Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 98 m, 2.5tdi v6, po 2000 rpm nebenori traukti  (Skaityta 1027 kartus)

Wycka

• Svečias
kame gali buti saknys kad po 2000 rpm motoras nebenori gerai traukti, sesta pavara daugiau 140 neitraukia, iki 2000 traukia kaip zveris, toliau traukos isvis neblieka. kuro ir oro filtrai pakeisti. kas cia gali buti sugedes  :-{

Neprisijungęs Ralfas

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
ziurek ar turbina veikia

Wycka

• Svečias
Turbina tikrai veikia

Neprisijungęs Ralfas

• Žiūrėti profilį
tai kad kiek zinau turbinos efektas pasijaucia tik po 2000rpm,o ne iki to.

Neprisijungęs Arturas-zender

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
cia dyzelis.

Neprisijungęs Audi_kl

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
pas naujas masinas yra toks dalykas kad kai salta isijungia borto kompas ir neleidzia greitai lekti. bet jei betkokiais greiciais taip tai cia turbut netas...

Neprisijungęs Ralfas

• Žiūrėti profilį
buvo pas mane automatas su bortu kompu galejai spaust bele kada belekiek nesvarbu salta ar silta

Klebonelis

• Svečias
pas mane netrauke po 5000 apsuku, tai buvo koletoriaus oro sklendes daviklis tox su vakuumais:) 2002 audi a4 3.0l

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
pas mane netrauke po 5000 apsuku, tai buvo koletoriaus oro sklendes daviklis tox su vakuumais:) 2002 audi a4 3.0l

negaila iki tiek dieselio smaugt?? beje kaip su ribotuvais?? neburi cia kartais?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį

negaila iki tiek dieselio smaugt?? beje kaip su ribotuvais?? neburi cia kartais?
manau jis apie benzinine kalba...

Neprisijungęs Audi_kl

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį

manau jis apie benzinine kalba...

tai aisku apie benza... speju dar iri is USA :)

Wycka

• Svečias
nu buvau audi centre, sutvarke man ta beda. pasirodo buvo parejas kaskoks vostuvas prie turbinos (AGR) ar kaskaip panasiai vadinas, dabar aparatas eina kaip zveris  Oo)

Neprisijungęs Katonas

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
kiek kainavo?

Wycka

• Svečias
keiciant nauja kaina sake kaskur netoli 300 butu, man ji kaskaip dar patvarke. su visa diagnostika isejo 299 .

Neprisijungęs Katonas

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
o tai dare pilna diagnostika ar tik turbinos? ar gal ir siurbli tikrino? ir kiek grynai pati diagnostika kainuoja, jei nesunku zinoma :V

Neprisijungęs Ralfas

• Žiūrėti profilį
nu nafyk i ta audi centra varyt ir moket tokius besanus pinigus uz diagnostika kuria siaip gana neblogam servise padarytu uz 100lt,kad audi centras tai nereiskia,kad jie visagaliai ?!?

Wycka

• Svečias
gedimu apklausa su VAS 130, EGR voztuvo patikra 65, oro srauto matuokles patikra 39, turbinos slegio patikra 65, bent jau taip jie man ispauzdino ant lapo  ;)

Wycka

• Svečias
nu nafyk i ta audi centra varyt ir moket tokius besanus pinigus uz diagnostika kuria siaip gana neblogam servise padarytu uz 100lt,kad audi centras tai nereiskia,kad jie visagaliai ?!?
kad siaip niekas nenorejo apsiimt ir beto man reikejo kad staigiai patvarkytu  ;)