Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 vairo stiprintuvo tepalas  (Skaityta 1727 kartus)

Neprisijungęs KeL

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 vairo stiprintuvo tepalas
« Topic Start: 2007 Kovo 31, 09:55:23 »
Norejau suzinoti kokios spalvos tinka i A4 vairo stiprintuvo tepalas. Kalbejau su pazystamu sako zino tik raudonos spalvos  ir zalios, patikrinau koks pas mane tai ant balto popieriaus buvo sviesiai rudos spalvos. Man siulo i raudona pakeisiti ar toksai tiks ? Ir koks keitimo budas? 

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Kovo 31, 21:39:32 »
Na reikia čia jau į autadata pažiūrėti. Šiaip tipas būna nurodytas ant kamštelio. Kitokio nei nurodyta pilti negalima, nes gali suėsti siurblį.

valderamas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2007 Balandžio 02, 08:55:10 »
turi buti dexron III

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Balandžio 02, 15:50:20 »
o kaip nusiorina stiprintuvas? ta prasme, jei buvo isleistas skystis, paskui supiltas kitas. kokiu budu reik nuprint?

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #4: 2007 Balandžio 02, 17:52:52 »
Nesiorina jis. Hidraulikos sistema greitai užsipildo. Pasivažinėji ir jei trūksta - dapili.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2007 Birželio 27, 23:43:47 »
keitimo budas paprastas-nuo siurblio atsuki chamuta ir numauni slanga ir visas grozis isbega, o po to uzsuki atgal, tik patikrini kaip chamutu bukle ar nesurudyje, nes man buvo nurudyjes, tai uzsikuriu, pasukinu vairiuka, kazkoks sunkokas, islipu paveizet, o gi ziuriu kad zalia bala  :-]

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Birželio 29, 15:17:12 »
Pagal viska jei nezinai tiksliai kokios spalvos, tai nusipirk universalo jis 100% tinka su betkokios spalvos skysciu. O jei bijai tai  nupirkta skysty sumaisyk kokiam kamstelyj su tuo kur masinoje,jei virs zele tai reiskia netinka.... ?!? ?!? ?!?

Liutazbn

• Svečias
« Atsakymas #7: 2007 Liepos 02, 15:44:21 »
nelabai ten zele kas nors virsta. Universalus tikrai tiks, ypac tegul ziuri bespalvio:) tada bet kokia spalva nusidazys ir bus vienodi. Man atrodo visose auto buna parasyta koks tepalas kur pilasi, tai ir reiketu laikytis tu nurodymu. Nors viskas bus ok ir su kitokiu. Tik neaishku kada subyres :) Manau internetas pilnas auto aprasymu. Ask kai pirkau dar nekeiciau :) jau 5ti metai :) bet paziurejau kad rudas shvarus ir :)

Vikce

• Svečias
« Atsakymas #8: 2007 Rugpjūčio 29, 20:29:08 »
Pas mane Audi A4 98 metu tai pagal kataloga ziurejau ir supyliau raudonos spalvos sintetini Shell Donax TX.

Tevukas

• Svečias
« Atsakymas #9: 2007 Rugpjūčio 29, 20:48:35 »
as papildau universaliu raudonu.

Koris

• Svečias
« Atsakymas #10: 2007 Rugpjūčio 29, 22:49:01 »
shia tema kazhkada domejausi zhalias ar raudonas nera taip svarbu, svarbu yra ar sintetinis ar mineralke, jei nezhinote pirkite universalu, o shiaip asmeninis patarimas, pilkite sintetika nes zhiema geriau, o tai prie -20 zhiema  mineralke uzhputoja. Sinetetinio litras apie 30 Lt. Ir dar jei VASARA prakiuro ar parejo sistema ir baisiai tepalas varva laukan, tai pirkite alieju ir pilkite drusiai. Po remonto susipilkite sintetika, priesh tai sistema praplove universaliu.

Ilgas

• Svečias
« Atsakymas #11: 2007 Rugpjūčio 30, 09:46:57 »
Nežinau kaip dėl universalų bet nerizikuočiau  maniškė jų nepriėmė išvarė lauk per bakelio danktelį,gerai kad turėjau originalą (buvau nusipirkes pakeitimui)tai dapyliau ir problemos baigėsi ilgam...

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2007 Rugpjūčio 30, 20:51:32 »
shia tema kazhkada domejausi zhalias ar raudonas nera taip svarbu, svarbu yra ar sintetinis ar mineralke, jei nezhinote pirkite universalu, o shiaip asmeninis patarimas, pilkite sintetika nes zhiema geriau, o tai prie -20 zhiema  mineralke uzhputoja. Sinetetinio litras apie 30 Lt. Ir dar jei VASARA prakiuro ar parejo sistema ir baisiai tepalas varva laukan, tai pirkite alieju ir pilkite drusiai. Po remonto susipilkite sintetika, priesh tai sistema praplove universaliu.

Šiaip jau putoja, kai sistema nesandari ir varo skystį bei siurbia orą - pas mane būtent per šalčius taip buvo, susitvarkiau siurblį, kolonėlę ir pasibaigė visos putos. o skystis tai bent jau pas mane tai Febi ir sakė, kad jis skirtas būtent Audi (ant jo taip pat užrašyta) - šitą sakė tiek sevise (vien siurblius, kolonėles ir stabdžių suportus tvarko) tiek ir Kemi. Kemi tokio neturėjo ir sakė kitokio nepilt, tai jei būtų galima tai galėjo bet kokį įsiūlyt - pvz. brangiausią. :)

aivarasAUDI

• Svečias
« Atsakymas #13: 2007 Gruodžio 27, 21:28:46 »
tai kodel tavo ta skysti lauk isvare?paaiskink zaliam...pas mane zalias skystis ir varo lauk visada...viskas keista,pompa,stiprius+pompa visalaik uzia... :(

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2007 Gruodžio 27, 21:54:37 »
tai kodel tavo ta skysti lauk isvare? paaiskink zaliam...pas mane zalias skystis ir varo lauk visada...viskas keista,pompa,stiprius+pompa visalaik uzia... :(
kad varo lauk, tai tikrai tikrai įsitikinęs kad viskas teisingai surinkta, su teisingomis dalimis, nė vienos tarpinės nepamiršai ??
Na reikia čia jau į autadata pažiūrėti. Šiaip tipas būna nurodytas ant kamštelio. Kitokio nei nurodyta pilti negalima, nes gali suėsti siurblį.
tik griežtai tokį koks nurodytas ant bakelio (pas A4 ant kamštelio  8:8 nžn ), bent pas pirmąsias A4 eina mineralinis; originalas G002000 arba analogas Febi 6162

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2007 Gruodžio 28, 00:21:12 »
nepilkit jokio ten universalaus brudo, nes po to gailesites ir nesuprasit kas darosi  :V

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2007 Gruodžio 28, 08:15:07 »
pas mane skystį varė
tai kodel tavo ta skysti lauk isvare?paaiskink zaliam...pas mane zalias skystis ir varo lauk visada...viskas keista,pompa,stiprius+pompa visalaik uzia... :(

pas mane skystį varė nes siurblys parėjęs buvo. Sutvarkė siurblį (normalų spaudimą pradėjo duot), skystis vistiek dingsta ir putos, nors siurblys sausas. Nuėmė nuo pusašių guminių apsaugų chamutus, o ten bala didžiausia. Sutvarkė vairo kolonėlę ir viskas gut. o pas tave dar gali būt aukšto slėgio šlanga parėjusi, kuri kainuoja nauja gal 700 Lt.

aivarasAUDI

• Svečias
« Atsakymas #17: 2007 Gruodžio 31, 10:55:37 »
nera ten tu tarpiniu,o ir problema prasidejo ne po surinkimo o pries ji :( beda beda :(

aivarasAUDI

• Svečias
« Atsakymas #18: 2007 Gruodžio 31, 10:57:24 »
o ar gali buti slangoje kokia sklende ar kaskas tokio,kuri reguliuotu spaudima?