Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI B4 1,9 tdi  (Skaityta 4812 kartus)

Neprisijungęs Arturas-zender

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #25: 2007 Spalio 28, 20:12:25 »
pilnai sutinku kad dyzelio torkas tikrai malonu .. pilnai sutinku kad dyzelis ekonomiskesnis..
taciau... butent siuos du , pavadinkim modelius, 200 ag td ir 300ag atmosferinis benzinas , lyginti drago trasoje butu nevisai korektiska..  :V
eksplotacines islaidas palikim kolkas ramybej :D 

Evaldas

• Svečias
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #26: 2007 Spalio 28, 20:12:40 »
hmm.. tai jus cia pojucius aptarinejat ar automobilio isibegejima iki tam tikros ribos?  :V

O tai ar ne apie tai ir kalbam? Esmė tame, kad tu benzą suki iki 6500aps, kad permetus pavarą, tau tiek daug arklių nenulakstytų, o dyzeliui sukimo momentas leidžia jo net negręžti.

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #27: 2007 Spalio 28, 20:16:47 »
nu tai jus norit greitai vaziuoti ar isivaizduoti kad jus lekiat kaip akis isdege..  :V

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #28: 2007 Spalio 28, 20:20:36 »
tai kad cia kalbama apie d privalumus pats as vazineju su 2,8 benzu ir ne lekime cia esme

Evaldas

• Svečias
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #29: 2007 Spalio 28, 20:20:50 »
Aš tai noriu važiuoti, ir kai reikia, spustelti atsakančiai :D

Neprisijungęs meistras

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #30: 2007 Spalio 28, 23:30:48 »
arturai, cia tau...  :-]  sakot dyzeliu ekspluotacija tokia didele, kad net patylesit. ar zinai kiek kainuoja pakesti dirzeli pagrindini BMW markes auto? BENZINUI... as nekalbu apie 1.8, bet ten kur sukasi 6 peciukai  :P tai jei ka , nuvaziuokit i servisus ir pasiteiraukit kiek kainuoja galingu benzu dirzu keitimas ir pan, tad nekalbekim apie 1.8 benzus ir  apie dyzelius 2.5 , tada ekspluotacine kaina bus didesne dyzeliu, bet jei paimsim V6 benza ir keisim dirza jam......... :O 

Evaldas

• Svečias
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #31: 2007 Spalio 29, 07:28:48 »
meistre - čia tau :D O tu žiūriu mėgsti matyt su atgyvenomi dirbti, nes bmw nuo 1990m. ant 6 cilindrų jokių diržų nebeliko net, o M20B20 ir M20B25 varikliai, kurie vieninteliai iš šešiakaušių turėjo diržus, tikrai nebuvo brangūs ar lepūs šituo klausimu.

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #32: 2007 Spalio 29, 07:49:33 »
arturai, cia tau...  :-]  sakot dyzeliu ekspluotacija tokia didele, kad net patylesit. ar zinai kiek kainuoja pakesti dirzeli pagrindini BMW markes auto? BENZINUI... as nekalbu apie 1.8, bet ten kur sukasi 6 peciukai  :P tai jei ka , nuvaziuokit i servisus ir pasiteiraukit kiek kainuoja galingu benzu dirzu keitimas ir pan, tad nekalbekim apie 1.8 benzus ir  apie dyzelius 2.5 , tada ekspluotacine kaina bus didesne dyzeliu, bet jei paimsim V6 benza ir keisim dirza jam......... :O 

kaip jau Evaldas ir minejo dazniausiai tokiuose varikliuose stovi grandine.. Beje pacituok mano fraze kur as sakiau kad dyzeliai brangesni eksplotuoti?

Neprisijungęs meistras

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #33: 2007 Spalio 29, 08:59:13 »
xebryte papriestarausiu, bmv su grandine variklis turi gera minusa, jei nepaziuresi grandines itempejo, ziurek ir grandine persoko ir stovi svaistiklis islindes lauk per korpusa  (be)

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #34: 2007 Spalio 29, 09:09:01 »
mh.. tarytum dyzeliui niekas niekada neluzta.. dirzu keisti nereikia.. pakeisti juos gali pats su atviorke rankoj ir turbinos zinoma niekada negenda... atsipeikejam..  ;)

Geicas

• Svečias
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #35: 2007 Spalio 29, 12:28:46 »
man vienas zmogenas prie ZUU (zemkes) per paroda siule cipa uz 200 be fyskes kazkokios arba 500 su ja... tipo jis pats ideda. kai pristojo tai kokias puse val ramybes nedave (!?) sake oi kaip pasikeis tavo dyzelis :D bet pagalvojau kai uzcipuos toks meistras tai tada tik vienas arklys liks ir tas bus slubas :-]

Neprisijungęs meistras

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #36: 2007 Lapkričio 05, 23:03:01 »
tai ar imanoma ka nors padaryti su tuom 1,9 tdi varikliuku ?

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #37: 2007 Lapkričio 06, 00:44:43 »
tai ar imanoma ka nors padaryti su tuom 1,9 tdi varikliuku ?

imanoma parduot ir pirkt 2.5 tdi :) arba a8 3.3 tdi :D

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #38: 2007 Lapkričio 07, 20:21:55 »
priklauso nuo biudzeto  :-]

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #39: 2007 Lapkričio 07, 20:48:31 »
jus cia krc snekat ir nesusisnekat kaip as matau

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #40: 2007 Lapkričio 08, 10:12:57 »
apie ka tu?

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #41: 2007 Lapkričio 08, 11:44:51 »
blemba nori ka nors nebrangiai pasidaryt, nuvaziuok ir pasicipuok.. sumokesi ~ 700lt ir skirtumas bus juntamas...

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #42: 2007 Lapkričio 16, 23:39:58 »
Kad nekurti naujos temos paklausiu cia (visgi pavadinimas gan bendras "Audi B4 1.9TDI"  ;))
Iskilo tokia problema atejus ziemai. Sunkiai vedasi. Net Pasildzius pora kartu iki reles klintelejimo. Bandziau gydyti - pakeiciau filtrus, zvakes... biski geriau, bet visvien tenka pasikamuoti sukant rakteli :-{ Ilgai nepagauna, kartais pabandau paspausti gazo pedala, kartais taip pagauna, bet neretai trumpai pakriuksi lb zemom apsukom, ir uzgesta. O uzsivedus nuspjauna juodu dumu kamuoli. Pasilusi normaliai, bet pastovi per diena ar per nakti... ir vel prasideda pokstai ir linksmybes  :V Ka ziureti? kaip tikrinti? Jei sudetinga atlikti namu salygomis, tai gal galite pasiulyti kur galeciau tai padaryti Vilniuje ir apie ji? Tinka ir Panevezys bei jo apskritis. Aisku kokybiskai ir uz normalia kaina.  (+)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #43: 2007 Lapkričio 17, 09:48:45 »
Kad nekurti naujos temos paklausiu cia (visgi pavadinimas gan bendras "Audi B4 1.9TDI"  ;))
Iskilo tokia problema atejus ziemai. Sunkiai vedasi. Net Pasildzius pora kartu iki reles klintelejimo. Bandziau gydyti - pakeiciau filtrus, zvakes... biski geriau, bet visvien tenka pasikamuoti sukant rakteli :-{ Ilgai nepagauna, kartais pabandau paspausti gazo pedala, kartais taip pagauna, bet neretai trumpai pakriuksi lb zemom apsukom, ir uzgesta. O uzsivedus nuspjauna juodu dumu kamuoli. Pasilusi normaliai, bet pastovi per diena ar per nakti... ir vel prasideda pokstai ir linksmybes  :V Ka ziureti? kaip tikrinti? Jei sudetinga atlikti namu salygomis, tai gal galite pasiulyti kur galeciau tai padaryti Vilniuje ir apie ji? Tinka ir Panevezys bei jo apskritis. Aisku kokybiskai ir uz normalia kaina.  (+)
o kaip su trauka?nes kotais toks vaizdas kad jau paskutinioji varikliui...tas pats man buvo su ex golfu dyzeluku,ir ko tik as jam nekeiciau.dabartinis seimininkas susitvarke pakeites varikluka...pradziai kompresija pasitikrink,jei norma tai gerai,vadinas galima kazkur kitur saknu ieskot,jei ne...tai pats supranti

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #44: 2007 Lapkričio 17, 10:37:19 »
Traukia man atrodo normaliai...  :V nzn, nelabai teko lyginti su kuo, nes niex is pazistamu neturi su tokiu motoru. Darbas variklio grazus, nes 170 kKM te pralekus. O gal zinai kur vilniuje galeciau pasitikrinti kompresija?
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Lapkričio 17, 10:38:56 sukūrė Marewx »

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #45: 2007 Lapkričio 17, 13:55:16 »
Traukia man atrodo normaliai...  :V nzn, nelabai teko lyginti su kuo, nes niex is pazistamu neturi su tokiu motoru. Darbas variklio grazus, nes 170 kKM te pralekus. O gal zinai kur vilniuje galeciau pasitikrinti kompresija?
nu trauka gali pats ismatuot plius minus, iki 100 per 14.6s gamyklinis parametras. o kompresija tai bet koks dyzelinis servisas. nuo olandu kalno leidziantis link rasu kapiniu puses, prie audejo,ten yra bent keletas dyzel servisu

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #46: 2007 Lapkričio 19, 20:32:32 »
Siandien kalbejau su vienu meistriuku, tai jis man papasakojo kompresijos trukumo simptomus... biski persigandau, nes panasiai maniske elgiasi. Suzinojau jog vienas to gydymo budu yra kapitalke. Nors dar netikrinau kompresijos, bet sakau reikia pasidometi is anksto kur reikes gydyti. Tai noriu paklausti, kiek tai kanuotu siam motorui ir kur gerai daro? minejo jog kazkas Alytuje labai gerai kapitalke daro (berods apie 2000LT). ir... Tiesa jog po to variklis bus kaip "ledinis"?

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #47: 2007 Lapkričio 20, 10:24:23 »
o degima ziurejo kas nors?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #48: 2007 Lapkričio 20, 11:25:50 »
Siandien kalbejau su vienu meistriuku, tai jis man papasakojo kompresijos trukumo simptomus... biski persigandau, nes panasiai maniske elgiasi. Suzinojau jog vienas to gydymo budu yra kapitalke. Nors dar netikrinau kompresijos, bet sakau reikia pasidometi is anksto kur reikes gydyti. Tai noriu paklausti, kiek tai kanuotu siam motorui ir kur gerai daro? minejo jog kazkas Alytuje labai gerai kapitalke daro (berods apie 2000LT). ir... Tiesa jog po to variklis bus kaip "ledinis"?
tik reikia saves paklaust ar apsimoka ta kapitalke? nezinau ar i 2Klt sutilptu,tikrai abejoju.jeigu dar vaziuoja tai leisk i marcias,o kita karta pirkdamas vaziuok su ismananciu zmogum...

• Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #49: 2007 Lapkričio 26, 13:11:50 »
su kompresija viskas norma  ff aciu diev. patikrino dar forsunkes, tai viena myzanti purkstuka rado, pakeitem, db atrodo gerai vedasi. tik dar reiktu patikrinti kuro paemimo sistema. nes biski matosi ora gaudo (per slangute einancia nuo filtro iki siurblio) nedaug, bet kas kazkiek laiko nuskrenda koks burbulas. Mano nuomone neturetu tu buti isvis. Gal kam yra buve panasiai, kurioj vietoj gaude? kamutus prie filtro pakeiciau, filtras nesenai irgi naujas idetas. netikrinau tik nuo bako ateinancios dalies. Ar gali ten kur prie bako gaudyti? ar problema yra arciau?