Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Info apie viena mazga masinoje - papasakokite  (Skaityta 730 kartus)

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
Sveiki mielieji,
neseniai kilo nemaza diskusija del vieno mazgo auto, apie kurio pasalinima arba palikima yra ivairiu nuomoniu. Kalbu apie (tixliai nzn kaip tai vadinasi) tokia plastikine dvieju angu dezute, kuri yra prikabinta prie oro filtro. savotiskas salto-karsto oro paskirstytojas. Dezuteje yra pertvara kuri, nesuprantu kaip, tai uzdaro tai atveria skirtingas oro patekimo i filtra angas. Viena anga siurbia salta ora pro zibinta (is lauko), kita - jama per tokia gofra is kolektoriaus. Vat ir klausimas, vis kiek paziuriu, salto oro anga pas mane uzdaryta ir paemimas vyxta is kolektoriaus, bet kaip zinoma salto-karsto oro tankumas yra skirtingas tad ir auto siurbiant saltesni ora vaziuoja geriau. Man klausimas, kam to reikia? Ar nebutu paprasciau isoperuot ta mazga ir nutiest oro pajamima tik is lauko. taciau dujininkai (pas mane dujos) sako kad nereikia, nieko nemuotyvuojant. Noreciau suzinoti zinanciu nuomones. Aciu

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Cosmo, o kodel parupo tau tas dalyks? Pas mane irgi yra sitas daiktas, bet as jo nejudinu. Is lauko tiesioginis oro padavimas, ypac varomam dujomis auto yra blogis, nes tiesiog "uzpus", dujoms reikia, kad oras pasiduotu is vietos, kur oro debitas yra constant. dazniausiai isvis dujininkai oro padavimo zarna nuima ir pakisa kur variklio skyriuje, kad neuzputinetu.

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O, sveikas gyvas :):) kodel parupo, nes uzparino, vieni sako lupk lauk, kiti sako palik.. o as kai nujamiau zarna, tai ziuriu kad dabar salto oro anga uzdaryta ir jama tik nuo karterio, bet vasara sklende stovejo per viduriuka. man tiesiog idomu kaip ten kas :)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
O, sveikas gyvas :):) kodel parupo, nes uzparino, vieni sako lupk lauk, kiti sako palik.. o as kai nujamiau zarna, tai ziuriu kad dabar salto oro anga uzdaryta ir jama tik nuo karterio, bet vasara sklende stovejo per viduriuka. man tiesiog idomu kaip ten kas :)
na as kai golf 1.8 mono turejau, (neturedamas jokiu ziniu) tai isbandziau atidaryti salto paemimo anga ir uzdaryti karsto. Nu rezultatas tai blogas buvo :) trukciojo prie zemu, ir siaip pradingo trauka (kurios ir taip neprudai) :)  Pas mane ta sklende taip pat su gumele buvo atidaryta ant karsto oro paemimo. Vienu zodziu padares test drive padariau, kaip buvo. (Dujos buvo paprastos)

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
mmm, idomu, aciu tau uz informacija ir paralele su golf'u

Neprisijungęs kozasd

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki mielieji,
neseniai kilo nemaza diskusija del vieno mazgo auto, apie kurio pasalinima arba palikima yra ivairiu nuomoniu. Kalbu apie (tixliai nzn kaip tai vadinasi) tokia plastikine dvieju angu dezute, kuri yra prikabinta prie oro filtro. savotiskas salto-karsto oro paskirstytojas. Dezuteje yra pertvara kuri, nesuprantu kaip, tai uzdaro tai atveria skirtingas oro patekimo i filtra angas. Viena anga siurbia salta ora pro zibinta (is lauko), kita - jama per tokia gofra is kolektoriaus. Vat ir klausimas, vis kiek paziuriu, salto oro anga pas mane uzdaryta ir paemimas vyxta is kolektoriaus, bet kaip zinoma salto-karsto oro tankumas yra skirtingas tad ir auto siurbiant saltesni ora vaziuoja geriau. Man klausimas, kam to reikia? Ar nebutu paprasciau isoperuot ta mazga ir nutiest oro pajamima tik is lauko. taciau dujininkai (pas mane dujos) sako kad nereikia, nieko nemuotyvuojant. Noreciau suzinoti zinanciu nuomones. Aciu

Èia kalba eina apie įpurškimą ar karbiuratorių ?

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
apie mechanini ipurskima :) K-Jetronic, jei neklystu