Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi B4 TDi (95m) turbina ir ismetimas  (Skaityta 920 kartus)

parpelis

• Svečias
audi B4 TDi (95m) turbina ir ismetimas
« Topic Start: 2008 Kovo 01, 18:47:51 »
Sveiki,
yra tokia beda. yra b4 TDi (66kw), bet pas ja stovi jau naujasne turbina, kuri tvirtinasi trim varztais. ta turbina sugedo stipriai kad net sparnuote keist reik, tai brangoka tvarkyt, geriau jau pirkt padeveta normalia. bet tu padevetu nelabai daug jau ir yra kurios trim varztais, bent jau mano kraste, be to jos ir brangesnes. tai as galvoju det kita kolektoriu, su 4 turbinos tvirtinimo varztais ir tokia turbina tada. bet neviskas taip paprasta, dar netinka "kelnes" prie senesnes turbinos. taigi pagaliau mano klausimas:
jei kelnias nusipirkciau senesnes b-skes, nuo kurios ir pacia turbia pirkciau su kolektoriu, tai man viskas tiktu? (be jokiu pjaustymu, virinimu ar vamzdziu trumpinimu). ar ten viskas idealiai sutaptu norint sutvirtint su ismetimo sistema?
p.s. neliepkit eit nusisukt kelniu ir eit i srota tikrint nes ta masina dabar yra kitam mieste, o man reiketu kuo greiciau viska susiveikt.
aciu uz protingus atsakymus

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Restauruok turbina, jei planuoji ilgai vazinetis! visai kitip vazevimas jausis...  dauk laiko lakstyti ziureti, virinti, sukioti, ir t.t tau iseis jei kazka bandysi manau darytis! mano varijantas pateiktas! juk zinai skupas moka du kartus :P

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
maciau uzvakar srote turba pardavime,del varztu kazkaip nepaziurejau, bet zinau kad ten variklis tikrai tas kur ejo nuo 94.2 men., nes turbos galas kur eina i ic yra siauras, ne taip kaip senesnese.siauliai

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
As cia nesuprantu, ar moderu nera ar as jau priplaukes? Nesitoj temoj tokios diskusijos.