Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B3 apsukos  (Skaityta 1157 kartus)

Liutazbn

• Svečias
B3 apsukos
« Topic Start: 2007 Rugpjūčio 31, 08:29:01 »
Vakar nutiko keistas dalykelis. Važiavau sau ramiai, nedideliu kamšteliu ir kaiišvažiavau, pradėjo durniot apsukos. Ir su dujom ir su benzu. Situacija tokia. Su dujom laiko apie 2000 ir pergazavus krinta iki tiek. Su benzinu apie 1500 ir padirbus kelias sekundes pradeda pulsuot, kyla iki 2000 mazdaug ir krenta, vel kyla ir krenta apie 1000 ribose makaluojasi. Šaltas lyg panašiau į normalų režimą dirba, bet šiandien kai užšilo, (nuvažavus 25 km) vėl tas pats, dujos apie 2000, benzinas lyg kolkas nepulsuoja, bet apsukos apie 1100 ir ne mažiau. + ant benzino važiuojant užmynus tapke pradeda kalt vožtuvai.
Metkos lyg normaliai, diržas nelaisvas. Oro lyg negaudo. Laisvu apsuku reguliatoriu vakar praskalavau benzinu. Matuokle nestringa, ziurejau. Kas gali buti? m?

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
B3 apsukos
« Atsakymas #1: 2007 Rugpjūčio 31, 09:30:31 »
nu seip man karc nuo karto tiap i menesiuka po karta laiswu apsuku woztuwaws suskliedi.. issauseja ir pradeda strigt, ir apsuku plaukiojimas panasei kaip pas tawe..nusipirkau CARBURATOR AND CHOCK CLEANER praplaunu jy ir supurskiu su wd40 ir wel menesiuka wazineju be prob:)

Liutazbn

• Svečias
B3 apsukos
« Atsakymas #2: 2007 Rugpjūčio 31, 09:48:37 »
nu kad taip iš niekur nieko kliedėtu netikiu. Nes nekliedėjo 4 metus kol ja turiu. Benzu praploviau ash ji, nu ka ploviau, praskalavau, bet jis nuo to geriau man atrodo neveikia. Nes ta pati situacija. Ir seip jis buvo sausas, nes ir neturi buti dregnas kiek suprantu, nes jis man atrodo ora darinėja, bet gal man taip tik atrodo. Jei kalbam apie ta pati, kur visruj toks ant dvieju šlangelių virš 4 cilindro ant dangtelio dedasi, ir su 2 kontaktu jungtele prisijungia.

Liutazbn

• Svečias
B3 apsukos
« Atsakymas #3: 2007 Rugpjūčio 31, 09:55:40 »
ir kodėl kala vožtuvai?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
B3 apsukos
« Atsakymas #4: 2007 Rugpjūčio 31, 10:26:31 »
kompensatoriai... penkiu cil liga..

Liutazbn

• Svečias
B3 apsukos
« Atsakymas #5: 2007 Rugpjūčio 31, 14:56:11 »
aha, ir turbut apsirgo kompensatoriai butent vakar, kai pernai visi nauji sudeti, ir nekale iki vakar? :) Beje, pas mane yra 4 cil. ir kompensatoriu kalima aš žinau. Èia greičiausiai bus degimas ankstyvas, nes degimo metka siek tiek sone, bet trempliorius nejuda, turiu galvoje nelaisvas. O ne vietoj todel kad del duju paankstinta. Tai va ir klausimelis kodel taip nutiko :)
Ir dar matavau kompresija, bet seip ydomu ar tokia rimtai, ar parejes matuoklis. kad pripucia iki 15 atmosferu. Bet visuose cilindruose norma. Vienodai po 15 atm :) variklis buvo karštas.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
B3 apsukos
« Atsakymas #6: 2007 Rugpjūčio 31, 17:14:39 »
tai ko tu klausi jei zinai ats i wisus sawo kl ???  (!?)

Liutazbn

• Svečias
B3 apsukos
« Atsakymas #7: 2007 Rugsėjo 03, 16:21:49 »
Zinociau gedima, neklausciau. Aš susakau ka zinau ir ziurejau, kad atmest versijas. Matai dabar vel dirba lyg, bet man ydomu kodel apsukos buvo sukile, nes del degimo nelabai gali taip buti kai jis prisuktas ir nelaisvas. Cia jau jauciu ta bulka link galo eina :) bet ash dar paziuresiu kaip su ja bus. Dabar karsciu nera :) gal todel neuzhkaista ir nepradeda kilt apsukos.

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
B3 apsukos
« Atsakymas #8: 2007 Rugsėjo 13, 22:30:24 »
kad kompresija 15 tai tikrai nera normalu....nauju motoru iki 14...pabandykit per zvakes karbiratorinio pripusti, prasukit, kad ishpustu lauk ir tada pamatuokit  :D :D