Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del duju sanaudu  (Skaityta 9575 kartus)

Neprisijungęs ExasS

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Re: Del duju
« Atsakymas #100: 2009 Lapkričio 30, 15:17:22 »
jop, visos sanaudos priklauso nuo seriamu arkliu kiekio. Asmeniskai as turejau pora dujomis varomu masinu su 1,8 varikliais, tai viena valge vidutiniskai 10, kita 13, nes jos buvo 103kw. O pirmosios 54kw. Tai jei tavo 1,6 variklio isspausta 70kw, tai tiek ir turi valgyti zzz
O tai ar kas girdejo kokia firma lietuvoje pradejo kompus taskinems dujoms daryti? :O

Neprisijungęs zokniskis

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2009 Lapkričio 30, 17:42:31 »
jop, visos sanaudos priklauso nuo seriamu arkliu kiekio. Asmeniskai as turejau pora dujomis varomu masinu su 1,8 varikliais, tai viena valge vidutiniskai 10, kita 13, nes jos buvo 103kw. O pirmosios 54kw. Tai jei tavo 1,6 variklio isspausta 70kw, tai tiek ir turi valgyti zzz
O tai ar kas girdejo kokia firma lietuvoje pradejo kompus taskinems dujoms daryti? :O
na ne 70,bet 74kw ;)

Neprisijungęs ExasS

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2009 Gruodžio 01, 18:12:15 »
tada dar geriau :D

Neprisijungęs kestoaudiquattro

• Įrašai: 202
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2009 Gruodžio 17, 19:10:42 »
Nenorėjau kurt naujos temos, paklausiu čia. Mano C3 2,2 q
Ant dujų nelaiko laisvų apsukų :-{ Kas galėtų būti  ?!? Iki šalčių viskas buvo ciki  :V

apeicer

• Svečias
« Atsakymas #104: 2009 Gruodžio 17, 19:31:25 »
nelaiko kai ir pasyla motoras iki darbines temp?

Neprisijungęs kestoaudiquattro

• Įrašai: 202
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2009 Gruodžio 17, 19:37:36 »
Nelaiko šiuo metu nei šalta nei šilta :-{
Bet čia tik ant dujų, o benzo tiesa pasakius nebandžiau :/

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2009 Gruodžio 17, 20:22:24 »
Kadangi nelabai noriu kurt nauja tema tai paklausiu cia.

taigi turejiau problema del uzvedimo ir nuvaziavau pas klubieti is audicoupe klubo jis man pastate degima i vieta ir kita. pasikeiciau skriejika ir dangleti. nuvaziavau pas dujininkus sureguliavo dujas. Pora dienu masina vaziavo puikiai vedesi geriau negu pries tai variklis prie mazesniu apsuku geriau pagreiti imdavo ir visa kita buvo gerai. Bet viena karta masina sutrukciojo ir svove tada apsukos nukrito iki 800rmp ir toks garsas salone kad duodant gazo lyg traukia ora ar kazkas pan paziurejiau visos slangos vietoi nenumautos viskas tvarkoi variklio darbas buvo toks lyg dirbtu 2-3cilindrai visas kratesi ir siltas bet trauke normaliai. tada po to ivykio apturejiau dar kokius 10 suviu po suvio variklis nenorei dirbo bet trauka visvien nedingo. Lyg poto dar keliu suviu viskas susitvarke variklis normaliau dirba ir pan net keista. Pries statant degima i vieta viskas buvo gerai nesaude ir pan. Taigi dabar turiu keleta klausimu.

Del ko saudo dujos? Ar del to kaltos zvakes ir laidai?
Ar apsimoka pirkt naudotus zvaklaidzius?
Ar turi itaka lekstele vazuojant dujomis?(dujinikas sake kad ji itakos neturi ir galetu jos nebut tik bendzinui itaka turi) bet dujininkais viena kart jau buvau patikejes ir apsigaves

Auto audi coupe 2.3 100Kw NG 89m dujiu iranga paprasta kelinta karta nezinau