Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi b4 1994m 1.6 74kw dideles kuro sanaudos  (Skaityta 2356 kartus)

Neprisijungęs Deividas69

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
audi b4 1994m 1.6 74kw (pilnas ipurskimas) Turiu tokia problema, labai jau daug ji man ryja , su mazdaug 22l nuvaziavau 200km... manyciau kaip tokem varikliui tai per dideles kuro sanaudos. (100km-ivazevau mieste ir likusi 100Km-trasos) gal zinot kas jei gali buti? padariau as jai diagnostika tai sake viskas puiku. Bet kuro sanaudos vistiek tos pacios liko... Ir seip cia mano pirmoji masina tai dar nelabai nusimanau kas kaip ir kur. gal turit kokiu patarimu? o gal dujes vertetu isdeti?

ewaldas

• Svečias
pagal viska tai normalu juk dabar žiema šalta

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
pas mane a4 tai vidutines apie 8l beto a4 ir mase manau didesne tai kazkas tikrai pas tave negerai. :V

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
tai vat as ir manau kad blogai kazkas... reikes dar varyt tikrint... o kaip del duju gal zinot? apsimoka ar ne?

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
Neskaitant kad ziema ir taip padideja sanaudos gali paziuret ar:
Dirba visi cilindrai?
Oro filtras neuzsineses?
Nestabdo kuris ratas?
Nebuksuoja sankaba?

P.S. kai vazinejau su Ford Orion 1.4 ziema prie -20 imdavo 11-14 mieste, uzmiesty apie 8-10
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 26, 18:04:12 sukūrė Pronckus »

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
cilindrai veikia visi,nes keiciau zvaklaidzius ir zvakes,oro filtras irgi svarus,sankaba irgi patikrino viskas tvarkoje. tik vat atkreipiau demesi kad variklio temperatura zemoka buna max iki 65 na kai kamsti ilgiau pastovi tai pakyla iki 80 bet retai. o kaip ratus patikrinti ar nestabdo gal patartum?

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Zema variklio temperatura itakoja kuro sanaudas. O kiek anksciau imdavo? Gal tavo koja tiesiog sunki? :)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
benzas turetu tikrai uzkaist ,nes man tai kokie 5 km ir 90, tai ziurek termostata beto kaip vedasi normalei ? buvo dar lemda  zonde problemos tas per pora litru sanaudas padidino ir apsukos ant laisvu nepastovios buvo :V

Neprisijungęs Pronckus

• Žiūrėti profilį
visu pirma tai variklio temperatura per maza, o ar nestabdo kurio rato tai geriausia jei ant keltuvo (galima su dankratu garaze) pasikeli ir prasuki ranka jei pasukus jis sukasi tai nestabdo.

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
Zema variklio temperatura itakoja kuro sanaudas. O kiek anksciau imdavo? Gal tavo koja tiesiog sunki? :)
   as ja nesenei turiu,tai ji nuo pat pradziu taip ryja. na o vazineju tai ramiai :)

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
benzas turetu tikrai uzkaist ,nes man tai kokie 5 km ir 90, tai ziurek termostata beto kaip vedasi normalei ? buvo dar lemda  zonde problemos tas per pora litru sanaudas padidino ir apsukos ant laisvu nepastovios buvo :V
   vedasi tai lengvai,tik va cia kury tai ryta kai nagty buvo -25 tai truputeli sunkiau usivede,bet manyciau po tokios saltos nagteles tai nieko keisto :) lemda zonda irgi tikrino tai sake veikia irgi puikiai

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
susitvarkyk termostata ir turetu sumazet sanaudos tikrai :)

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
visu pirma tai variklio temperatura per maza, o ar nestabdo kurio rato tai geriausia jei ant keltuvo (galima su dankratu garaze) pasikeli ir prasuki ranka jei pasukus jis sukasi tai nestabdo.
reikes pabandyti kai tik proga atsiras :)

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
susitvarkyk termostata ir turetu sumazet sanaudos tikrai :)
tai va jei gausis tai rytoj varysiu i auto servisa ir bus matyt ar jis ten kaltas buvo :)

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
o kaip del duju? gal kas buvot isideja i toki varikli? gal zinot kaip ar trauka zymei pasikeicia?

Neprisijungęs Pronckus

• Žiūrėti profilį
Jei megsti paspaust tai tada tam reikalui yra bendzinas. Jei nori ekonomiskai vazinet tada dujos. Bet gazas dugnas + dujos = nesveika varikliui.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
del kuro saunaudu pasitikrink liamda zonda bet jei darei diagnostika tai jie turejo tai pamatyti kad jis negeras,...
gali buti jog pas tave daviklis yra vienas sugedes kurio kompas nerodo nes tokiu metu masinose klaidu kiekis yra gana mazas ir jis nieko neparodo,.... yra daviklis siltas saltas motoras vadinasiberosts ,... didejant temperaturai mazeja jo vaza ir siuncia duomenis i kompa jis atitinkamai kuro missini mazina,... nes kaip zinia saltam reikia daugiau bendzino tad jei ka pasitikrink ta davikli kokios varzos to daviklio tavo motorui nezinau,... Galeciau pasakiti tik 2.3 dohc bet abejoju ar bus tokios pat...

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
del kuro saunaudu pasitikrink liamda zonda bet jei darei diagnostika tai jie turejo tai pamatyti kad jis negeras,...
gali buti jog pas tave daviklis yra vienas sugedes kurio kompas nerodo nes tokiu metu masinose klaidu kiekis yra gana mazas ir jis nieko neparodo,.... yra daviklis siltas saltas motoras vadinasiberosts ,... didejant temperaturai mazeja jo vaza ir siuncia duomenis i kompa jis atitinkamai kuro missini mazina,... nes kaip zinia saltam reikia daugiau bendzino tad jei ka pasitikrink ta davikli kokios varzos to daviklio tavo motorui nezinau,... Galeciau pasakiti tik 2.3 dohc bet abejoju ar bus tokios pat...
   liamda ziurejo sake viskas tvarkoje, vat pas mane termostatass buvo blogas visada buvo atsidares ir sunkei matoras sildavo... tai vat pasikeiciau termostata ir dabar reiks ziuret  :) (bet vat tokiu oru nedaug ka ir paziuresi,nes sen gal kokiu 20min vien tik is kiemo isvazinejau  :P prisnigta tai ziauru... )

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Parasyk ar varyklio temperatura dabar aukstesne negu buvo  ;)

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
Parasyk ar varyklio temperatura dabar aukstesne negu buvo  ;)
  jo aukstesne, pries tai 60-65 tik laike, o  dabar 90 temperatura,tokia kokia ir turi buti  :)

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Kazin ar mano automobilije (A4 2.5 TDI 01m. ) pasikeistu varyklio temperatura jai pakeisciau termostata ? Nes pas mane dabar vos iki 60-65C  ?!?

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
Kazin ar mano automobilije (A4 2.5 TDI 01m. ) pasikeistu varyklio temperatura jai pakeisciau termostata ? Nes pas mane dabar vos iki 60-65C  ?!?
   na as tai nezinau :P nes cia mano pirmas masiniukas,tai mazai dar ka ir nusimanau :P bet vat mano pozymei buvo tokie : temperatura kildavo gan letai, vaziuojant trasoj auksciau 65 nepakyldavo, mieste jei ilgai kamsciuose malies tai pasiegdavo 70-75 bet labai retai (toke temperatura pasiegdavo tik tikrai dideliuose kamsciuose) tai man draugai patare kad termostatui gali sakes but,tai nuvariau i serviza ir jie masina pasilde slangas pamaige,paciupinejo ir sako neusidaro pas tave termostatas :P  ir kai ji pakeite tai dar net atnese vizualei parodyti, parodyt kad tikrai jis buvo kaltas :D jei idomu tai uz savo termostata ir pakeitima sumokejau 70lt. Pakeitimas 50 ir detale 20lt,tavo masinai brangiau gali but :)

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Na pas mane ziema labai ilgai uzsyla iki 65 laipsniu , o vasara kamstyje pastovin iki 90 gali isylt , o plente 75C , tai galvoju ar pasikeis temperatura pakeitus termostata ?  :)

Neprisijungęs Deividas69

• Žiūrėti profilį
Na pas mane ziema labai ilgai uzsyla iki 65 laipsniu , o vasara kamstyje pastovin iki 90 gali isylt , o plente 75C , tai galvoju ar pasikeis temperatura pakeitus termostata ?  :)
  manau kad taip,nes pas mane viskas panasiai buvo,nesuk sau galvos nuvaryk i servisa ir tegu paziuri ar tikrai jis kaltas :) nes as irgi sukau galva,nervinaus ir visu klausinejau kas gali but :P paskiau galu gale nuvariau i servisa ir jis greit man pasake kas per beda :D  susitvarkiau ir dabar ramus sau vazineju :) sako del per salto variklio ir sanaudos padideja :)

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Zinau kad dideja sanaudos kai neisyla varyklis , bet pas mane dar ta termamova stovi ir visa laika venteliatoriu suka  :-{