Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi automatai  (Skaityta 2929 kartus)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Topic Start: 2007 Spalio 20, 18:26:35 »
Apsivazinejau, vos viena padoria snd radau a6, 103kw, 6 begiu mechanine.
Kruva a4 automatu bei a6 automatu.
Kokia nuomone apie a4 ir a6 automatus, ju ligos?
Nes snd apziuri nejau kartu ir viena tokia su automatine deze, kaip veliau paaiskejo gal ish 3 surinkta :D

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #1: 2007 Spalio 21, 10:29:52 »
Neimk sesiu begiu (-)

Neprisijungęs ku2002lt

• Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #2: 2007 Spalio 21, 10:36:27 »
kodel?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #3: 2007 Spalio 21, 11:01:31 »
automatai audiniu nekokie yra  (-)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #4: 2007 Spalio 21, 13:14:51 »
kodel neimt 6 begiu ?
na esu susidutes su v8 automatais :) na tai ... kaip cia geriau nereik.
Nejau ir a6 bei a4 toki pat mirshtantys ?

Evaldas

• Svečias
Audi automatai
« Atsakymas #5: 2007 Spalio 21, 14:34:06 »
Tik tepalus reikia laiku ir normalius keisti, ir užmirši, kad su automatu važiuoji.

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #6: 2007 Spalio 21, 15:06:00 »
Pasidomek sesiabegiu kainomis, arba ju remonto kainomis  ;) O jos tarnauja labai neilgai, tuo labiau, kad tas sestas begis nereikalingas.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #7: 2007 Spalio 21, 15:55:12 »
Tik tepalus reikia laiku ir normalius keisti, ir užmirši, kad su automatu važiuoji.

nu kaip cia pasakius.  (!?) draugas nusipirko a8 2001m, viskas okey, tepalus pasikeite viskas okey, keite rimtam servise, viskas okey, o autostradoj dingo atbulinis ir dar du begiai  (+)

Evaldas

• Svečias
Audi automatai
« Atsakymas #8: 2007 Spalio 21, 16:27:24 »

nu kaip cia pasakius.  (!?) draugas nusipirko a8 2001m, viskas okey, tepalus pasikeite viskas okey, keite rimtam servise, viskas okey, o autostradoj dingo atbulinis ir dar du begiai  (+)

99%, kad ne tokius tepalus tad supylė.

Neprisijungęs Kopa

• Įrašai: 1160
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #9: 2007 Spalio 23, 10:41:08 »
Pas mane automatas ir viskas jam ok, aisku jis ne toks protingas kaip pvz bmw, bet man patinka. Antra Audi ir abi automatai  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #10: 2007 Spalio 23, 11:22:58 »
Pas mane automatas, pats tepalus keiciau, tokius, kokius reikia, visi garsai po keliu menesiu patys dingo ir viskas ok, ir sekmadienio ekstremalius zajezdus gaiziunu pakilimo take be vargo atlaike (aa)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #11: 2007 Spalio 23, 11:50:14 »
o kas per garsai buna automate?  (!?)

Neprisijungęs Nerka

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #12: 2007 Spalio 24, 11:48:25 »
Nu as pats jau antra tokio tipo audine turiu.. Automatas gerai, ypac mieste, nereikia pavaru junginet... Bet beda ta, kad daugumai automatu (kalbu apie C4) tie davikliai jau yra i pabaiga. Nuplovus varikli , bent jau man, dingsta pavaros, lieka tik avarines pavaros - antra ir atbulines eigos. Nuvarai i servisa, prisijungia kompa, pasalina klaidas is pavarines, uzmoki ant alaus ir vel vaziuoji. Taip man yra nutike jau tris kartus. Bet neziurint i tai, man automatas 100 kartu geriau nei mechanas, tuo labiau, kad automatui ir variklis maziau uzdrostas buna ! Tai va...

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #13: 2007 Spalio 24, 11:55:45 »
pradejau tema del automatu nusipirkau mechanine :)
Taigi jau 2 zieduoles turiu :)

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #14: 2007 Spalio 24, 21:47:50 »
Na ir gerai padariai,kad automato neemiai,nes turiu gera drauga kuris gerai remontina variklius ir greiciu dezes tai sake,kad audes automatu geriau neimti nes jos labai lepios,ziurint kaip vazinejo su juo pries tai, cia kaip loterijoj. O sestas begis ir pas mane parejas, nes niekaip jo neykisu,buvau pas yvairius meistrus tai sake,kad sesiabegiu greiciu dezes irgi labai lepios,cia ir kaip loterijoj-kaip vazinejo zmogus pries tave,nes sake kad sestas begis musasi tik nuo 130km\h. ?!?

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #15: 2007 Spalio 25, 08:42:56 »
na su 6 shajba tfu tfu tfu problemu ner ;)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #16: 2007 Lapkričio 18, 19:32:41 »
nu va sumaniau ir as prisidet prie sios temos. Pats turiu automata tiptronic a4, penkiu begiu. Smagus daiktas, tiesa dariau dezes kapitaliny remonta, atsegiau tiek kad geriau nesakysiu. Mano draugas dirba servise, kuris vienas geriausiu LT, kaune tai tikrai. Jis kalbejo apie a6 automata 6 begiu multitronic, vaziavimas su ja super, bet yra ten toks dalykas toj dezej kaip grandine, kuri yra kaip sirdis tai dezei, beje jos ir vadinasi "lenciugines", toj dezej ta grandine greitai dyla, technologiskai tai tobulas daiktas, bet jai suteikta per didele trintis. Tos dezes remontas tame servise kastuoja 5000-6000 lietuvisku, nes vien tik ta grandine kainuoja kazkas tai 1300 lt. Nenoriu per daug gasdint bet savo akim maciau kad serviso kieme negali praeit per a6 multitronikus paliktus remontui.

2rnas

• Svečias
Audi automatai
« Atsakymas #17: 2007 Lapkričio 18, 21:27:48 »
jei kas keite c4 2.8 tepalus greiciu dezej, gal pasakysit kokie jie ten turi but ir ar reikia kazkokius filtrus keist, ar jie nekeiciami?

Nerca

• Svečias
Audi automatai
« Atsakymas #18: 2007 Lapkričio 19, 08:20:40 »
nu va sumaniau ir as prisidet prie sios temos. Pats turiu automata tiptronic a4, penkiu begiu. Smagus daiktas, tiesa dariau dezes kapitaliny remonta, atsegiau tiek kad geriau nesakysiu. Mano draugas dirba servise, kuris vienas geriausiu LT, kaune tai tikrai. Jis kalbejo apie a6 automata 6 begiu multitronic, vaziavimas su ja super, bet yra ten toks dalykas toj dezej kaip grandine, kuri yra kaip sirdis tai dezei, beje jos ir vadinasi "lenciugines", toj dezej ta grandine greitai dyla, technologiskai tai tobulas daiktas, bet jai suteikta per didele trintis. Tos dezes remontas tame servise kastuoja 5000-6000 lietuvisku, nes vien tik ta grandine kainuoja kazkas tai 1300 lt. Nenoriu per daug gasdint bet savo akim maciau kad serviso kieme negali praeit per a6 multitronikus paliktus remontui.
O kur tas servisiukas Kaune randasi?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #19: 2007 Lapkričio 20, 23:39:09 »
vaziuojant marijampoles plentu, 1km uz garliavos, po kaire puse

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #20: 2007 Lapkričio 21, 17:54:48 »
jei kas keite c4 2.8 tepalus greiciu dezej, gal pasakysit kokie jie ten turi but ir ar reikia kazkokius filtrus keist, ar jie nekeiciami?
reikia zinoti kuri deze ,4begiu AG4 ar ZF4HP18,FILTRAI visada keiciami tik VISI SKIRTINGI, tepalai DEXRON III sintetiniai,TELPA APIE 7ltr.

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #21: 2007 Lapkričio 21, 17:59:06 »
ar tikrai pats geriausias gal "DAIVANTA" sudu kruva,ir dezes multitronikai be pavaru ,kaip trolebuso ,o ne sesiu kaip prisigalvojei,ir bedu daugiau nei grandine.meistrai pasaku pripasakoja kad daugiau babkiu numelzt ir vsio

Neprisijungęs moxt

• Įrašai: 376
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #22: 2007 Lapkričio 27, 09:07:03 »
nesva
ar tikrai pats geriausias gal "DAIVANTA" sudu kruva,ir dezes multitronikai be pavaru ,kaip trolebuso ,o ne sesiu kaip prisigalvojei,ir bedu daugiau nei grandine.meistrai pasaku pripasakoja kad daugiau babkiu numelzt ir vsio
nesvaigstam chebra ,pas mane irgi multitronikas 6 begiu stovi,be pavaru tik nissan qasquai atrodo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #23: 2007 Lapkričio 27, 11:00:46 »
gal pradzioj multitroniko dezes veikimo principu pasidomekit. Tiesa, Audi pirmoji pritaike sia deze galingesniems varikliams. Kuomet sukure sias dezes, vienintele problema ta - kad jos negali buti pritaikytos didelem apkrovom, taciau audi issprende sia problema. O cia apie ta grandine is foto suprasit

« Paskutinį kartą keitė: 2007 Lapkričio 27, 11:03:03 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
Audi automatai
« Atsakymas #24: 2007 Lapkričio 27, 12:16:12 »
nesva
nesvaigstam chebra ,pas mane irgi multitronikas 6 begiu stovi,be pavaru tik nissan qasquai atrodo.
NISSANO TAIP IR YRA,NET DEZES TIPAS (6.....kruva skaiciu ir raidziu ), O NE AUDI.Audines tik padeti rodo, mol 6 begiu,naujesnei net 7,o is tikro tai dirzas sukasi bugnais kintant ju diametrui(kompas regulioja)kinta perdavimo skaicius ,taip ir greiteji.O ne kaip senesnese kiekvienam begiui sankabos bugnas su kruva frikcionu ir tarpdiskiu...Dirzas sudyla del tepalu nekeitimo ir neilgaamziskumo sitos sistemos ,visi variomatai turejo bedas su dirzais:volvo,nissan ,rover ,ford ir  t.t.