Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Trukčioja spaudžiant akseleratorių A6/C4 95 2,5 103kw ???  (Skaityta 620 kartus)

Neprisijungęs chameleonaz

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
šiandien lygiai 4 mėnesiai kai turiu savo džiaugsmelį A6/C4 1995 2,5 103kw.
Bet viena problemėle kuri kartais neduoda man ramybės - trukčiojimas spaudžiant akseleratoriaus pedalą.
važiuojant 1,2,6 pavaromis neteko pajust, kad būtų šita problema, tačiau 3,4,5 yra tekę.
Aišku, tai pasikartoja labai retai, į mėnesį, kokius 3-6 kartus, tačiau vistiek nemalonu.
Principas tas, kad iš pradžiu pajutau imant pagreitį, įsivažiuojant ,
tačiau vakar važiojant 5 pavara tolygiai kelis kartus irgi aplankė ši bėda.
Toks vaizdas, kad prigęsta auto, lyg kad kuro nepaduotų ar kažkas panašaus, bet patrukčioja pora kartų ir toliau vėl gerai.
važiuojant 3,4 kai greitis nėra didelis tai kažkaip nelabai smarkiai jaučiasi, bet kai 5, tai jau ir agresyviau patrukčioja.
Buvau domeikavoj pas meistriukus jungęs prie kompo, dėl kitų klausimų, bet jie man viską ale patikrino, klaidas sutvarkė , dar ir degima paankstino normos ribose, ir sakė kad viskas ok.
Gal kam kokių idėjų kiltų?
Dėkui už komentarus.

syru

• Svečias
man irgi buvo panasiai su mano a3 96 metu. Tai nuveziau i servisa padare diagnostika pora eroru panaikino ir  kuro padavimo voztuva pravale. 70lt kainavo. +60lt uz diagnostika.

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Gali buti ir siurblio gedimas.