Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Benzino kvapas salone  (Skaityta 2240 kartus)

dmn

• Svečias
Benzino kvapas salone
« Topic Start: 2007 Liepos 27, 23:42:39 »
Sveiki, gal galetumete suteikti man info... turiu senolia audi 80 bulka 1987 metu  :) ir siuo metu masinoje jauciamas stiprus benzino kvapas ir nzn kokia galetu buti to priezastis ir plius kai auto isjungtas pastovi is jo kuro filtriuko po kazkiek laiko akyse kazkur dingsta benzinas ir niekur nesimato,kad begtu tiesiog jis kazkur suteka,bet daugiau is bako nebega tik tas kuris buv filtre uzsilikes :-{

Neprisijungęs continuity

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #1: 2007 Liepos 28, 22:46:48 »
Man praeita savaite tas kvapas atsirado, nes kuro vamzdelis prakirmijo vienoje vietoje. Kartu pastebejau, kad ir kuro sanaudos padidejo ir viena diena pasilenkes po masina pamaciau kad  po biski lasa benzas. Teko varyti i servisa ir pasikeisti abu paduodama ir griztama vamzdelius.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #2: 2007 Liepos 28, 22:56:20 »
mano masinoje kartais irgi jauciamas benzo kvapas ypac kai ilgiau garaze pastovi, bet niekur nepastebejau begant ar lasant :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #3: 2007 Liepos 28, 23:07:47 »
nu as pats saugiai nesijausciau vazinedamas su benzo kvapu salone  (!?) Jei jau pats nieko nematai, gal geriau nepagailek pinigu ir nuvares i servisa papasakok savo problemas, o jie tegul iesko iskur tas kvapas.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #4: 2007 Liepos 28, 23:14:55 »
nu as pats saugiai nesijausciau vazinedamas su benzo kvapu salone  (!?) Jei jau pats nieko nematai, gal geriau nepagailek pinigu ir nuvares i servisa papasakok savo problemas, o jie tegul iesko iskur tas kvapas.
jau jie kai suieskos tai paskui pamirsi kiek pinigu tiem ieskotojams susudei ;) :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs continuity

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #5: 2007 Liepos 28, 23:16:24 »
mano masinoje kartais irgi jauciamas benzo kvapas ypac kai ilgiau garaze pastovi, bet niekur nepastebejau begant ar lasant :V
O po tokio pastovejimo masina gerai kuriasi? :V

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #6: 2007 Liepos 28, 23:18:36 »
kaip bitute :V :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #7: 2007 Liepos 29, 23:01:05 »
kaip bitute :V :D
bet rukyt masinoj vistiek nepatarciau.... :D

krabas

• Svečias
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #8: 2007 Liepos 30, 14:10:33 »
pas mane tas pats irgi buvo, ypac stipresnis kvapas jausdavosi kai pavaziuodavau atbuliniu,
bet gerai viska apziurejes radau, kad kur i varikli ateina gelezine benzo triubele, per sujungima
su gelezine slangele truputi dregna, paziurejus idemiau, paaiskejo kad tai benzinas
gal ir pas tave panasus dalykas gali but, patikrink viska

dmn

• Svečias
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #9: 2007 Rugpjūčio 15, 20:24:43 »
dekui uz patarimus  ;) radau viena padavimo slangele itrukuse ja pakeiciau,taciau vistiek jis yra jauciamas ir kas keisciausia,zmones sedintys gale ji labiau uzuodzia,o priekyje maziau jauciamas ir tarp kitko,pas mane benzo bakas stovi tarp sedynes ir bagazines,bet ten ziurejau tai lyg jokio nuotekio nemaciau :-{

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #10: 2008 Gegužės 23, 15:11:16 »
dekui uz patarimus  ;) radau viena padavimo slangele itrukuse ja pakeiciau,taciau vistiek jis yra jauciamas ir kas keisciausia,zmones sedintys gale ji labiau uzuodzia,o priekyje maziau jauciamas ir tarp kitko,pas mane benzo bakas stovi tarp sedynes ir bagazines,bet ten ziurejau tai lyg jokio nuotekio nemaciau :-{

Pratesiu tema kvapas salone is pecioko buvo prarudijes bakas apacioj kur slangeles iseina bulku liga sulituotas tvarkingai servise taigi smirta vistiek vaziuoju ant duju tai ne bet ant benzo smirda nors retai ant jo vaziuoju bet nemalonu :) kame gali buti saknys?

Neprisijungęs vital1

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
Benzino kvapas salone
« Atsakymas #11: 2008 Gegužės 23, 23:26:00 »
pas mane buvo ubage tai irgi buvo kvapas salone ipac smirdejo sauleta diena bagazine atidarant kvapo nebuvo. tai poto radau priezasti bake is apacios atsirado skiluciu kaip man paaiskino kurie dirba su metalu tai elektro rudis jos baltos spalvos tada islupau baka ir su ltokliu uzlitavau jos poto uzdaziau ir nuo to lajko nesmirdejo benzu