Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B3 1.8 karbas, benzo padavimas  (Skaityta 1520 kartus)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Re: B3 1.8 karbas, benzo padavimas
« Topic Start: 2009 Balandžio 30, 20:49:14 »
Tai va šiandien pasikrapščiau prie savo Pierburg 2EE karbiuratoriaus. Pirmą pažiūrėjau ar geras vakumas, pažiūrėjau kur eina Nr.2 šlangutė, tai pirmą į tokį bakelį prie išsiplėtimo bakelio, o iš jos eina į vožtuvą pažymėtą prie Nr.6 kur rodyklė nupiešta. Pučiant pro Nr.2 šlangą, į antrąją sklendę pradėjo purkšt kuras, bet čia ant nedirbančio variklio. Nusukus 7 šlanugtę ir užkimšus, pasirodo, kad kažkur leidžia orą (kaltas buvo bakelis prie išsipletimo, ten dugne yra tokie kaip išlindę ir pro vieną ėjo oras) tai užkišus tą skylę galvoju kad viskas susitvarkys, bet ne :( užkurus variklį ir davus gazo į antrąją sklendę nepatenka nei kuras nei jį atsidaro :( tada lendu kitur, ant dirbančio variklio numoviau 3 šlangą, karbas pradėjo gaudyt orą ir užgeso. Užmoviau su tuo vožtuvu kur prie Nr.3 ir užkūriau variklį, numoviau fiškę Nr.1 tai jaučiasi kaip traukia orą, užmovus fiškę, netraukia oro ir gazo daviau, bet irgi netraukia oro, na aš nesuprantu ar pro ją turi pust orą ar traukt? Gal tas vožtuvas Nr. 1 sugedęs? Ant uzkurto variklio ir pučiant pro Nr.2 šlangą jau kuro nepaduoda į antrąją sklendę. Nr.4 atidarinėja antrąja sklendę vakumu, vožtuvas geras, psdamas, traukdamas orą veikai gerai. Nr.5 vieta kur turėtu pust orą į vožtuvą, kad jis atidarytu sklendę, bet tai neveikia. Apžiūrėjau visas šlangutes, visos geros neleidžia oro. Ką daro Nr. 3 ir Nr.6 vožtuvai?

Beje kur nueina trečioji šlangą iš bakelio, kur yra prie išsiplėtimo, eina kažkur po akumuliatorium ir nueina į dugną ar kėbulą.

Radau rusiška psl. ten apie šį kasrbiuratoriu parašyta, bet aš ten pusę suprantu pusę ne, tai nekas gaunasi man.
http://dinamitry.eniko.ru/mas/reports/2ee001.htm
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 30, 20:51:28 sukūrė owas »