Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del zvakiu  (Skaityta 1095 kartus)

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Topic Start: 2008 Kovo 15, 13:49:30 »
Sveiki.Zadu savo audutei keisti zvakes, tai noreciau pasikonsultuoti kokios geriausiai tiktu mano auto. Auto audi 200 2.2t 10v 134kw benzinas/dujos. As esu nusiziurejes Bosch vieno kontakto, kiek zinau dujoms galima deti tik vieno kontakto. Bet man svarbi ir jusu nuomone, tai lauksiu patarimu, aciu ;)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #1: 2008 Kovo 15, 14:53:15 »
pyp pyp pyp. NERA DUJINIU ZVAKIU.KUR GAMINTOJO PARASYTA APIE DUJAS ? IR JOMS SKIRTOM ZVAKEMS.ZVAKES SKIRTOS VARIKLIAMS o ne prie kuro taikomos.REIKIA DETI tokios kokios priklauso
siulomi gamintojai. NGK BOSCH BERU.Pirkti tik kilmingose vietose kad nebutu treciu saliu gaminys.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Marcco

• Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #2: 2008 Kovo 15, 17:13:42 »
pyp pyp pyp. NERA DUJINIU ZVAKIU.KUR GAMINTOJO PARASYTA APIE DUJAS ? IR JOMS SKIRTOM ZVAKEMS.ZVAKES SKIRTOS VARIKLIAMS o ne prie kuro taikomos.REIKIA DETI tokios kokios priklauso
siulomi gamintojai. NGK BOSCH BERU.Pirkti tik kilmingose vietose kad nebutu treciu saliu gaminys.
as del duju turejau omeny , kad nerekomenduoja deti 3 kontaktu, dujininkai sake dek tik vieno kontakto

Neprisijungęs Duch

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #3: 2008 Kovo 15, 17:17:01 »
Nesąmones tie dujininkai sako, reikia statyti tokias kokias numato gamintojas, aš įsidėjęs 3 kontaktų NGK ir su dujom jokių bėdų - vistiek gi veikia tik vienas kontaktas.

Neprisijungęs Edvis

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #4: 2008 Kovo 15, 17:29:12 »
as del duju turejau omeny , kad nerekomenduoja deti 3 kontaktu, dujininkai sake dek tik vieno kontakto

tada paklausk dujininkų, ką reikia daryti, jei nori pasivažinėti su benzinu ?? Gal tada persisukti į trijų kontaktų ?? Aš į savo silkę (ne turbo) įsukęs kas priklauso (gamintojas NGK, trijų kontaktų), pakeitęs laidus, skriejiką, dangtelį ir no problem nei su dujom nei benzinu (h)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #5: 2008 Kovo 15, 17:58:10 »
garaziniai nemoka sureguliuoti duju. kaip vienas kontaktas skierka silpnesne ir lengviaui  jiems sureguliuoti. bet tai yra blogai.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #6: 2008 Kovo 15, 20:43:57 »

Siulyciau gerai pamastyti apie tavo pasirinktu meistru kvalifikacija ir supratima apie darbus.

P.s. No One, beru man kazko labai trumpai laike :V Tad nuo savo puses sakyciua tik NGK ir Bosh.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #7: 2008 Kovo 15, 21:14:29 »
na beru gerokai pigesnes. as isdeliojau pigumo tvarka.neperilgiausiai jos laiko. sutinku.

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #8: 2008 Kovo 15, 23:20:03 »
vieni dujininkai siuo klausimu vienaip sneka, kiti kitaip. susidejau tokias kokios priklauso NGK ir jokiu problemu, o del sureguliavimo, tai pirma kart girdziu. teisingai bajoras sako del meistru kvalifikacijos.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #9: 2008 Kovo 15, 23:24:41 »
vieni dujininkai taip ir nepazenege yra, kaip pradejo ziguliais, taip ir tebemoka ;) Tyngiu rasyti, bet zinau ne viena ir ne viena desimti atveju kuomet kyla problemu su "dujinem" zvakem, o pridaro tokios fignia, kad nei rimti meistrai neranda galu.  O tik sugrazinus zvakes ka rekomenduoja gamintojai- problemu kaip nebuta.

Neprisijungęs Marcco

• Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #10: 2008 Kovo 16, 11:54:59 »
Na kur buvau nuvaziaves, pajunge ant kompo tipo kompas rodo kad jau zvakes reikia keisti, ir pradejo man ten burti su tuo vienu  kontaktu, tai va ir sakau pasiklausiu jusu nuomones kaip cia is tikro yra, o kad jie ten "dundukai" tai ir taip aisku, nes matosi nieko gerai nesugeba, bet nori pavaidinti "kruta" meistra... ne visi bet daugelis.Beje kas kiek reikia keisti zvakes? ar cia tas kilometrazas priklauso nuo zvakiu? vienos ilgiau laiko kitos trumpiau?

Neprisijungęs Marcco

• Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #11: 2008 Kovo 16, 11:57:42 »
Na kur buvau nuvaziaves, pajunge ant kompo tipo kompas rodo kad jau zvakes reikia keisti, ir pradejo man ten burti su tuo vienu  kontaktu, tai va ir sakau pasiklausiu jusu nuomones kaip cia is tikro yra, o kad jie ten "dundukai" tai ir taip aisku, nes matosi nieko gerai nesugeba, bet nori pavaidinti "kruta" meistra... ne visi bet daugelis.Beje kas kiek reikia keisti zvakes? ar cia tas kilometrazas priklauso nuo zvakiu? vienos ilgiau laiko kitos trumpiau?
kiek zinau trieju kontaktu tik 20000km telaiko ar tiesa?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #12: 2008 Kovo 16, 12:06:20 »

Noreciau pamatyti toki kompa kuris rodo tokius bairius :D :D Parduos naujas zvakes, uzsidirs dar kapeikyciu is taves, o tu galesi kurti temas po kurio laiko. Zvakes kilometrazui skirtos. Jei visa elektros sistema gera- laiko ilgai. Apie 20'000km nesamone. Tad maziau klausyk tu neisislavinusiu SSSR laiku kreivarankiu ;)

Neprisijungęs Marcco

• Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #13: 2008 Kovo 16, 13:32:50 »

Noreciau pamatyti toki kompa kuris rodo tokius bairius :D :D Parduos naujas zvakes, uzsidirs dar kapeikyciu is taves, o tu galesi kurti temas po kurio laiko. Zvakes kilometrazui skirtos. Jei visa elektros sistema gera- laiko ilgai. Apie 20'000km nesamone. Tad maziau klausyk tu neisislavinusiu SSSR laiku kreivarankiu ;)
na vienu zodziu aisku pucia cia man migla i akis. Pirksiu tokias kokios skirtos mano auto.;)

Neprisijungęs Chesiux

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
Del zvakiu
« Atsakymas #14: 2008 Kovo 16, 13:42:50 »
as girdejes kad su bezdalu vaziuojant zvakes reik dazniau keist ?!?

alvis08

• Svečias
Del zvakiu
« Atsakymas #15: 2008 Kovo 17, 16:05:00 »
as girdejes kad su bezdalu vaziuojant zvakes reik dazniau keist ?!?

Teoriškai teisybė, nes degimo temperatūra aukštesnė. Praktiškai kiek važinėjau rods irgi dažniau susibaigdavo. O "dujinių žvakių" tai tikrai nėra  :-]  prieš kelis metus, kai statė dujas patys dujininkai būtent ir pasakė, kad neiškok jokių dujinių žvakių o dėk tokias kokios priklauso į mašiną.
A.