Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4/A6 2.5 95 sunkiai kuriasi kai variklis vos šiltas  (Skaityta 1543 kartus)

Neprisijungęs chameleonaz

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu klausimėlį,
C4C4/A6 2.5 103 kw 95m.
pastovėjus per naktį ar dar ilgiau, kai variklis tikrai šaltas, kuriasi be priekaištų.
pavažinėjus kurį laiką, kai variklis jau yra šiltas, užgesinus irgi kuriasi be priekaištų
bet jei variklis vos šiltas (užkūrus iš po nakties pavažiavus kokius viena - du km ir užgesinus, arba po ilgo važinėjimo atvėsus) sunkiai kuriasi. starteris suka gerai, bet va kažkodėl nepagriebia.
Gal kas žino kame šaknys? ar gal yra tekę su tokia bėda susidurt?

Ir dar klausimas gal čia prie to paties? kai važiuoju su šiuo auto, ir tarkim duodu daugiau ant gazo, auto kartais sutrukčioja?

Buvau keliose servisuose tai jie iškart konstatuoja bėdas, neatlikę jokių patikrinimų:
vieni sako kad kaltas kuro siurblys;
kiti kad salnikas;
treti pečiais pagusčioja ir tiek.

Ačiū Jums už atsakymus ir pasiūlymus.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Gal kada ir mes turesime burtu lazdele ir krikstolini rutuli, tuomet ir neziureje galesime diagnozuoti gedimus :D O seip kad maziau vargintis spelionimis tavo vietoje pradeciau nuo kompiuterines diagnostikos ir tik tada mastyti apie isvadas ka ir kaip remontuoti.

Neprisijungęs slitsas

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Man yra lygiai tokia pati beda :)

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
logiskai mastant, kai variklis atvesta temp apie +5- +10 laipsniu, pakaitinimo zvakes nejungiamos, ir jei kompresijos neprudai tai sunkokai vedas. kai motoras karstas viskas ok nes jis karstas, kai saltas, pakaitinimo zvakes suvekia, pakaitina ir jokiu problemu.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
ir as kazkaip prie to pacio linkstu  :V

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
pabandyk kai siltas pries kuriant degima ijunk ir palauk kokiu 15 sekundciu, nes zvakiu indikacija matyt greitai uzgesta , o zvakes dar kaista ilgiau

TimeKiller

• Svečias
  Tokia oati problema ir pas mane.
 Kalbejausi su dizelistu, sake kad tokia problema egzistuoja Audi A6 2.5 TDI iki 97 metu.
 Reikia statyti papildoma temperaturos davykli, kad suveikinetu kaitinimo zvakes nuo ~+5 laipsniu.
 Dar nebuvau nuvaziaves pataisyti, kai pataisysiu butinai parasysiu kaip man sekesi.

Ignukas

• Svečias
Dėl trukčiojimo - siurblys tikrai dažnai pasitaiko, bet neskubėčiau keisti, juolab kad kaina tikrai nemaža. Pas mane buvo ta pati bėda - diagnostika rodė: 00542 - Needle lift Sensor (G80) 27-10 - Implausible Signal. Galų gale vieną dieną tiesiog visiškai dingo traukimas. Nuvežiau į Dizridą. Kalbėjo tą patį, bet pasiūlė palikti dienelei, kitai - tada tiksliau pasakys. Ir nustatė, kad forsunkės (kuro purkštuko), iš kurios laidas į siurblį eina, vat tas laidas nulūžęs buvo, tai kai nuo vibracijos kontaktas dingdavo, tai ir trūkteldavo.  (aa) Ir nereikėjo siurblio keisti...

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
nu nereikia buti genijui kad pagal klaida beda nustatyti :) bet jei rimtai tai daug kartu buvo pasitaike tiesiog nugrauztas laidas nuo purkstuko, matyt skanus pelems, o jei luzta laidas tai daznaiusiai pri pat purkstuko ir ne visada pavyksta pataisyt