Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kas tas degimas  (Skaityta 1675 kartus)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Re: Kas tas degimas
« Topic Start: 2008 Gruodžio 24, 11:52:30 »
Pala pala, na jus cia kazkaip idomiai diskutuojat. Blogas dirzo istatymas (t.y. blogas variklio surinkimas,kaip ramzis issireiske) yra tik blogo degimo kaltininkas. degimas (trecias ar antras (2) taktas) tai yra pats kuro uzdegimo procesas kurio metu turi buti- teisinga alkuninio veleno padetis (ko pasekoje ir stumoklio), ipurkstas kuras, voztuvai atitinkamoj padetyj bei toliau kitos variacijos priklausomai nuo kuro. jei bent vienas is tu dalyku isbalansuotas jau ir automatishkai gaunasi nekoks variklio darbas t.y. kai kuras uzdegamas netinkamu metu (per velai- velyvas, per anksti- ansktyvas). Na cia mano tik mano nuomone:)
per ankstyvas ar velyvas DEGIMAS tai jau SIURBLIO ar TRAMPLIORIAUS pastatymas, nemaisykit faziu(metkiu).
Matosi kad tu kietas degimistas.Dabar tu man papasakok kaip tu sukinesi traplioriu pvz. c4 2,8 variklyje.Degimas statosi pagal metkes,o senose masinose su trapliorium degima gali paderinti,ypac dujinei masinai.Jei neitikinau,pasiskaityk literatura,o ne varyk marazmu forume.Rasyk i audifanus,ten daugiau malaliatu.