Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: reikia naujos sirdies =]]  (Skaityta 367 kartus)

sim.p.tom

• Svečias
reikia naujos sirdies =]]
« Topic Start: 2008 Gegužės 19, 15:03:15 »
Sveiki. praeejusia vasara ipirkau 1987m 90 2.3 10V. Reikalas tas, kad su isvaizda viskas ciki, patraukli tokia, bet beda po kapotu slepias pasislepus =]]] Kompensatoriai klaksejo, kai ant redline pavarydavau, bet pakeitus dazniau tepalus, dabar lyg ir susinormalizavo...klaksi biski, bet ne taip kaip buvo. Pavaru dezej sinchronizatoriam peize, i 3 pavara greit jungiant su trenksmu isikisa :( na zodziu galvoju pasikeist visa po kapotu esanti pribumbasa, nes vaziavimas darosi nebesmagus, kadangi esu jaunas zemes zmogeliukas ir man norisi myztelet ant akseleratoriaus pedalo :D esme ta, kad noriu pakeist varikli su pavaru deze (aisku noretusi naujesnio nei 87m. =]]]) o kadangi tokiu dalyku nesu domejesis, norejau jusu ir paklausti, kur galima Klaipedoje, ar netoli jos, surasti mechanikus, kurie tuo uzsiimtu? =]] Ziurinejau variklius autogide ir -pliuse, nelabai daug pasirinkimo =| Taj va, gal yra tokia vieta, kur nuvaziuoji, palieki masina, ideda varikli, ateini, pasiimi ir ganialini su sypsena toliau :) Busiu labai dekingas tiem, kurie duos mechaniku telefonu nr. patarimu, ar siaip perskaitys si "straipsni" =D aciu visiem  ;)

Neprisijungęs Ignys

• Įrašai: 315
    • Žiūrėti profilį
reikia naujos sirdies =]]
« Atsakymas #1: 2008 Gegužės 19, 16:16:42 »
zinau viena.. veiksmas telsiuose(tiksliau ryskenuose), tik nezinau ar beuzsiima tuom, nes buvo i uzsieni isvykes, jei reikia nr man i pm  (+) :G