Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kaip zinot kad tdi neuzdroztas??  (Skaityta 2923 kartus)

marinis

• Svečias
kaip zinot kad tdi neuzdroztas??
« Atsakymas #25: 2007 Balandžio 13, 18:58:15 »
jo dar vienas perekupas pasakojo kad geriausios bukles buna  masinu pervarytu is vokieciu nes ten aptarnavimas geresnis nei kitose salyse geriau priziuri jas aiska cia 100% bet dauguma ziurint jam taip atordo

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #26: 2007 Balandžio 14, 13:07:59 »
Dėl dėžės - 6 pavara pareina todėl, kad būna nepakankamai tepalo dėžėje. Jokia čia liga ar pan. Èia papraščiausiais šeimininko apsileidimas.

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2007 Balandžio 15, 08:52:30 »
Nu nezinau zmonos kriksto tevas turejo net dvi masinas autentiskas paemes ant savo firmos, jos buvo tada visiskai naujos 97m. Su viena vazinejo kazkoks jo draugelis su kita jis pats,po kiek metu parejo vienos-po to kitos 6 begis, jisai pradejo sunkiau mustis oveliau ir visai dingo,viska tvarkydavo Audi centre... O be to turiu daug pazystamu kurie tralais varineja jau senai auto-tai sake beveik pas visas uzsienyje imant A-6tas stringa 6 begis,arba jau buna visai subirejas. Nutiko tai ir man.Kai parvare man ja is vokieciu-buvo ledas,tepalus pakeiciau ta pacia diena pyliau shell,nes sake tipo geriausi,bet po metu pradejo strigt,veliau visai nuejo,pas kokius meistrus nebuvau, daugumas ta ir sake, kad sesebeges greiciau nuvargsta...

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2007 Balandžio 19, 09:05:15 »
o su ta sesta pavara ekonomiskumas jauciasi ar ne?ir kiek ten maziau prarija to dyzeliuko?

Liutazbn

• Svečias
« Atsakymas #29: 2007 Balandžio 19, 12:14:17 »
Aš tai pritariu kad tepalo trūkumas, bet aš iš viso nesuprantu kam tas 6 bėgis :) o 97 metų mašina mielieji jau 10 metų turi :) sunku tai pripažinti bet taip yra :( tai ko norėt iš jos. Juk jei 2005'ų mašinos šarnyrus reikia keisti po metų tai ką sakyt apie 10 metų auto? :)

Seth

• Svečias
« Atsakymas #30: 2007 Balandžio 19, 16:45:39 »
Tai va turiu as audi a6 2,5 tdi siaip masina nebloga ir ekonomiska, del dezes tai is esmes nieko nelosia ar 5 begiai ar 6 kuro sanaudos mazesnes tik tada jei daug vazineji uzmiesti, jei po miesta tai nieko nesijaucia tik su pavarom dazniau zaisi ir tiek, pas mane pati 5 begiai ir per akis zutenka, bet va nupirkti gera tai tikrai labai sunku nes ju nenudroztu principe visai nera, vokietis gero dyzelio neparduos, o lietuvaiciai taip apipis kad paskui net nezinosi ka daryti... Tai va sekmes ieskant, tiesa del duminimo tai reikia degima gerai nustatyti ir katalizatoriu paziureti ar neuzkistas ir jei viskas ciki tai jokio dumo ir prievartauk ja kiek nori...

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2007 Balandžio 19, 16:49:29 »
sarnyrus po metu :O mano anksciau turetai bulkai 3 metus atlaike ir pardaviau su gerasi dar :)

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2007 Balandžio 20, 12:27:56 »
o su ta sesta pavara ekonomiskumas jauciasi ar ne?ir kiek ten maziau prarija to dyzeliuko?
Nu ka zn nemaiso tas 6 begis man, faktas kad prie didesnio greicio maziau rqm rodo tai gal ten laseliu ir maziau pasiima salerkos.. bet kad lb tai nepasakyciau, viskas priklauso nuo masinos, bet kai pasako 5,5 lito su 2.5 motoru tai arba bukas ir skaiciuot sanaudu nemoka arba meluoja, kad pasigirtu :-{, nes net naujausi audi dyzeliai su mazesnio litrazo varkliais tokios ekonomijos nepasiekia... na trasoj 200 kilometru su ~13 litru nuvaziuoju, vaziuojant 120km/h o Vilniui mieste dar 200 km nuvaziuoju su  18litru salerkos, tai taip yra pas mane, suapvalinus gaunasi 7,75 litro vidutiniskai :D ir manau kad kentet galima :) man tik lb idomu pas ka vilniui mieste normaliai vaziuojant iki 7 litru valgo?? ?!?

Seth

• Svečias
« Atsakymas #33: 2007 Balandžio 20, 21:28:28 »
Pas mane po vilniu vaziuojant su protu ima apie 7 litrus, cia skaiciavau pripylus pilna baka nuvaziavus 100 km ir tada dapylus kuro degalinej, tai va taip yra, bet pas mane dyzelis tvarkingas, nes as i ta masinyte ne viena tukstanti investavau...

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2007 Balandžio 20, 21:46:06 »
Aš irgi matavau tokiu būdu.Mano audi a4 1.9tdi 81kw 98m.Vidurkis gavosi 5.7 ltr su Klaipėdos kamščiais ir užmieščiu.

Neprisijungęs Arnulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2007 Balandžio 21, 13:54:26 »
Pas mane po vilniu vaziuojant su protu ima apie 7 litrus, cia skaiciavau pripylus pilna baka nuvaziavus 100 km ir tada dapylus kuro degalinej, tai va taip yra, bet pas mane dyzelis tvarkingas, nes as i ta masinyte ne viena tukstanti investavau...

O i ka investavai jei ne paslaptis, kas galetu buti susije su ekonomija? Na pas mane jau gan senokai keistas kuro filtras, bet lb abejoju ar jis kazka cia vaidina.. Beje yra sioks toks dumijimas nuo 3 k apsuku, degimas kaip ir geras kiek kas is klausos klause, o kaip ten su tuo katalizatorium, kaip zinot kada jis uzsikises? Ir ka paskui ji ispjaut reik ir kita det? ar eina ji isvalyti?:)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Balandžio 21, 13:56:23 sukūrė Arnulis »

Seth

• Svečias
« Atsakymas #36: 2007 Balandžio 22, 17:05:21 »
Ekonomijai labai losia katalizatorius iki dvieju litru kuro, tai va valyti ju niekas nevalo, galima tik statyti nauja, bet jis nepigus, yra lenkiski universalus ir originalus tie labai brangus, as ji visai nupjoviau ir esmes co2 nepasikeite, pasmus netikra euronormu atitikima, tik co2.. Paziureti ar uzsikises galima pasijungus diagnostika, arba paprastesnis budas duok sukius iki 4000 jei ant asvalto liko didele suodziu demiu tai zinok ,kad katalizatorius baigiasi, ji labai greitai uzkisti gali jei blogai nustatytas degimas, nuo degimo nustatymo irgi losia...

Neprisijungęs Arnulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2007 Balandžio 22, 23:32:34 »
Ekonomijai labai losia katalizatorius iki dvieju litru kuro, tai va valyti ju niekas nevalo, galima tik statyti nauja, bet jis nepigus, yra lenkiski universalus ir originalus tie labai brangus, as ji visai nupjoviau ir esmes co2 nepasikeite, pasmus netikra euronormu atitikima, tik co2.. Paziureti ar uzsikises galima pasijungus diagnostika, arba paprastesnis budas duok sukius iki 4000 jei ant asvalto liko didele suodziu demiu tai zinok ,kad katalizatorius baigiasi, ji labai greitai uzkisti gali jei blogai nustatytas degimas, nuo degimo nustatymo irgi losia...

deme lieka... bet jei pavaziuoju, bsk pasyla motoras tada lb nedaug dumyja.. O ka dejai nupjoves? O isipaiso pas tave i texnikines normas co2? Bet jei kox sumastys seime del tarsos det mokescius? tai bbd tada issipjoves, pirstus nusigriausiu...

Seth

• Svečias
« Atsakymas #38: 2007 Balandžio 23, 00:00:11 »
Idejau rezonatoriu, co2 normoj, o katalizatoriu bet kada spesi isideti, jei kazkas pasikeis del ekologijos, tipo prades tikrinti euro 2 , euro 3 ir t.t....