Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 90 2.2 dujų pasakmės  (Skaityta 1547 kartus)

Liutazbn

• Svečias
Audi 90 2.2 dujų pasakmės
« Atsakymas #25: 2008 Liepos 22, 09:26:05 »
Gal ir j0sų teisybė, bet- benzas ar dujos? Štai kur klausimas  (v) Teisingai, jei tvarkinga dujų įranga pilnam įpurškimui su tiesioginiu dujų įpurškimu, o kaip pagalvoji kai 85metų mašinai ant kiekvieno cilindro išleist po 500Lt, tai jau jos kaina kiltu vos ne trigubai  :V O su paprasta dujų įranga jug ilgai nevažiuosi  :/
Patikėkit, nuo šiol ši mašinikė dujų nematys, nes gaila tokį variklį išmest lauk  8-P Dabar ir aš galiu pasakyt- Žvėris ne mašina  (aa) Tik vat, bėda su temperatūriniu dačiku, kiek keičiu, tiek grybus rodo, pakyla iki 70 i vsio, nors malūnas kaip lektuvas jau užia  :-]

uzmesk aki y termostata. cia seip tik pasiulymas.
O pas mane tai ausinimo skystis dingsta, ir jau ish viso mano bulka nusibaigt baigia, nors vaziuot smagu :) tik va nerandu kur tas skystimas dingsta. Aishku pofik kad amortikas naujas ishbego, puse savanoriu tepalu palaisciau nes filtras netycia atsisukti sumaste, aishku po to visi kompensatoriai kaip pasiute kala kartais,  ir deze kaukia (nors kaukia jau keli metai) :) o seip liux masina. :) o gal kas pigiai diagnostika padarytu? A3 variklis, 2.0 l, 1990.