Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kas tas degimas  (Skaityta 1678 kartus)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Kas tas degimas
« Topic Start: 2008 Gruodžio 24, 09:45:55 »
Vat man toks klausimas pasistojo. Kol nesilankiau sitame forume, turejau savo nuomone ir zinias apie degima. Cia forume zodis degimas linksniuojamas visokiais budais. daznai turima omeny blogas dirzu sustatymas. Mano nuomone tokia - kad blogas dirzu sutatymas(ne pagal metkes) - nera blogas degimas, cia tiesiog neteisingai surinktas variklis. juk dirzo kitaip pastatyti negalima ir jokio degimo dirzu nepareguoliuosi.  Degimu as vadininu kai tarkim sukinejiji trampliora ar kuro siurbli. kai degima reguliuoja knock sensor ir ECU. zodziu teisinga dirzu sustatyma as nevadinu degimu ar jo reguliavimu. kokia jusu nuomone?  :V

Neprisijungęs STYLING

• Įrašai: 278
    • Žiūrėti profilį
Re: Kas tas degimas
« Atsakymas #1: 2008 Gruodžio 24, 10:01:19 »
dirzas turi didele itaka degimui nors per puse danties gali permest dirza ir jam nieko blogo bet degimas jau bus levas  reiks zaist su trampliorium (+)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Gruodžio 24, 10:08:18 »
kaip tu ji permesi per puse danties? jei permesi dirza tai nesutaps stumoklio ir voztuvu darbas, o tramplioro sukinejimu reguliuoji kada skierka skelt.

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Gruodžio 24, 10:37:47 »
Vat man toks klausimas pasistojo. Kol nesilankiau sitame forume, turejau savo nuomone ir zinias apie degima. Cia forume zodis degimas linksniuojamas visokiais budais. daznai turima omeny blogas dirzu sustatymas. Mano nuomone tokia - kad blogas dirzu sutatymas(ne pagal metkes) - nera blogas degimas, cia tiesiog neteisingai surinktas variklis. juk dirzo kitaip pastatyti negalima ir jokio degimo dirzu nepareguoliuosi.  Degimu as vadininu kai tarkim sukinejiji trampliora ar kuro siurbli. kai degima reguliuoja knock sensor ir ECU. zodziu teisinga dirzu sustatyma as nevadinu degimu ar jo reguliavimu. kokia jusu nuomone?  :V
teisingai, degimas-tai tai antro tatkto proceso dalis, uzdegimas.tai alkuninio veleno kampas pries kuro uzdegima, kitaip.o dirzu statymas tai ne joks degimas, liaudiskai metkiu sustatymas. truputi techniskai-faziu sustatymas, arba tiesiog fazes :Pir joks ne degimas :-]

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Gruodžio 24, 10:51:01 »
Pala pala, na jus cia kazkaip idomiai diskutuojat. Blogas dirzo istatymas (t.y. blogas variklio surinkimas,kaip ramzis issireiske) yra tik blogo degimo kaltininkas. degimas (trecias ar antras (2) taktas) tai yra pats kuro uzdegimo procesas kurio metu turi buti- teisinga alkuninio veleno padetis (ko pasekoje ir stumoklio), ipurkstas kuras, voztuvai atitinkamoj padetyj bei toliau kitos variacijos priklausomai nuo kuro. jei bent vienas is tu dalyku isbalansuotas jau ir automatishkai gaunasi nekoks variklio darbas t.y. kai kuras uzdegamas netinkamu metu (per velai- velyvas, per anksti- ansktyvas). Na cia mano tik mano nuomone:)

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Gruodžio 24, 10:58:02 »
Pala pala, na jus cia kazkaip idomiai diskutuojat. Blogas dirzo istatymas (t.y. blogas variklio surinkimas,kaip ramzis issireiske) yra tik blogo degimo kaltininkas. degimas (trecias ar antras (2) taktas) tai yra pats kuro uzdegimo procesas kurio metu turi buti- teisinga alkuninio veleno padetis (ko pasekoje ir stumoklio), ipurkstas kuras, voztuvai atitinkamoj padetyj bei toliau kitos variacijos priklausomai nuo kuro. jei bent vienas is tu dalyku isbalansuotas jau ir automatishkai gaunasi nekoks variklio darbas t.y. kai kuras uzdegamas netinkamu metu (per velai- velyvas, per anksti- ansktyvas). Na cia mano tik mano nuomone:)
per ankstyvas ar velyvas DEGIMAS tai jau SIURBLIO ar TRAMPLIORIAUS pastatymas, nemaisykit faziu(metkiu).

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Gruodžio 24, 11:52:30 »
per ankstyvas ar velyvas DEGIMAS tai jau SIURBLIO ar TRAMPLIORIAUS pastatymas, nemaisykit faziu(metkiu).
Matosi kad tu kietas degimistas.Dabar tu man papasakok kaip tu sukinesi traplioriu pvz. c4 2,8 variklyje.Degimas statosi pagal metkes,o senose masinose su trapliorium degima gali paderinti,ypac dujinei masinai.Jei neitikinau,pasiskaityk literatura,o ne varyk marazmu forume.Rasyk i audifanus,ten daugiau malaliatu.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Gruodžio 24, 11:54:40 »
Matosi kad tu kietas degimistas.Dabar tu man papasakok kaip tu sukinesi traplioriu pvz. c4 2,8 variklyje.Degimas statosi pagal metkes,o senose masinose su trapliorium degima gali paderinti,ypac dujinei masinai.Jei neitikinau,pasiskaityk literatura,o ne varyk marazmu forume.Rasyk i audifanus,ten daugiau malaliatu.

na tu irgi labai nepulk. c4 2,8 variklyje degima reguliuoja knock sensor ir ecu. pats literatura paskaityk (h)

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Gruodžio 24, 11:55:16 »
gaila bet 2.6 2.8 stovi alkuninio daviklis kuris slankioja. ir nereikia cia paciam marazmuot
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 24, 11:56:56 sukūrė rimisss »

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Gruodžio 24, 12:03:07 »
gaila bet 2.6 2.8 stovi alkuninio daviklis kuris slankioja. ir nereikia cia paciam marazmuot

bet degima ankstina ir velina knock sensoriai

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Gruodžio 24, 12:54:26 »

bet degima ankstina ir velina knock sensoriai
tikrai taip (y)

Neprisijungęs STYLING

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Gruodžio 24, 14:58:57 »
kaip tu ji permesi per puse danties? jei permesi dirza tai nesutaps stumoklio ir voztuvu darbas, o tramplioro sukinejimu reguliuoji kada skierka skelt.
paprastai truputi ne ant metkes pastatyk ir bus tau puse danties o siekt tiktai nesieks voztuvai stumoklines nebent galva tiek nuslifuota kad degimo kamera sumazinta iki min.

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Gruodžio 24, 15:05:27 »
esat kas v6 2.5 opel state?

Neprisijungęs STYLING

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Gruodžio 24, 18:07:25 »

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Gruodžio 24, 18:15:52 »
O kaip jis slankioja,jei jis prisuktas.Ar tu ji gyva mates?Ir baigiam sia tema,nes zinovu iki to galo.

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Gruodžio 24, 19:34:21 »
jis neslankioja,
 ai ko as cia kaip mazas vaikas, rakinkit