Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip sumazinti kuro sanaudas Audi Coupe 2.3?  (Skaityta 5757 kartus)

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Paskutini karta kai piliau gavosi 18ltr, neiskenciau nuvariau i diagnostika.. pasake pagrindinis laidas kiauras, skrejiko dangteli ir begunoka pasikeist. Dabar tik laukia termostato pakeitimas ir ziuresim kiek tada suvalgis.

Evaldelis

• Svečias
nu mano 2.3 20V quattro tai siuo metu laiku, daznokai paspaudziant ima 15l mieste (benzas) ir pats galvoju kad mazokai, nes jei nespausciau imtu kazkas apie 12 tai spaidziant tik 3l daugiau,nzn keista  :V

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
hmn, tikrai nerealiai mazai :) niekad man taip mazai nesuvalge :)

Evaldelis

• Svečias
man kai buvo netvarkinga tai 15 rydavo nespauziant  :G

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
o tai kas blogai buvo?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
nzn.... as tai neskaiciuoju kiek - pilu ir tiek...., nors dabar, po tepalu pakeitimo pavaru dezei turetu zimiai maziau ryti benzo :D , nes kai pvz anksciau ant neitralkes ridau nuo kalnelio - greitis nedidedavo, o jei dar pavara+sankaba=siok toks stabdys, ypach kai neapsilus tepalas buvo... (kai silta - beveik to nepastebedavau, viskas kaip ir norm, bet visgi jautesi) :D , dar termostata liko pakeist, tik tiksliai nzn kur tas randasi.. o pas tas B4, palyginus su kokia Kregzhde (turejau) - labai sunkus priejimas prie visko :) ... :)

nu visgi atsakysiu i klausima - manau turetu ryt ~10l/100km :) nu 11 maksimum , (nu as kamsciuose labai nestoviu beveik, net is ryto... apvaziuot pavyksta) , geriausias audi variklis - 2.3E mano manymui :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 20, 17:52:54 sukūrė Wer3w0lf »

Evaldelis

• Svečias
o tai kas blogai buvo?

kuro slegio reguliatorius vare benza i vakuma :D ir pastoviai pyplaidziai nusprogdavo, kol orgu neidejau.

BL00Drainas

• Svečias
audi 1,8 8v atrodo 91m.ant praktiskumo,eksplotacijos ir ekonomikos pirkau,o ne ant galios,kaip visi cia ziuriu pasinese nors man tik 18...9mieste,7,5 uzmiestyje  8:8

Tevukas

• Svečias
kodel ant galios? normali ta galia.

BL00Drainas

• Svečias
turiu omeny daug kas pasinese dideliu turiu varikliai,daug arklio galios ir pns...:)

Tevukas

• Svečias
2,3 negi čia daug? vat 4,2 kitas reikalas :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
nu jei tokia situacija tai reikia vaziuot kas gerai elektroj nusimano ir t.t. as pvz savo ex audelka i viena sporto kluba varydavau pas zmogeli kuris tikrai zino kaip kas ka.... jei kas blogai iskart pas ji... o tas paziuri kaip mano matoras dirba visapusiskai, ta prasme kaip oro srauto matuokle, liambda cilindru darbo ciklai ir t.t.t. tiesiog reik zinot kur vaziuot... ir kompiuretine diagnostika neapsiriboja vien tik su VAG.COM klaidu nuskaitymu ir ju pratrynimu...
pasikartosiu dar kart... reik zinot kur varyt ir kam rodyt savo masina ;) o tie kas ismano savo darba nepuola sakyt kad cia pas tave senas grabas, ir jam nieko negaliu padaryt.. tiem kam rankos ne is atitinkamos vietos auga padaro... ir dar kaip... ir jei jau taip kalbant apie sanaudas, mano 2.0 16V doch'as C4 avantas, 1/2 kaune, 1/2 autostradoj 140 km/h, ir mieste ne kaip pensas 11-13 litru duju... o kad matoras su kaprizais tai patikekit ir ne elektroninis purskalas... ir kiek teko lankytis nei kart nepasake, kad oj nieko negaliu padaryt...

o kur tu cia taip ta diagnostika darei? ir kiek kainuoja diagnostika?

Neprisijungęs Ignys

• Įrašai: 315
    • Žiūrėti profilį
Kaip sumazinti kuro sanaudas Audi Coupe 2.3?
« Atsakymas #62: 2008 Balandžio 04, 21:36:14 »
 :-] pastayk i garaza tada neipms is viso  (be)

poliak

• Svečias
« Atsakymas #63: 2008 Balandžio 24, 15:19:03 »
reik ramiau vazinet as su savo audi 90 2,3 varikliu su dujom trasoj telpu i 10 l o mieste kazkur apie 12-13l

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2008 Balandžio 24, 16:22:59 »
nupirkau netycia su cipu: pakeiciau visus dirzus, skyscius, filtrus, zvakes, laidus............
mieste su zeminem 195 padangom ysitenku 9ltr/100km
dabar su 225 ~10ltr/100km

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2008 Balandžio 24, 17:17:32 »
nepamirskit ir purkstukus naujus nusipirkti, variklio galvos kap. remonta atlikti - va tada tai pajausite skirtuma

Bet temos aktyvumas apie sanaudas turbut toks pas kaip apie pimp... ilgi ir kas kiek ir ko "padares" :D :D :D

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2008 Balandžio 24, 18:55:54 »
kaip bebutu- tvarkingas variklis vistiek ekonomiskesnis bus  (h)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2008 Balandžio 24, 19:33:59 »
gal kas gali pasakyti kiek  B4 2.8 ne Q valgo duju mieste ir trasoj? (tvarkingas motoras)