Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip tikrinti automatines g. dezes tepalus?  (Skaityta 1781 kartus)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
Kaip tikrinti automatines g. dezes tepalus?
« Topic Start: 2008 Vasario 06, 21:16:04 »
Kaip tikrinti automatines g. dezes tepalus? Esu girdejas ,kad uzkuri ir tada istraukes matuokle ziuri. Ar tikrai taip tikrinama? ?!?

Neprisijungęs 666

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
taip.

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
nes uzkuriau,istraukiu,toks vaizdas kad sausa matuokle ipilu tepalo apie 500g.vel uzkuriu tai tepalas virs metkiu :O tai taip ir nesupratau (!?)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
kiekviena masina turi savo specifiku. O seip ir uzkurus ir turi buti tam tikros temperaturos ;)

Neprisijungęs coste

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
Paskaiciau, tai cia matuokle yra ne visuose modeliuose. Kiek skaiciau forume tai bent pas mane A6 '95 tikriausiai nera. Ir siaip norejau pasiklausti, kad nekurti kitos temos. Pasikeitus tepalus motoro ir viska kas priklauso keiciant., po kazku 3 men patikrinu minimumas (motoras isjungtas). Dapilu ir vaziuoju. Po to vel po 4 men. tas pats. Bet po 1 men kazkaip uzvestai patikrinu tai kazkaip rodo virs max.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pasikartortosiu del tepalo temperaturos: yra svarbu ir daug lemia jos lygi ;)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
ta prasme variklis turi padirbt kazkiek laiko ir tada tikrint?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
ant uzkurto variklio reikia automato tepala ziuret pravaziavus 15-20km dezes temperatura nuo 30 iki 40 laipsniu turi buti berods...

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
Aciu uz informacija  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
dar pravaziavimas tiek to, dar dzin palyginus su tai kad yra svarbu perjungineti visus begius ir kad butu tiksli tepalo temperatura ;)

kestuxx

• Svečias
o pas mane a4 nera matuokles greiciu dezei paziuret tepalu.gal kas zinot kaip paziuret.

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
o pas mane a4 nera matuokles greiciu dezei paziuret tepalu.gal kas zinot kaip paziuret.

greeciu dezes karterija yra sesekampis varztas ji atsuki ir ziuri jei nebega tada truksta dapili per kitame sone prie variklio matysi is karterio isena vamzdis lenktas nuimi kamsti ir pili,pats toke turiu tai keiciau tepalus,del to ir zinau l paprasta,sekmes

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
tepalus tikrinant jie turi buti 30 laipsniu temperaturos. darydavome taip - jungies diagnostika ir lauki kol uzsyla tepalai iki reikiamos temperaturos (ijungus d raide ir stovint vietoje uzsyla greiciau) paskui perbegi per visas padetis ir ant P matuoji lygi (su varstu apacioje arba su matuokle virsuje)

ramas0000

• Svečias
MANO AUTOMATUI SIANDIEN KEITE TEPALUS tai bent jau begiu tai nejunginejau bet cia ziuriu nekalba niekas apie reduktoriaus tepalus ju netikrinat kartu su dezes tepalais, nes man sake tas meistras tipo visi deze pasiziuri ir viskas o ta pamirsta dezej tepalo pas mane ok buvo o va ten truko 300 ml

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
siaip reduktoriui tepalai nesikeicia, kadangi jie yra paskaiciuoti life time. taciua, jeigu matai, kad per salnykus bege - tada butina tikrintis.