Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: del katalizatoriaus pasalinimo  (Skaityta 4829 kartus)

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Re: del katalizatoriaus pasalinimo
« Atsakymas #50: 2009 Gruodžio 16, 14:16:22 »
Sukurinis tau nereikalingas. Kuro sanaudom neigiamos itakos nera. CO kiekis... na ko tu nori jei katalizatoriu salinsi? Aisku gal ir taip jis jau neatlieka savo darbo.

Kad cia daug kas sako kad sukurinis geriau kazkuom :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2009 Gruodžio 16, 14:24:31 »
Kazkuom, ... kuom? Ko tu nori? Spiegti tuscio kibiro garsu kaip koks suplyses civikas kuris garsiai rekia bet nei velnio nevaziuoja? Na tada dek sukurini, bet seip jie dedami sukurti dumo sukuri tiesiogineje ismetimo sistemoje. Pas tave toka? Tiesus vienas vamzdis be jokiu bakeliu?

Ji nori islaikyti normalu, solidesni ir zemesni garsa - dek garsa slopinanti bakeli, ju pakankamai yra. Tad ne gerume cia esme visa - o skonyje.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2009 Gruodžio 16, 14:31:16 »
o kaip 1,9tdi 66kw balsas pasikeicia po sios kastracijos? :)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2009 Gruodžio 16, 15:15:46 »
Pas mane ir parejo katalyzai, ABC 2,6 variklyje. Reikes det du rezonatorius , pasidomejau biski apie juos pasirodo, rezonatoriaus paskirtis: Sumazinti ismetamuju duju garsa; slopinti garsine banga; sumazinti ismetamuju duju teperatura; Sukurti priesslegi. Turi but is nerudyjancio plieno, kad neisdegtu nuo ismetamuju duju temperaturos ir butu atsparus korozijai naudojamas nerudyjantis plienas AISI- 409 arba AISI-309, o ne is skardos ar dar aliuminizuoto plieno pagamintas skardos gabalas. Dvieju sluoksniu, kad garsine banga butu gesinama ne tik pirmane bet ir antrame sluoksnyje. O ne zvangetu, kaip tuscias kibiras. Medziaga naudojama balza, stiklo audinys, ir pigesniose varijantuose akmens vata, kuri po keliu menesiu ar dar greiciau isdega ir vel turim  kibira. Visi parduodami reozatoriai yra universalus, varikliams iki 2L kubaturos virs 2L konstruojami individualiai. Kuom skirias sukurinis, tiesus ar dar kokia nors lenku ar kinu nesamone. Vidurinis vamzdis gaminamas perforacijos budu, esat mate kaip, viduje rezonatoriaus yra apvalios 3 mm skylutes arba pusrutulio formos iskaltos i vidu, pasirodo padaryta tam kad pigiau butu pagamint perforamimo budu negu apvalias skylutes. Pigesnis perforavimo budas. Jei nenaudosim vietoje katalyzo rezonatoriaus isdegs kiti nuo temperaturos like bakeliai. Taip, kad sis elemnetas vietoje katalizatoriaus tikrai butinas.Tai va nemetykit savo pinigu skardos gabalams :-]

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2009 Gruodžio 16, 20:49:21 »
1.9 66kw garsas toks pat gausi 90lt ar verta

Neprisijungęs Diezel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2009 Gruodžio 16, 22:19:33 »
Bandysiu sia savaite kreiptis i http://www.bacmetall.lt/ del viso sito reikalo. Gal kas atsiliepimu turi?  :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2009 Gruodžio 17, 14:13:18 »

teiraujuosi, nes tiesiog nenoriu kad taptu blogesnis. Kazkas yra sake, jog labiau girdisi turbunos svilpimas ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 17, 20:32:42 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2009 Gruodžio 17, 14:49:04 »
Turbinos svilpima isgirsi jei nesandarus duslintuvas (pvz lanksti mova), del katalizatoriaus pasalinimo garsas nepasikeis

Neprisijungęs Nepatyres

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2009 Gruodžio 18, 09:16:23 »

teiraujuosi, nes tiesiog nenoriu kad taptu blogesnis. Kazkas yra sake, jog labiau girdisi turbunos svilpimas ;)

kas tau yra blogesnis? 1.9tdi 66kw ismetus galini, vidurini bakelius ir kataliza pakeitus rezonatorium tik stovint prie dusliaus girdisi ausiai malonus duslus garsas (bet nera garsus), o stovint  is priekio ar vaziuojant masinos salone praktiskai nieko nesijaucia (nebent koks golfas ir atidaryta bagazine vaziuotum :) ). Turbinos svilpimas aisku geriau girdisi, bet ar tai tau blogai? O vien tik kataliza ismetus garso pokyciu is viso nepajausi.

Neprisijungęs Diezel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2009 Gruodžio 18, 14:58:48 »
Nu va, man ispjove abu katalizatorius( pasirodo vienas jau buvo uzsikimses,o kitas toks puse ant puses) . Man pasalino abu katalizatoriaus bakelis ir vietoj ju ivirini tiesu vamzdi. Trauka nezymiai pagerejo(turbut del to kad buvo uzsikimse),garsas iki 3k apsuku visai nepasikeite,o nuo 3k tapo biski smagesnis. Sanaudos nepakito. Likau patenkintas  :)

Cia siaip foto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2009 Gruodžio 18, 22:45:23 »
kas tau yra blogesnis? 1.9tdi 66kw ismetus galini, vidurini bakelius ir kataliza pakeitus rezonatorium tik stovint prie dusliaus girdisi ausiai malonus duslus garsas (bet nera garsus), o stovint  is priekio ar vaziuojant masinos salone praktiskai nieko nesijaucia (nebent koks golfas ir atidaryta bagazine vaziuotum :) ). Turbinos svilpimas aisku geriau girdisi, bet ar tai tau blogai? O vien tik kataliza ismetus garso pokyciu is viso nepajausi.
turbes svilpesys nera blogai.
Prisiminiau, vienas meistriokas minejo, jog siam modeliui statyti rezonatorius nera butina (bereikalingas pinigu leidimas). Nes garsas, anot jo, be jo ar su juo praktiskai nesiskiria (Jis kalbejo apie asmenine patirti su tureta b4 tdi). Didesnio turiio, galingesniu varikliu katalyzatoriu kastracija jau reikalaja vietoj jo rezonatoriaus.
Kiek siame teiginyje tiesos?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 18, 22:52:22 sukūrė ::: Marius ::: »