Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gelbėkit tamposi audi b4 2,3E ir glušoka pasidarė  (Skaityta 1060 kartus)

Arbacius

• Svečias
Taigi bėda tokia! Tąsosi mano mašiniukas. Tąsosi taip tarsi per greitai atleidus sankabą, tačiau visas tąsymasis vyksta normaliai važiuojant 2 ar 3 bėgiu, na žodžiu nesvarbu kokiu greičiu važiuosi. Pasikeičiau žvakes, laidus, skriejiką, paskirstymo dangtelį, lemda zondas veikia puikiai, katalizatorius neužsikimšęs. Apsisūkimai puikūs tiek šaltos tiek šiltos!

P.S. Tąsos kada jai noris, gali tąsytis šalta, nori tąsosi šilta!
Ir pasitąsius šokteli variklio temp. bet tai gali būt tik sutapimas, arba ne, bijau pameluot...

Norėciau sužinot kur čia beda! Gal kam tokia beda buvo papuolus!

Ačiū už patarimus ir nuomones!

Pagarbiai Arbačius

flex

• Svečias
O apsukos nebūna, kad šokinėja?  :V

Arbacius

• Svečias
stabilios 750 kaip ibestos! bet va pradejus vaziuoti mazdaug pie 2000apsuku pradeda tasytis! jei taip pergazuoji susankaba iki 2500-3000apsuku tada lyg netrukcioja bet glusha! kartais padeda uzgesinti ir vel uzkurt varikli, bet tai vel gi gali buti sutapimas!

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
turejau kazka panasaus, bet tasymas buvo nuo 3000aps/min betkuria pavara, toks vaizdas, kad ribotuvas veikia, bet uzgesinau, uzvedziau ir viskas baiges ff
taip ir likau nesuprates  (!?)
net iki savo meistriuko nedavaziavau  Oo)
ir jau pora men. viskas ciki  (h)

Arbacius

• Svečias
o gal zinai ka tas meistiukas tau pameistravojo?  :) nes jau jauciu kaip per ta tasymasi pagalves lauk eina... :[

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
jei pagalves plysta tai tasymas taspats, kol davaziavau- praejo, tai ir meistriukas nieko negalejo pasakyti. 8:8

Arbacius

• Svečias
man jau stogas ciuozia niekas neranda ligos :-{

Neprisijungęs Ernis1987

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Paitikrini pake filtra kuro, tada prie varyklio, slangeles, o jei ne tai zek bus pamirsau kaip vadinasi, lyg babina arba PC, pas mane buvo panasiai, servize sake sutvarke, viskas ore, vers 3000 apsuku lyg masiniuka visa sutampo, o poto vaziuoja kai nesavo, atrodo puse arkliu isgaiso motore, pastovejus vel normaliai.... o buvo beda kuro filtras... negarantuoju, bet siulau patikrinti

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
dar gali ta ipurskimo kraba pasiziuret. man tas buvo uzsikises tai ir tragedija buvo

Arbacius

• Svečias
Va va as ir galvoju apie kraba ta! sake ten kazkur kazkox filtriukas stovi! gali tas but uzsineses! O kuro filtra ta kur prie desinio galinio rato yra pasikeites i nauja!!! MANN Filter firmos! sako jie vieni kokybisjkiausiu!

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
paklausiu ir as kad naujos temos nekurti, pas mane  beske 1,9 tdi ir vaziuojant 4 begiu  50 km/h ima tampytis, atrodo lyg variklio pagalvems kazkas butu, paspaudi gazo tada susilygina, arba atleidi gaza visai tada taipat nebesitampo, kas tai? ar yra kokiu vaistu nuo problemos?
dar zinau varianta kad gali buti siurblys bet belabai tikiu, nes spaudziant gaza traukia tolygiai :(

Neprisijungęs tonte

• Įrašai: 117
    • Žiūrėti profilį
arcimas kuro siurblys , elektronine dalis parejo "dizrida' 430 lietuvisku ir vaziuosi toliau sauniai

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
bet kazkaip nelabai man panasu i variklio sutrikimus.. vaziuojant normaliai ir pervazevus per koki kalniuka ima tampytis, tada gaziuko pamaigai ir issilysina, atrodo kaip variklis surtitusi ir tampytu masina, paspaudus gazo viska islygina,

negi istikruju gali buti kuro siurblys :(  (!?)

Neprisijungęs tonte

• Įrašai: 117
    • Žiūrėti profilį
tikrai taip man pvz buvo toks varijantas vaziuoji nesvarbu kokia pavara ipatingai zemesne .. atleidi gaza ir jai bandai pagaut tapati greiti  spaudziant tik gazo pedala tai purtosi masina nes kuro nepaduodavo kiek reikia  taip manyciau . na susankaba eidavo pataikit i ritma nevisad uzpurtidavo , o jai atleidi gaza ir poto dedi tapke vos nedugna  pramusa ir leki sau nepurtomas .. tai po 4 menesiu uzsukau i dizrida pasake kad kuro siurblys....

na tvarke sutvarke tai malonu ir vazinet. ir kiek girdejau kad parejus siurbliui ivairiu simtomu buna bet wisi daugiau maziau susije su trukciojimu .  :G :f

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
galvoju gal isvis parduoti sia beske, nes kazkokia nuvazineta ji man pasirode, o dar ir siurblysgenda, galvoju gal et geriau pasijieskot kitos sita man kazko negraziai vaziuoja, 95 metu o atrodo kad vaziuotum su senu trantu  (z)

Neprisijungęs Ernis1987

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Kas keicia maino tas dazniausiai piskom eina  (be)