Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ipurškimo kampo nustatymas 2.5TDI (85kw)  (Skaityta 8931 kartus)

Neprisijungęs edgaruxxx

• Įrašai: 106
    • Žiūrėti profilį
visa tema perkaiciau bet visteik nelabai supratau kaip ten kas.geriausei reikalingas yra kompas tam darbui atlikti.as jau manau kad kita savaitgali pradesiu savo masina surinkineti.nes mano siurblys dabar antradini bus jau pas meistra ir tikiuosi kad savaitgali jau turesiu cia ji.va jis buvo nuimtas ir buvo viskas susizymeta kad paskui ji atgal butu galima pastatyti.jei tik meistras surinks viska taip pat kaip kad ir isrinks ji.pagrindinis dirzas nepaleistas.tai jei pareis siurblys netaip surinktas kaip kad as noriu tai tada reiks statyti viska ant orginaliu metkiu ir bandyti kurti.bet kaip man rasti ta mirties taska.i kuria skyle ten ziureti ir kurioi vitoi tas nulis turi buti as kiek ziurejes tiek nematau sito.tai kaip tai rasti?

geriau duok tam kas supranta,patariu  ;)

Neprisijungęs edgaruxxx

• Įrašai: 106
    • Žiūrėti profilį
ka uzkuriau ta fekaliju rinkini  :G ,buvo skyvas keistas ant siurblio ir ne taip uzdetas,kazkoks neaiskus,ir netiko,niekas,bet iveikiau ta BOSCHA  :G (+)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
o kas apie idealuma snekejo? man reik kad uzsikurtu ir vaziuotu mano audi.nes dabar ji stovi ir visaks.o ta norma iki idealumo as davesiu lietuvoi.

Justuks

• Svečias
Sveiki turiu tokia maza problemele prmeciau varikliuka a6 2.5tdi 94m. Norejau suzinot gal kas gali paaiskint kaip tiksliai degimo kampas pagal indikatoriu nusistato tai yra mehaniniu budu.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
yra aprasyta zinynu skyriuje rods, bet patariu nevargt su indikatoriai,su kompu zymiai tiksliau ir patogiau