Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kaip nustatyti kaltas termostatas ar dacikas temp?  (Skaityta 3733 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
temperatūrinį daviklį geriausiai, tiksliau gal paprasčiausiai, tai būtų patikrinti su infraraudonųjų spindulių termometru - nukreipiai tenais kur jis įsuktas ir lygini su parodymais skydelyje, nors neblogai ir multimetras su termoelementu parodo.
na o visa kita čia:
http://www.meineke.com/stuff_about_cars/how_work_cooling.asp

Tuzas

• Svečias
hm..gal i geri patarimai bet nzn kur gaut tu infraredu ir kitokios ateities tec=hnikos...man bent aiskiau nupasakokit5 kur nuorinim a warztyas..cia gal reikia uz priekinio stiklo ta plastmase nusimti?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
Jo reikia, nuimi ta plasmase ir matysi 2 slangos eina i peciuko deze ta. Jei neklystu ant wienos stowi kranas, o ant kitos nuorinimo tas warztelis. Nuemes ta plastmase pamatysi pats. P.s. Cia nuo vairuotojo puses zek

Tuzas

• Svečias
okei reiks ziureti.siaip popieriu uzkisau uz radiatoriaus tai lyg ir padeda kazkiek iki 70 greiciau uzkyla poto biski sustoja./.

Neprisijungęs CrazyCripple

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
Man isvis neuzsildavo iki 90, pakeiciau termostata, dabar labai ilgai syla. Bet uzsyla. Taciau keistai kazkaip veikia tas daviklis termo. Rodykle guli, po kokiu 15 minuciu pradeda kilt ir per kokias pora minuciu uzkyla iki 90. Ar cia taip ir turi but? Ir dar buna tokie bajeriai kad ji kyla kyla, bet neuzkyla ir nukrenta vel, tai cia kas per mistikos butu? Ir dar kam reik hermetiko?

Tuzas

• Svečias
rodykles mane ir enrwin ant bmw gerai greit uzkyla viskas aisku..cia blemba tepalo spaudimo lemputes nera.. rodykles kyla kaip senei vos kruta..dyzele 20l bake bun rezerwa roda..audi yra audi..

Neprisijungęs Hoplitas

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
gal kas zino kiek v6 2.8 variklio termo daviklis kainuoja? Nes pasmane rodo 60 laipsnius skydeli o jau ventiletorius sukasi radiatoriaus

Tuzas

• Svečias
700lt su nuolaida  ff

Tuziukas

• Svečias
galvojau keisti termostata bet bus kaip ceskej nesilo, visi rase keisk termostata isemeu idejau kita ir vistiek tas pats...dabar a4 irgi tas pats slanga salta apatine storoji, tai ir vel manau bereikalingas darbas tik bus..reiks megint i nisan atstovybe varyti masina, bet ten kai praeita karta buvau taip uzklausiau tai is veido mimikos supratau kad nesvarbu kad 72laipsnius visada rodo..o slangas peciuko paciupinejas sako, reikia nuimti slangas ir su keraseriu meginti prapusti..

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
pamane taipat syla lb sunkei tas motoriukas.20km pravaziuot reikia kad 90 pasiektu.ir cia per velykas buvo toks dalykas.isvis gal koki 40km pravaziavau kol pakilo iki 90 ir paskui staigei krito iki 70 ir vel kilo  ir vel krito bet jau netiek daug.o dabar kiek dar vaziavau tai nebepasitaike tokiu fintu.bet cia jau manau termostatas buvo pradejes durniuoti.

Tuziukas

• Svečias
nu pas mane db normalei 90 temp visados laikos o termostatas lyg ir usidares..kazkokia mistika :) na bet viduj silta temp 90 tai neimu i galva , skaitau cia viskas okej.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
pirkit wahler bus viskas ok

• Žiūrėti profilį
Man visai nesilo, pakeiciau termostata. Durniavo temp daviklis irgi pakeiciau is 4 kontaktu i 3. Dabar tesiog uztrunka ilgokai kol uzsyla. Tai paskutine mintis butu kad yra problema su termo mova. Kad per anksti pradeda sukt ventiliatoriu ir ausina varikli pati. Nes paziurejau vejelis tai neblogas nuo ventiliatoriaus. Bet kolkas nekeisiu, vasara visgi tuoj, reiks ausinimo. O pries ziema gal ir bandysiu.

Tuziukas

• Svečias
tai gal termomova per sudurima uzklynyta, taip megst padaryt pirikupui kad nekaistu...paziek ar ji susistabdo dirbant motorui..

• Žiūrėti profilį
Ne. Ji nera fiksuota, bet gan sunkiai sukasi

alvis08

• Svečias
pirkit wahler bus viskas ok

Vat tokį įdėjau sau (tiksliai nepamenu, rods 50 lt). Tikrai nesiskundžiu, kol kas veikia puikiai.

Tuziukas

• Svečias
Ne. Ji nera fiksuota, bet gan sunkiai sukasi

na su temp audi nera gerai...man su ceske irgi tokiu stebuklu buvo...pmatysi tvarkysi tvarkysi ir td ziuri kaist prades..tada dar blogiau..

flex

• Svečias
Nematau problemos su užkaitimu. Pasikeičiau termostatą WAHLER firmos, sumokejau ~38lt už jį ir jokių bėdų...Ir nereiki varyti, kad audi visos turi ligą ir blabla...Tiesiog reik tvarkyt, o ne žiūrėt ir viską kaltint.  :D

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
man audi neuzkaista iki 90 laipsniu, cia dyzeliai, bet salone greit uzsyla ir delto nesuku kiausu, kad rodo 70-80

Tuziukas

• Svečias
nu pas mane asmeniskai a4 dabar taip pat 90 laikos ir jokiu problemu, bet kai ceske  turejau tai su ta tenmp buvo stebuklu nors ir pakeiciau termostata..

Neprisijungęs Katonas

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tai irgi mistika, tik del to kad dacikas man rodo apie 95-98 laipsnius skydelyje, bet laikosi tolygiai nesokineja, slangas paciupinejus nesijaucia kad te virtu vanduo, atrodo taip lyg blogai duomenis siustu kazkoks daviklis, kuris tas daviklis i skydeli duoda parodymus?