Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kaip nustatyti kaltas termostatas ar dacikas temp?  (Skaityta 3760 kartus)

Tuzas

• Svečias
dabar pastebejau viena dalyka kad man variklis uzsyla tik koki 20km nuwazewus..dabar gryztant is miesto temp rode apie 50 gryzau ivazewau i garaza prasidareu kapota ogi ta slanga silta kur prie termostato yra..tai dabar ir nzn jei butu blogas termostatas ustriges atsidares tai variklis manau kaip ir visai neuzsiltu taip? tai gal blogas dacikas? ar ceskem 2.5tdi apskritai sunkiai syla variklis?

iir ar galima kad greicau siltu variklis uzkisti popieriaus gabala tarkim kartono pries radiatoriu?

p.s. doomintu tik normalus atsakymai o ne pasityciojimai ar kitokios nesamones..:)

vista

• Svečias
pradek nuo termostato. :)

Tuzas

• Svečias
jei kas galit paaiskinkit issamiai kaip pakeisti termostata,tiksliau antifrizo isleidima ir uzpylus nuorinima!!! su bmw 730 ojojoj beda su nuorinimu kaip audi yra? bet termostatas gali buti kaltas jei uzsyla iki 90 retkarciais>?

vista

• Svečias
tai mieste vazinejant uzsyla iki90.nesunku pasikeisti.ne bmw.o daviklis cia ne prie ko.

Tuzas

• Svečias
jei gali trumpai papasakok viska :) na bet kam jy keisti jei jis geras , man tas suklusima dawe kad rode apie 60 gal laipsniu o prie termostato slanga stora ta silta buva..kiek suprantu salta turetu buti..dar galvoju apie ta davikli kazkoks jis man neaiskus kur i slanga is apacios isisuka..

Tuzas

• Svečias
man silta ora kaip ir pucia bet del kuro sanaudu as jy keisciau, nes jei su saltu vazineju pastowei man ir sanaudos isauga..

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
jei kas galit paaiskinkit issamiai kaip pakeisti termostata,tiksliau antifrizo isleidima ir uzpylus nuorinima!!! su bmw 730 ojojoj beda su nuorinimu kaip audi yra? bet termostatas gali buti kaltas jei uzsyla iki 90 retkarciais>?

atsuki ausinimo shlanga apacioje nuo radiatoriaus, atsuki ausinimo bakelio probke, isleidi skystima, tada lendi prie to flianco kur termostatas stovi, atsuki nuo jo stora ausinimo slanga, atsuki pati flianca, nuo motoro bloko, tarp jo ir flianco sedi tas sabaka termostatas, pakeiti, sodini ji ir pati flianca ant raudoto hermetiko, viska surenki. supili skysti, uzkuri masina iki ventiliatoriaus darbo, dapili skyscio (nes sumazes), ir kai skyscio norma prie darbines temperaturos, atsuki plastikini varztuka, ant aushinimo shlangos,kuri ieina i kebula i peciu. atsuku jie po truputi, pro ji iseidines oras, kai prades eiti skystis, uzsuki i fsio - nuorinta. (cia darbai su Audi Coupe)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
ir jei ka tai termostatas kainuoja 18lt šiauliuose.

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

siulyciau moket daugiau, nes uz 18lt ...

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį

siulyciau moket daugiau, nes uz 18lt ...
siaip yra tavo zodziuose daug teisybes :D

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 963
    • Žiūrėti profilį
Man taip atrodo kad už 18 litų išvis ir kiniška ne nupirksi. O geras, vokiškas apie 100 litų kainuoja. Geriau jau viena karta sumokėti  daugiau ir pamiršt apie ta dalyką   

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 963
    • Žiūrėti profilį
O ceškei tai tikrai sunkiai šyla variklis. Pas mane irgi sušyla pilnai iki 90 laipsniu kažkur po 20 km.  :/

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
man bulkaj stowint wietoje pakildawo 90 laipsniu greitai,
tik iswaziuoji nukrenta ir laikosi 70laipsniu,
pakeiciau termostata ir wiskas ok, waziuok ar stowek 90 lajkos :)
termostatas wahler 25lt  Mazeikiuose :)

Tuzas

• Svečias
nebesuprasi..vieni sako ilgai turi silti kitiem uzsyla greiciau nei benzas...as ranka ant radiatoriaus pridedu kai buna apie 70 laipsniu tai jis saltas tai taip iseitu, jog termostatas geras..

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Keisk termostata pradzioj  :) neperseniausiai man buvo panasi beda su ausinimu. Letokai pakildavo iki ~90 laipsniu, o vaziuojant kurnors, tai beveik nematydavau, kad rodytu ~90 laipsniu.. 60-70 dazniausiai (mieste). Pakeiciau termostata ir viskas susitvarke. O beda buvo ta, kad termostatas pilnai neuzsidarydavo. Likdavo 0.5mm tarpelis, pro kuri varydavo antifryza per "ilgaji rata", todel ir isildavo letokai, bei nepalaikydavo normalios darbines temperaturos.

Tuzas

• Svečias
a nu ok tiek zmoniu sako keisti tai reikes keisti ;) bet kai pakalbu su kitais tai dauguma sako kad jiem letai lb syla apie 20km reikia nuwaziuoti..as nieko nesakau man uzsyla iki 90 bet jau taip sunkiai sunkiai kad sakes..

Tuzas

• Svečias
o ta stora slanga kur prie termostato prisukta ji kol neuzsyla wariklis iki normos turi buti karsta? man kazkaip ydomiai  ji pastowei kaista su visu varikliu bet iki puses?salia termostato koks sprindis slangos karstas [pastowei,o likusi dalis iki radiatoriaus  daugiau salta..to biski nesupratau..

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o ta stora slanga kur prie termostato prisukta ji kol neuzsyla wariklis iki normos turi buti karsta? man kazkaip ydomiai  ji pastowei kaista su visu varikliu bet iki puses?salia termostato koks sprindis slangos karstas [pastowei,o likusi dalis iki radiatoriaus  daugiau salta..to biski nesupratau..
o gal ten pas tave oro kamstis. jei neturi to varztelio nuorinimo, ten kur slangos ieina i kebula i peciu, tada uzvaziuok ant kalniukom, kad masinos priekis ziuretu i virsu, atidaryk ausinimo bako probke, uzkurk masina ir maigiok visas shlangas nuo apatiniu iki virshutiniu kaip paneles ...... rubus :D:D:D:D turetu padet jei kamstis yra ;)

Tuzas

• Svečias
o kurioj vietoj tiksliau tas nuorinimo varztelis ,nes nieko neradau?ten pas mane kazkoks stebuklas yra nesuprantu,variklis iki normos neuzsyla, bet vanduo didziuoju ratu newaiksto..radiatorius visada saltas..prie termostato koks sprindis slangos karsto daugiau salta...kazkokia mistika ten..

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
prie paciuko tas nuorinimas

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
a nu ok tiek zmoniu sako keisti tai reikes keisti ;) bet kai pakalbu su kitais tai dauguma sako kad jiem letai lb syla apie 20km reikia nuwaziuoti..as nieko nesakau man uzsyla iki 90 bet jau taip sunkiai sunkiai kad sakes..
na pas man tai 2km arba 5 min ir masina uzsyla kaip turi but :) megaujuosi siluma  (v)

Tuzas

• Svečias
pas tawi gal nauja masina..man widuj tai silta bet kad po kapotu mistika..lauke bus -10 tai nzn ka reiks daryt..

Tuzas

• Svečias
ydomei antifrizas vaiksto mazuoju rau ir neuzsyla iki normos..net klad termostatas prasidarytu..neesu mates tokio sposo :DD

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ydomei antifrizas vaiksto mazuoju rau ir neuzsyla iki normos..net klad termostatas prasidarytu..neesu mates tokio sposo :DD

keisk termostata...labai panasu kad jis

Tuzas

• Svečias
dar net ta uzkisau popieriu priesais radiatoriu tai ir tas nepadeda..