Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Begiu rankenos laisvumas  (Skaityta 779 kartus)

Neprisijungęs starkis

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Begiu rankenos laisvumas
« Topic Start: 2009 Gruodžio 22, 22:42:27 »
Atsiprasau moderatoriu, jeigu ne cia pataikiau - atskiros temos transmisijos klausimais neradau.
Pas mane yra gana laisvas begiu "ryciagas". Man asmeniskai labai nemalonu ypac jeigu begi reikia perjungti greitai ir tiksliai.
Tarkim hondose dedasi vadinami "Energy suspention bushing kit". Ten tiesiog perdavimo svirtyse pakeiciamos senos gumines ivores naujomis plasmasinemis ar metalinemis:

Deja tokiu rinkinuku audi automobiliams ebay nesiulo.
Gal zinote kaip butu galima isspresti laisvumo beda? Ar cia jau susidevejusios pacios greiciu dezes klausimas?
Auto: A3 1.8t fwd
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 22, 22:49:02 sukūrė starkis »

Neprisijungęs Rokasrxp

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Re: Begiu rankenos laisvumas
« Atsakymas #1: 2009 Gruodžio 24, 11:08:45 »
Nlb įsivaizduoju kokiu ten pas tave principu viskas, bet pas mane, C4 tas bėgių mėtymo svirtinis mehanizmas eina per šarnyrinius sujungimus. Tau juos ir reik atnaujinti. Šiuo atveju kadangi rem. kmpl. nėra, reik ardyt tuos šarnyrus ir tekinti naują plastmasinį įdėklą arba atitinkama jėga paspaustausti obuoliuką esamame. Esmė, čia fantazijos reikalas, gali gręžt, po to sriegt smulkaus ir didelio diametro sriegį į kurį įsuksi smeigę su atitinkamu sferiškumu ant galo kuris remsis į "obuolį" ir su ta smeige prispausi. Bet vėl gali būt bėda jei tas įdėklas labai išdilęs, kadangi gali išnirti šarnyras.
Arba griebi tuos šarnyriukus ir į šarnyrų restauravimo dirbtuves, gal tie padės. Ti tikuosi, kad kažkiek padėjau  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 24, 12:29:47 sukūrė Rokasrxp »