Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 2.5 Tdi nesveiki garsai is variklio skyriaus  (Skaityta 4305 kartus)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Kanors apie diagnostika nusimanai? matau kad nelabai. tavo vietoj patyleciau

as tai nesigincysiu, pas mane skyvas nekeistas kaip minimum 150k km ir tik dabar suzinojau kad jis gali turi tokiu problemu. Ar as pas tave nuvaziaves 100% galeciau issiaiskinti kokia jo bukle neisardzius nieko.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį

diagnostika gal tau parodis kompresija?
kompresijos ne,bet pagal kruva kitu parodymu,kuriuos rodo TDI tikrai placiai,galima nusprest apie variklio bukle neatidarant kapoto (jeigu fishke viduje)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį

as tai nesigincysiu, pas mane skyvas nekeistas kaip minimum 150k km ir tik dabar suzinojau kad jis gali turi tokiu problemu. Ar as pas tave nuvaziaves 100% galeciau issiaiskinti kokia jo bukle neisardzius nieko.
nori kad skyvo bukle paziureciau su kompu? gal dar padangu slegi(nors naujesnese ir tai imanoma)?

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį

nori kad skyvo bukle paziureciau su kompu? gal dar padangu slegi(nors naujesnese ir tai imanoma)?

tai koki tiksla turi tavo postas kuris antrasis yra sioje temoje. Matai gi kad skyvas nuejes kciortu. Tu gali veizet su tuom kompu ir mechanines dalies nepamatysi, o tai jau yra kaip kate maise. Sutinku ten kai kuria telemetrija pamatysi, bet teigt kad pirkai paziurejes ar iskratyta pelenine is tavo puses nera etiska.

roma1988

• Svečias

tai koki tiksla turi tavo postas kuris antrasis yra sioje temoje. Matai gi kad skyvas nuejes kciortu. Tu gali veizet su tuom kompu ir mechanines dalies nepamatysi, o tai jau yra kaip kate maise. Sutinku ten kai kuria telemetrija pamatysi, bet teigt kad pirkai paziurejes ar iskratyta pelenine is tavo puses nera etiska.

jo mindezai, neisizesk bet biskeli nusisnekejai :V

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
ce sitam forume gali burt irgi ka nori bet kol gywai masinos nepamatysi, neapziuresi nieko nesuzinosi... ;) jei skyvas jau visai i pabaiga tai jis svankuoja ir gali garsiai bildet kol nueis visai... :)

roma1988

• Svečias
siandien palikau masina remontuot parasysiu kuom viskas baigsis ir ka keite... (z)

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
siandien palikau masina remontuot parasysiu kuom viskas baigsis ir ka keite... (z)

laikyk spigas kad daug neuzdainuotu litu :)

roma1988

• Svečias
uz darba tai 250 :-]

o detales tj as ir pats labai gerom kainom gaunu :)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
nu geriau rasyk kas buvo atsitike, o ne kiek uz darba mokejai :D

roma1988

• Svečias
na va rasau apie savo buvusia beda....

tjgi visi tie garsai atsirado del tokios priezasties:

truko alkuninis velenas, gaila nenufotkinau, bet gal isivaizduojat ta vieta kur tvirtinasi apatinis skyvas (v)

del to ir skivas pradejo baladotis ir kabinti viska kas salia yra ir skleisti velniai zino kokius garsus... :G

pasekmes buvo tokios, gadangi ruosius su sita masina pavazinet tj pakeiciau visus itempejus guolius gne. dirzo, pagrindinio dirzo, kuro siurblio dirzo... nu ir beabejo pacius dirzus (aa) alkunini velena ir skyva, ses tas ir seip turejo nedideli musima kai patikrino :f

visas tas malonumas apsiejo nemazai 2600 LT :O

bet uztat dabar kaip laikrodukas ff

Neprisijungęs Gintulis

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinot kur gauti alkunini velena ir skyva 2,5 tdi 94

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
kaip sipranti tau skyvo sponke nurove, tokiu atveju nebitina alkuninio keist

roma1988

• Svečias
gal kas zinot kur gauti alkunini velena ir skyva 2,5 tdi 94

pagal skelbimus padirbek...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
na su skyvu tai sekems belieka pilnketi - turbut ja nuperka greiciau nei pati masina srota pasiekia :D