Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaista variklis  (Skaityta 2581 kartus)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaista variklis
« Atsakymas #25: 2010 Sausio 16, 20:58:02 »
Kaip kasioras Macas, kai jo nepaeme i Sidnejaus olimpiada sake:pradesiu vartoti narkotikus,gerti ir t.t.>pajuokavo ir nuejo i NBA.Tavo keliai nezinomi.
.

taskas

• Svečias
« Atsakymas #26: 2010 Sausio 16, 21:04:50 »
Gerb. Minas, nesiruosiu as cia litaniju rasyti, tiesiog esu labai nusivyles konkreciu automobiliu ir kazkiek nusivyles panasiais automobiliais. Pasikartosiu, tai yra mano asmenine nuomone ir mano asmenine patirtis. Nedegradavau pries si keturrati metalo gabala, nedegraduosiu ir be jo ;)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Sausio 16, 21:28:16 »
Gerb. Minas, nesiruosiu as cia litaniju rasyti, tiesiog esu labai nusivyles konkreciu automobiliu ir kazkiek nusivyles panasiais automobiliais. Pasikartosiu, tai yra mano asmenine nuomone ir mano asmenine patirtis. Nedegradavau pries si keturrati metalo gabala, nedegraduosiu ir be jo ;)
Baigiam ir taskas.

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Sausio 16, 21:49:24 »
Nzn kodel nepatiko audines, gal tiesiog pataikei ant nepriziuretu? Kiek susiduriau is praktikos blogiausi prancuzu automobiliai...

Neprisijungęs Intras

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Sausio 16, 21:54:08 »
Nu cia biski ziauriai pasakyta apie Audi :O Gedimai neatsiranda patys is oro,gal ir pats gerai nepriziurejai masinos,neikieitiai tam tikru daliu laiku kaip priklauso,susidejo viskas y viena tai ir sirsti ant Audi. Cia mano asmenine nuomone apie tavo nuomone (h) (be)

taskas

• Svečias
« Atsakymas #30: 2010 Sausio 16, 22:04:35 »
Bulka nuemiau nuo kaladziu, investavau 3.5k Lt, ir vis tiek jai dar maza. Pradeda siutint, ne tas, tai anas. Kodel negali buti taip, kad pakeitei detale ir bent jau 20kkm ramiai nuvaziuoji. Dalims netaupau, bet pas dilerius taip pat nevarineju. Net i darba vazinet menesio neatlaikytu

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Sausio 16, 22:15:23 »
Bulka nuemiau nuo kaladziu, investavau 3.5k Lt, ir vis tiek jai dar maza. Pradeda siutint, ne tas, tai anas. Kodel negali buti taip, kad pakeitei detale ir bent jau 20kkm ramiai nuvaziuoji. Dalims netaupau, bet pas dilerius taip pat nevarineju. Net i darba vazinet menesio neatlaikytu
Kazka ne taip darei.Su tokiom investicijom galejai pora geru,dujiniu arba gera dizeline bulka paimt.Gal pabandyk teleloto,zmones laimi,o jei nelaimesi-neverk.

Neprisijungęs Intras

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Sausio 16, 22:17:56 »
Ydomu butu suzinoti ka jai padarei uz 3.5tuks...? Pyksti ant Audi pirk Opely ir bedu nebus  :V :D Jai jau tiek investavai ir kaip pats sakai<kad pinigu negailaa varyk y servisa. Nera ko cia sirsti ant Audi,Nepamirsk kad cia Audi meletoju ir gerbeju furumas PEASE :H

taskas

• Svečias
« Atsakymas #33: 2010 Sausio 16, 22:50:44 »
Jei jusiskes jums normaliai tarnauja, dziaugiuosi. Duju sistemos remontas, patikra, pilnai pakeista pakaba, 2ee karbiuratoriaus modernizavimas (perdariau, dabar kuriasi ir veikia kaip uoga, o panaudotos dalys labai jau nedeficitines), akumuliatorius, visi skysciai, dirzai, padangos, cheminis valymas ir kitos smulkmenos, na patys suprantat

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Sausio 17, 00:45:16 »
Skysciai, padangos, dirzai aktualu kiekvienam automobiliui nesvarbu tai Audi, Lexus ar Mersedes. Bet kadangi pataikei nupirkt tokia kurios nepriziurejo ir taisei servise tai tikiu kad didele suma sukisai. Man teko variklio galva persirinkt, tarpine buvo atitarnavus, kaito ir slangas pute. Pries tai ji seimininkus keite kas metus, nes servise remonto kaina apie 2000-2500 lt, paciam atsejo 500lt su aplaistymu. Dabar jokiu bedu su ja nebeturiu.

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Sausio 17, 00:53:00 »
prasidejo OT, spyna