degimo.visi pire konors prikimba.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #5: 2008 Gegužės 11, 22:05:07 »
ta pacia beda as apturejau.... salta, kai kaista zwakes, kuriasi puikiai.. bet esant drungnam warikliui, kai zwakes nekaista, reikedawo sukinti... tai mano degimas buwo per welywas, kompas parode jei gerai pamenu 6 ar 7 laipsnius paklaida... tai rankiniu budu auksarankis pagal org metkes man sugaude degima... dabar nebeswarbu kada kursi , pirmas apwertimas ir antras jau kuriasi..

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #6: 2008 Gegužės 11, 23:57:13 »
ta pacia beda as apturejau.... salta, kai kaista zwakes, kuriasi puikiai.. bet esant drungnam warikliui, kai zwakes nekaista, reikedawo sukinti... tai mano degimas buwo per welywas, kompas parode jei gerai pamenu 6 ar 7 laipsnius paklaida... tai rankiniu budu auksarankis pagal org metkes man sugaude degima... dabar nebeswarbu kada kursi , pirmas apwertimas ir antras jau kuriasi..
o del pamesto degimo kampo gali traktoriukas duminti juodai?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #7: 2008 Gegužės 12, 07:53:19 »
o del pamesto degimo kampo gali traktoriukas duminti juodai?
jo,gali duminti,bo nesudegina viso kura. o seip tai nesunku su kompu pamatyt kiek nugrybaves degimas

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #8: 2008 Gegužės 12, 19:42:14 »
del dumijimo tai nera to dumo pasmane.nu aisku kol nemini.bet va mano siurblys pulsuoja.ir nuvariau as ta degima pastatyti.i vietini serviziuka.tai palikau masian nepasakes kad pulsuoja.tevas nuvare pasiimti jos.ir jam pasake kad nena degimo pastatyti kadangi pulsuoja.nu su kompu nepastato jo.bet ar taip gali buti?taigi galima apsukas paprasciausei susikelti ir pulsacija dingsta.ir tada statyk kiek tik nori.nu cia mano toks pamastymas butu.pataisykit jei klystu as.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #9: 2008 Gegužės 12, 20:45:47 »
o pulsacija (jei nesuperine) isgydoma su vagcom'u.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #10: 2008 Gegužės 12, 21:13:24 »
jau neizgydoma ji.ji man jau pulsuoja gan senai.bet dabar jau ir nebetvarkau.kai buvau susiruoses tvarkyt neradau virsaus siurblio.o dabar litu nera.tai rudeni apsiimsiu tuom.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #11: 2008 Gegužės 13, 07:12:36 »
jau neizgydoma ji.ji man jau pulsuoja gan senai.bet dabar jau ir nebetvarkau.kai buvau susiruoses tvarkyt neradau virsaus siurblio.o dabar litu nera.tai rudeni apsiimsiu tuom.
na man rudeni irgi bus gydoma, kiek tau "vaistai" kainuos tam?

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #12: 2008 Gegužės 13, 11:24:07 »
kiek??darbas + kitas virsus siurblio.buvau rades siurbli uz 700lt tai dar darba +100 ir lyg viskas turetu buti.nu dar aisku akip pavyks siurbli gauti.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #13: 2008 Gegužės 14, 00:44:32 »
kiek??darbas + kitas virsus siurblio.buvau rades siurbli uz 700lt tai dar darba +100 ir lyg viskas turetu buti.nu dar aisku akip pavyks siurbli gauti.
na man minejo siurblio restauracija o ne nuo kito kazka dejima :)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #14: 2008 Gegužės 14, 15:40:17 »
ir tu dar rudens lauki kai zadi restauruoti???restauruok dabar.nes paskui gali jau velu buti.jie nevisada yra restauruojami.gali jau buti tiek susidrozes kad nebeis nieko padaryti.nu bent jau taip man sake kai skambinau i ta serviza kaune kur juos restauruoja

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #15: 2008 Gegužės 14, 16:51:24 »
pas mane taipat sunkiai pradejo kurtis, kartais suku suku ir tik po kiek laiko po biskuti pagauna, o jei is antro karto kuriu tai tada iskart jau pagriebia, beto labai duminti pradejo, retkarciais, net stovint an laisvu apsuku duma balta meta neblogai, atrodo lyg lauke butu -25 laipsniai ir garuotu is duslintuvo, kartais viskas tvarkoje... o kai vaziuojant uzspaudi tai visai apsipila juodais dumais, beto ir trauka netokia kokia turetu buti...
cia pries pora menesiu dariausi diagnostika ir reguliavau degima, tai po to laiko buvo labai gerai, dabar stipriai bludyt pradejo :(

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #16: 2008 Gegužės 14, 17:12:33 »
pas mane taipat sunkiai pradejo kurtis, kartais suku suku ir tik po kiek laiko po biskuti pagauna, o jei is antro karto kuriu tai tada iskart jau pagriebia, beto labai duminti pradejo, retkarciais, net stovint an laisvu apsuku duma balta meta neblogai, atrodo lyg lauke butu -25 laipsniai ir garuotu is duslintuvo, kartais viskas tvarkoje... o kai vaziuojant uzspaudi tai visai apsipila juodais dumais, beto ir trauka netokia kokia turetu buti...
cia pries pora menesiu dariausi diagnostika ir reguliavau degima, tai po to laiko buvo labai gerai, dabar stipriai bludyt pradejo :(

laikas i siaulius tau;)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #17: 2008 Gegužės 16, 09:54:07 »
tai gal koki dirza blogai itempe ir degimas prasoko.vel bandyk degima ziuret.nes baltas dumas rodo tikrai kad degimas blogas.tik va nzn koks.velyvas ar ankstyvas.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #18: 2008 Gegužės 16, 11:29:17 »
dirzo pas mane niekas nejudino... nebent pats siurblys pasisuko, ar dar kas, balta duma ziaurei meta kai uzgazuoji paskesta juoduose dumuose ir visa zeme po duslintuvu pilna suodziu :D
na artimiausiu metu varysiu diagnostika darytis :)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #19: 2008 Gegužės 16, 13:04:45 »
na aps mane apsukos rujoja ~30 tau endaug.
bet dabar pastebejau kad kuriantis tai meta kruva ir tokio balkshvo dumo, o nuo 2400rpm ir daugiau tai jau juodas.
laisvom apsukom net dumina bet vln zino kokiu dumu :D nei meilsvas nei baltas nei juodas.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #20: 2008 Gegužės 16, 14:30:08 »
na aps mane apsukos rujoja ~30 tau endaug.
bet dabar pastebejau kad kuriantis tai meta kruva ir tokio balkshvo dumo, o nuo 2400rpm ir daugiau tai jau juodas.
laisvom apsukom net dumina bet vln zino kokiu dumu :D nei meilsvas nei baltas nei juodas.

tada pilkas gal :D

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #21: 2008 Gegužės 16, 18:17:47 »
cia tikrai nera neiko kito kaip degimas kaltas.varykit reguliuokit ri baigsis viskas jums.ir vaziuosit sau ramei.man silutei tokisu darbus padarytu as tikrai nieko nelaukciau.ir nesinervinciau kiekviena ryta.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #22: 2008 Gegužės 16, 18:24:00 »
atvaziuok i siaulius;)
cia tikrai nera neiko kito kaip degimas kaltas.varykit reguliuokit ri baigsis viskas jums.ir vaziuosit sau ramei.man silutei tokisu darbus padarytu as tikrai nieko nelaukciau.ir nesinervinciau kiekviena ryta.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #23: 2008 Gegužės 16, 21:40:28 »
nu tikria kad neblogas pasiulymas.bet kad kai i kolonke pazvelgiu tai niekur nebenoriu vaziuot.ir  tada kurt nebereikai ri nevai del tu nesamoniu neima :s

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
kodel blogai kuriasi?
« Atsakymas #24: 2008 Gegužės 17, 09:13:50 »
zada saliarka dar brangs, esame  viena ish 3 europos shaliu kur dyzelis brangesnis uz bendza...
apgailetina.