Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4, TDI, 1Z mįslė  (Skaityta 8482 kartus)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
B4, TDI, 1Z mįslė
« Topic Start: 2009 Balandžio 20, 21:39:42 »
Sveiki,
tikiuos, kad yra forume užsislėpusių dyzelistų, kurie tik stebi forumą ir žiūri kaip kiti mėgėjai tokie kaip aš nusišneka. Puiki proga jiems pasireikšti.
Ligos simptomai- mašinos tampymasis ties mažomis apsukos, tiksliau tarp 1700-2000 (kartais ties 2,4).
Daryti matavimai su vagcom:
Vibracijos metu (mašina važiuoja ant Cruise control, išvengiant gazo pedalo paklaidos). Apsukos ~1430 kuro norma svyruoja per 1,3(jei tiksliai užgaudžiau), o mod.piston voltage'as per 0,6v (1,3-1,9v). čia tiek kiek sugeba užfiksuot senučiukas B4 Ecu. Pagal parodymus kaip ir suprantama kodėl tamposi mašina.
Tik nepulkit rėkt ir siūlyt man varyt pas siurblių meistrus, suspėsiu.
Atjungiam Vechicle speed sensor ir mašina pasidaro kaip šilkinė(aišku,greičio nerodo). Ties tom pačiom apsukom kuro norma kaip įkalta, Voltage'as šokinėja per 0,06v. Kad ir kaip stengiaus nesugėjau iškviest tampymosi.
Tai paaiškinsit man kas sąryšį?
Dėl visą ko pamatavau CKP varžą- 1200 Ohmu (varikliui esant lauko temp.) ir 1400 Ohmu, jam esant darbinėj temperatūroj. (autodata sako man kad jo varža turi būti 1Kohm).
Laukiu pasiūlymų,pastabų, kas norėsit, galėsiu imest CSV failiukų,kad patys pamatytumėt.
Atnaujinta:
Keista- skydelis, greicio daviklis, siurblys, variklis, sankaba, magnetola :D Still no luck.

Pasiulymai? ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 24, 19:00:29 sukūrė Mindezas »