Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi c4 2.8l perauksta temperatura  (Skaityta 2386 kartus)

Ufas

• Svečias
audi c4 2.8l perauksta temperatura
« Topic Start: 2009 Kovo 16, 15:49:45 »
Sveiki, baigesi ziemos salciai ir susiduriau su tokia problema kaip perauksta darbine temperatura miesto kamsciuose, vaziuojant mieste pastoviu greiciu temperatura buna idiali 90laipsniu bet jei tik daugiau sustoji prie sviesoforu kyla aukstyn ... apie 95laipsnius , gal kiltu ir daugiau bet tai kolkas ja kontroliuoju su karsto oro padavimu i salona  :) seip pas mane yra tokia problemele kaip truputi leidziantis radiatorius, bet antifryzo visada jame yra reikiamas lygis. Gal kas turit kokiu minciu kaip isspresti sita problema ir butu idomu suzinoti kokia leistina maximali temperatura kad neperkaitinti galvos.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Man c4 2,8 irgi šilumą mėgo, tik vos vos pristoji kur, jau per 100 lipa. Ventiliatorius manajai ar tik ne prie 105 įsijungdavo, jei gerai pamenu :) Visada vasarą kondišą reikavo įjungti, kad širdis neskaudėtų, tada papildomas ventiliatorius sukasi, numušdavo greit iki 90 temperatūrą

Ufas

• Svečias
bet ar 105 neperkaitino motoro... ? tokia temperatura stipriai perdidele... bet bijau jei dar biski pasils pas mane ir tokia gali buti... :E

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
bradziai siulau pasikeisti radijatoriu kadjis neleistu ir nebutu kiauras, ir kad ausinimo sitemoje butu koks priklauso slegis ir antifrizas begiotu kur jam reikia :)

kitas dalykas gali buti pasikores termostatas

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, baigesi ziemos salciai ir susiduriau su tokia problema kaip perauksta darbine temperatura miesto kamsciuose, vaziuojant mieste pastoviu greiciu temperatura buna idiali 90laipsniu bet jei tik daugiau sustoji prie sviesoforu kyla aukstyn ... apie 95laipsnius , gal kiltu ir daugiau bet tai kolkas ja kontroliuoju su karsto oro padavimu i salona  :) seip pas mane yra tokia problemele kaip truputi leidziantis radiatorius, bet antifryzo visada jame yra reikiamas lygis. Gal kas turit kokiu minciu kaip isspresti sita problema ir butu idomu suzinoti kokia leistina maximali temperatura kad neperkaitinti galvos.
Tau pucia slangas,varo antifriza per issipletimo bakeli termomova sukasi,ar neperanksti panikuoji?95-98 laipsniai yra normali darbine t.,priklauso nuo t. daviklio.Radiatoriu aisku reikia susitvarkyt.Paprasciausias tikrinimas:uzvedi varikli ir ziuri.Jei temp.nekyla auksciau95-98 laipsniu ir nemusa antifrizo per kamsti,reiskia viskas gerai.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
bet ar 105 neperkaitino motoro... ? tokia temperatura stipriai perdidele... bet bijau jei dar biski pasils pas mane ir tokia gali buti... :E

Nea, jokių bėdų nebuvo, gi antifrizo virimo temperatūra yra ~110-115

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
na turejau c4Q 2.8  teperatura stoedavo ties 90laipsniu mieste dar palakstant pakildavo iki simto ir virs simto isijungdavo ventiletorius ir nukrizdavo
susitvarkyk radijatoriu pirmiause
tada uskuri masina ir stovedamas vietoja dar truputi pagazoji kad pakiltu temperatura kai rodikle atsidure ties simtu pradekstebeti vintiletoriu gali buti kad vintiletorius sudirps ir truputi veliau

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį

Nea, jokių bėdų nebuvo, gi antifrizo virimo temperatūra yra ~110-115
virimo temperatura prie skirtingu slegiu taip pat skirtinga ;)

Neprisijungęs arturiukas4

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Re: audi c4 2.8l perauksta temperatura
« Atsakymas #8: 2009 Gegužės 23, 16:37:49 »
kad nekurti naujos  temos paklausiu čia. o kaip su audi b4 85kw 2,0l temperatūra. sistema sandari pro niekur neteka antifryzas. bet ilgiau pastovejus kamstyje ar siaip letai pajudėjus temperatūra pakyla iki 100-105c bet ir yjungus kondyške ta temp nukrinta maždaug iki 98-100c ir daugiau kaip ir nekyla. ventiliatoriai sukasi abu. tik gal jei be kondiko per velai įsijungia manau apie 100 gal 105  ?!? keičiau termostata, temperatūros davikli kuris rodo temp skydelyje. įdomu kad priekinė radiatoriaus dalis tik šilta. galine karšta. beja dačikas iš  šroto. 

klausimai: kokia temp turi būti? jei temp per aukšta galimi sprendimo būdai. iš anksto ačiu

Neprisijungęs Artego

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Re: audi c4 2.8l perauksta temperatura
« Atsakymas #9: 2010 Liepos 13, 17:46:26 »
pas mane irgi tas pats, ventiliatorius isijungia tik apie 105 laipsnius, bet kamstyje ar kaip dabar lauke +30 ir nereikia kamscio,uztenka po miesta pasisukinet ir temperatura pakyla iki 115 laipsniu, po dvieju menesiu neeksplotuojamos ceskes radiatorius prakiuro, supyliau to skyliu uzlopytojo i radiatoriu. bet vistiek per para kokia 100 ml islasa,radiatorius negali but kaltininkas del tokios temp? radiatoriu tai tikrai reik keist kai laiko ispuls, o ar verta ir termostata keist del tokios temperaturos, kiek zinau jis giliai yra ir reiks berods dirza nuiminet pagrindini. gal kas ka patarsit? dekuj  (h)