Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimas turintiems 1.8 turbo variklius,del keisto garso atleidus akseleratoria  (Skaityta 1185 kartus)

Audi_TT

• Svečias
Sveiki,
Wa cia gal klausimelis butu turintiems 1.8 turbo varikliukus.
Tai wa reikalas tame, kai pagazuoji ir atleidi akseleratoriaus pedala isgirsti ties oro filtro puse toki keista garsa, toks kaip skardele i kazka trankytusi nuo vibracijos, toks pppprrrr.... garsas, variau pas meistriuka, tai jis man ten keite, dirza, itempejus, guoliukus ir t.t. jis tipo paaiskino, kad cia taip pas turbininius variklius turi buti, tipo kai yra imamas oras ir po to jis nuleidinejamas ten sukasi kazkoks venteletoriukas, ar voztuvukai kazkokie yra, na nelabai supratau ir jie tiesiog nuo oro nusileidimo vibruoja ir sukelia ta garsa, na man labai keista, ar gali taip but, kazkaip nesitiki, tai gal reik ten kazka sutepti, ar ka padaryti, na as tikrai netikiu kad turi buti toks garsas, nors vienas draugas sake, kad cia pas daugeli audeliu taip yra, tipo cia ju liga ar kas...Ar yra kas su tokiu dalyku susidures ir zino kame cia reikalas?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 26, 12:27:34 sukūrė Audi_TT »

Neprisijungęs jmika citrina

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi girdisi, toks skardinis garsas kai akseleratoriu paleidi.
Siaip tai cia oro slegio nuleidimo voztuvas, tik nnezinau ar jis turi taip dzergzti :)
Nuvaziuok i turbo servisa Vilniuje ir tau jie viska papasakos, jie Audinese gerai nusimano.

Info http://www.turboservisas.lt/index.php?id=13

Audi_TT

• Svečias
Siaip tai cia oro slegio nuleidimo voztuvas, tik nnezinau ar jis turi taip dzergzti :)
Nuvaziuok i turbo servisa Vilniuje ir tau jie viska papasakos, jie Audinese gerai nusimano.

Wa wa, sakau, sake man ten kad kazkoks voztuvas ir ale taip turi buti, bet as labai abejiojiu, kad jis turi taip garsiai girdetis...
Bet cia neturbinos, pas mane turbinos ora BOV'as nuleidzia...

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
na pas mane ne 1.8T bet esme panasi, siaip jei bov'as stovi oras neturetu gryzt atgal ir per sparnuote eit bet gal nesureguliuotas  :V siaip sako buna ne visa ji isstumia lauk.
kalbant apie toky dzergzdesy, tai teko keist turbina nissan s13 tai visa esme parejus turbina, aptrupejusios sparnuotes jau buvo, ir tas garsas del to kai jos i korpusa liesdavosi

• Žiūrėti profilį

Wa wa, sakau, sake man ten kad kazkoks voztuvas ir ale taip turi buti, bet as labai abejiojiu, kad jis turi taip garsiai girdetis...
Bet cia neturbinos, pas mane turbinos ora BOV'as nuleidzia...
tai cia apie tai ir snnekama.
Suspausta oro paadavima reguliuoja westgeitas, o tuo mmetu kai tleidi akseleratoriu suveikia voztuvas, kuris isleidzia slegio pertekliu, nes kitaip sproginetu tie varikliai, ir taip turbina gauna galimybe lengvai suktis ir sudaryti slegi kai perjungi kita pavara.

siulau puslapi : www.wiki.com ir uzsiduok turbocharger, ten viskas apie tai parasyta.

tu paklausyk kaip girdisi tas snypshtimas kaai yra isorinis slegio nuleidejes, gal pas tave slangute kiaura, aar is vis nukritusi?

• Žiūrėti profilį
na pas mane ne 1.8T bet esme panasi, siaip jei bov'as stovi oras neturetu gryzt atgal ir per sparnuote eit bet gal nesureguliuotas  :V siaip sako buna ne visa ji isstumia lauk.
kalbant apie toky dzergzdesy, tai teko keist turbina nissan s13 tai visa esme parejus turbina, aptrupejusios sparnuotes jau buvo, ir tas garsas del to kai jos i korpusa liesdavosi

Is esmes pritariu, kad gali buti turbina susidevejusi,

Audi_TT

• Svečias
Na esu as isidejas ta BOV'a, niu tai atleidus akseleratoriu kai buna uzkeltas slegis pasigisrta labai smagus pssss.... ff bet tai as ne apie ta garsa :) Kad ir neuzkelus slegio, kad ir paspaudus akseleratoriu iki 1500 ar 2000 apsuku ir atleidus girdisi tas keistas garsas...Siaip meistrelis tipo sake kad nereik cia slieku ant asfalto ieskoti, bet tik man smalsu, ar pas daugeli cia taip, o as panikuoju del nieko :D

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
nzn ar pas tave turba stovi lengvai prieinamoj vietoj, bet kaip ir sakiau pvz  nissan s13 tai vienas pagazuoja, kitas prigaludzia ausy arciau pacioj turbinos ir aiskus metalo zizimas toks pasigirsta, tada zinosi kame kampas, bet jei turba pradejus byret tai ir tepaliukas po biski turetu but metamas lauk, jei jau biski matosi tai nebelaukt reikia ...  :V

Audi_TT

• Svečias
Tas garsas girdisi puikiausiai prie oro filtro, o ji isemus, tas garsas dar paastreje. Cia yra kazkas su oro cirkuliacija, nes sakau, gali ir vos pedala paspausti kad ir iki 1300 ar 1500 apsuku ir atleidus pasigirsta, kaip atrodo iseidamas oras kazkur kabintusi, kas liecia turbina, tai juk reik joje sukelti slegi, na pakelti apsukas iki ~3000-3500 apsuku ir atleidus pedala pauikiausiai tada pasigirsta psss....  ff bet tai cia yra BOV'as, o as kalbu apie ta garsiuka prie oro filtro. Ir siaip man smalsu, turbina juk neisijungia nuo 1000 apsuku, ji pradeda dirbti kazkas nuo 2200 apsuku, ar as klystu? Tai prie ko cia turbina ir tas garsas kuris pasigirsta kad ir prie 1300 pasuku, wat kur mistika  ?!?
Uz tai ir klausiu, zmoguciu kurie turi tokius pat varikliukus, kaip pas juos reikalai, nes kiek kalbejas ir girdejas, kad tai gan labai daznas reiskinys pas oooo , wat ir uzvedziau sita tema, kad panagrineti, kaip kas ir su kuo cia yra  ?!?