Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip sumazinti kuro sanaudas Audi Coupe 2.3?  (Skaityta 5772 kartus)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Kaip sumazinti kuro sanaudas Audi Coupe 2.3?
« Atsakymas #25: 2007 Gruodžio 06, 11:29:05 »
pas mane kuro sanaudos su 2,3E 12-15l tame tarpe priklauso kaip vazineji.
PAS TAVE KAZKAS NETVARKOJ!!!  :O
2.3 15 ltr???
TU gal juokauji?
2.3 turi ryti 8 mieste  :-]  :-]  :-]

Na pas mane irgi 2.3E tai niekad neiseidavo sunaudoti kuro maziau nei 12l kad ir kaip stengiausi vazineti ramiai, su pasiriedejimais ir tt bet neiseina :D o seip jei vazineju kaunietiskai tai ryja 12-14l tai net nebesistengiu taupyti ta 1 ar 2l kuro :) beto yra dujos idetos tai jas isijungiu tik ilggoms kelionems nes ten super eko rezima atsireguliaves :) 130km/h vaziuojant  is kns i vln ar is ukm i vln ima 6/7 l duju :D bet aisq traukos tai nlb yra taciau jos ir nereik :D

Nu jooo... Mazdaug issivaizduoju super eko rezima... :D Uzliesintas misinys tragiskai, kai supjausi varikli, tai tada galesi sakyti visiems, kad dujos eda varikli. ;)

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2007 Gruodžio 06, 13:54:33 »
 jo :D dujos eda varikli!!!! tepalus!!!! pinigus!!!! ir visa kita ka pilu i baka :D

Neprisijungęs Edvis

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2007 Gruodžio 06, 14:33:39 »
na jo, pasiskaičius  ?!? atrodo, kad beveik visi oru važiuoja (!?)  :D. Na aš su quattro (2,3 NF) vos į 15 ltr. propano telpu :D :D, o jei dar organizuoju sniego valymą - tada jau apie 20 ltr. (+) :O

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2007 Gruodžio 06, 16:05:09 »
jo :D dujos eda varikli!!!! tepalus!!!! pinigus!!!! ir visa kita ka pilu i baka :D

Siaip del lieso misinio nejuokauju visai ;)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2007 Gruodžio 06, 16:14:00 »
na man kazakip kolkas nedaug mieste 6-7 su kamstukais. trasoj 5-6.
Na jai mieste draskaisi kaip gezas tai 8 pradeda siurbt :)

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2007 Gruodžio 09, 18:45:02 »

Siaip del lieso misinio nejuokauju visai ;)
zinau :) jau pasigedau tepalo :D

Neprisijungęs Bušma

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2007 Gruodžio 10, 22:48:51 »
pas mane bulkikei 2.0pilnas purskaliukas ir mieste letai vazinedams maziau 11netelpu cia su dujomis o trasoj maziau 10ner buve ka suvalgytu ir tai daugiau 100nevaziuojant,o kai dar duju nebuvo bandziau kiek masina ein i taip visur spausdavau tai benzo 10litriuku kad ir kaip greitai bevaziuotum,nesenai bandziau 90-95 vaziuodams paziuret kiek benzo surys,tai 8ltr uzteko :)

valaska

• Svečias
coupe 2.6 ne quattro, dabar, ziema truputi kartais smagiau vaziuojant ~18l  :V

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
pas mane su sugedusiu oro srauto reguliatorium 15 jame 2.3 E, o dabar pasikeitus normaliai vazinejant miestas-kaimas 10,7, aisku padangos 175 r14 ziemai, na bet pridejus salcius manau normaliai  ;) :) :)

Kas cia klause kaip sumazint sanaudas, yra toks buds, kad paspaudus gazo pedala sklende kolektoriui iki galo neatsidarytu, tuo paciu ir benzino maziau ims, na ir trauks silpniau. Tam reikia tiesiog siek tiek gazo trosa atpalaiduot  :) bet tai galioja kurie negali atprast nuo  gazas dungas kombinacijos  ;) :)

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
mano 1.9E Vilniuj 13-14l suvalgo duju, o trasoj apie 10l  ir visai esu patenkintas.... nes nesu is ramesniu vairuotoju  :)
nieko cia per daug su tom masinom nepritaupysi, jei jau nori vaziuot tai ir pilsi  :-]
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Kiek paklojai uz oro srauto reguliatoriu?

valaska

• Svečias
Liamda zondai gali itakoti didesnes sanaudas..

Audi_Coupe

• Svečias
jo teisybe, reikia vaziuot tai ir pili o su litru kitu nieko nepritaupysi. gazas-dugnas ir viskas:D

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
mano audi coupe 2.3 20 quattro dabar po klaipeda vazinejant ima 15l,nesidraskant,bet ir nesliauziu ;)

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
nesuprasi cia tu sanaudu turejau 20v Q  rijo nuo 9-14 benzo dujo nuo 13-17  sena A90 2,2 Q ta benzo maziausiai 13 rijo tada b4 2,8 nuo 10-14 dabar tdi 1,9 nuo 5,5-7  :-] kaip kitim tdi 1,9 10 rija tai neikertu,pyta ant gazo uzsimete? :-] arba kaip 2,8 graziai vaziuojant 18 gai ryt irgi nesuprantu... tai kam tie 2,3 ar 2,8 perkam tada visi 4,2 ir vazinesim laimingi tiek pat kuro ris ;)

flex

• Svečias
Kaip sumažinti sąnaudas? Išėmus spydiką yra toks dalykas kaip kalibravimas (ar kaip ten vadinasi). Kitaip sakant paklaidą galima reguliuot :) Tai pasidarykit maximialia paklaidą ant greičio, tai sąnaudos ženkliai kris ir greičio neviršysite  :D :D

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
neisiwajzduoju kaip su 2,3 imanoma tiek suwazinet :D 1,9 i 10ltr prie laaaaby didelio noro itelpu siap ne taip :D
Kaskas tavo matorui negerai mano tevas su tuo paciu varikliu i 8 itelpa,...
Bet tu tikek netike 2.3 matorai yra labai ekonomiski,...PVZ Mano praita masina duju sudegindavo trasoje nepakrauta 8l. Dauk kas gali paliudyti.(asiq jos buvo prisuktos)ir daugiau 180km/h neidavo.O dabartine bendzino biski meksta pavalgiti vidutiniskai itelpu i 10l. bet sita mano gyvate ir sunki 2.3 10v o sveria ~1500kg :( (Audi B4 Cabrio).

Neprisijungęs ivor007

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
Kuro sanaudos gali padideti del LD blogo veikimo arba oro srauto matuokles... Diagnostika turetu pagelbeti (jei tokia yra ant audi  :V )
Leiskite paklausti kas tas LD?
jausciau lemda zondas bet neissisifruoja man :)
Bo yra problemike, kad teisiam kely su 10l vos vos 100km nurieda, o mieste 15l , su 1,8 20v sirdimi. o turetu valgyt 8 lygiam ir 12 mieste.

Audi_Coupe

• Svečias
pas pazystama 1,9tdi 66kw mieste 6l uzmiesti 5j. mano 2,3e 12duju mieste, pas draugeli sena A90 2,2q 8uzmiesti 9-10 mieste. kai drozia 14l-15l

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
o klausykit, jums nejuokinga si tema is kai kurie jusu postai? nu kas jums ka pasakys cia forume del to kaip sumazint sanaudas... vienas postas buvo maziau tapke mindyt.. jei nemindai ir tai daug eda, vaziuoji i diagnostika ir statai ant kompo paziures kaip viskas yra, ka reiks pareguliuos ir viskas... o cia visiskai bergzdzia diskusija...

Tevukas

• Svečias
o klausykit, jums nejuokinga si tema is kai kurie jusu postai? nu kas jums ka pasakys cia forume del to kaip sumazint sanaudas... vienas postas buvo maziau tapke mindyt.. jei nemindai ir tai daug eda, vaziuoji i diagnostika ir statai ant kompo paziures kaip viskas yra, ka reiks pareguliuos ir viskas... o cia visiskai bergzdzia diskusija...
ką tu ten ant kompo jungsi nuvažiavęs su mechaniniu įpurškimu?

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
nu jei tokia situacija tai reikia vaziuot kas gerai elektroj nusimano ir t.t. as pvz savo ex audelka i viena sporto kluba varydavau pas zmogeli kuris tikrai zino kaip kas ka.... jei kas blogai iskart pas ji... o tas paziuri kaip mano matoras dirba visapusiskai, ta prasme kaip oro srauto matuokle, liambda cilindru darbo ciklai ir t.t.t. tiesiog reik zinot kur vaziuot... ir kompiuretine diagnostika neapsiriboja vien tik su VAG.COM klaidu nuskaitymu ir ju pratrynimu...
pasikartosiu dar kart... reik zinot kur varyt ir kam rodyt savo masina ;) o tie kas ismano savo darba nepuola sakyt kad cia pas tave senas grabas, ir jam nieko negaliu padaryt.. tiem kam rankos ne is atitinkamos vietos auga padaro... ir dar kaip... ir jei jau taip kalbant apie sanaudas, mano 2.0 16V doch'as C4 avantas, 1/2 kaune, 1/2 autostradoj 140 km/h, ir mieste ne kaip pensas 11-13 litru duju... o kad matoras su kaprizais tai patikekit ir ne elektroninis purskalas... ir kiek teko lankytis nei kart nepasake, kad oj nieko negaliu padaryt...

Rubio

• Svečias
kad man tokia liame 12litriuku,
mano Q visai nuprotejo ir i 21 nebetelpa
meistrai baigia nuprotet besiaiskindami (kaip ir mano pinigine)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
liamda zondas geras ir toks koks priklauso pagal gamintoja? Zvakes, laidai, skriejikai, filtrai viskas OK, pakeista ir ne samadielka bei kazko siulyti o pagal gamintoja? Kaip kompresija?

Tevukas

• Svečias
jei "spaudimo" nebėra tai gali būt, kad ir "valgo" belenkiek.