Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI B4 1,9 tdi  (Skaityta 4874 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
AUDI B4 1,9 tdi
« Atsakymas #50: 2007 Lapkričio 26, 19:55:14 »
su kompresija viskas norma  ff aciu diev. patikrino dar forsunkes, tai viena myzanti purkstuka rado, pakeitem, db atrodo gerai vedasi. tik dar reiktu patikrinti kuro paemimo sistema. nes biski matosi ora gaudo (per slangute einancia nuo filtro iki siurblio) nedaug, bet kas kazkiek laiko nuskrenda koks burbulas. Mano nuomone neturetu tu buti isvis. Gal kam yra buve panasiai, kurioj vietoj gaude? kamutus prie filtro pakeiciau, filtras nesenai irgi naujas idetas. netikrinau tik nuo bako ateinancios dalies. Ar gali ten kur prie bako gaudyti? ar problema yra arciau?
perziurek visas abratkes slangutes,kurios prie forsunkes eina,per jas buna prigaudo oro, o toliau tai metodom nauchnogo tika:)
Abratkes slangutes savaitgali kai tikrinau purkstukus keiciau, nes senosios buvo jau sukieteje. vadinasi reiks eiti kaip sakai "nauchnovo tika" :D speju jog kazkur nuo bako ateinanciu kanalu gaudo. senai buvau pakeles, o sunku ten pamatyti visa kuro linija? :)