Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 90 degimas  (Skaityta 2864 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Topic Start: 2007 Balandžio 07, 17:31:54 »
taigi nesileuja man bedos su degimu.. ir ant benzo ir ant duju.. kadangi buwo sowusios dujos ir sulanxte plokstele.. pasikeiceu i nauja.. bet meistrelis sake kad riekes reguliuot kraba po tos ploksteles keitimo.. taigi nuwazewau pas kazkoku kakaranky kuris pazadejo sureguliuot..  nu jis is klausos  pasukinejo ten krabe kazka (ant karshto wariklio) ir tipo sureguliawo..bet.. beda tokia:

kai saltas wariklis tarkim is po nakties uzsiwedus ant benzo tarkim jis laiko lb mazas apsukas ~600rpm, ant duju tas pac.. kai wariklis pasyla siek tiek panasiai ~40 laipsniu tada apsukos pasidaro gan padorios ~800-900.. bet taip nepastowiai kartais mazeu kartais daugeu.. o kai jau pilnai pasyla wariklis laiswos apsukos stoiwi ~1400rpm.. tada uzgesini warikly uzwedi ir atsistoja ~100rpm.. bet toi pat pagazawus wel nusistowi ties ~1400rpm... na manau jei kas susidure ar nusimano supras apie ka as che.. stengiaus issamiai..

dar wienas zmogelis sake kad tai gali LAV kliedet kadangi gawo smugy per duju sowima.. bet abejoju.. nors..

taigi gal galit pazert kokiu patarimu, nes jau uzmylejo tiap wazinet su swaigstancios laiswom apsukom  (z) (z) (z)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #1: 2007 Balandžio 07, 18:09:06 »
man panasiai, uzsivedi po nakties tai buna 300-400rpm, tai po bisqi ima ir kyla, kartais ima ir vos ne iki 3000 dirba ant laisvu, o vaziuojant tai normaliai trauka yra.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #2: 2007 Balandžio 07, 18:15:32 »
na tai taip.. che tik laiswos tiap kliedz..waziawimui itakos as irgi nejauciu.. bet wistiek gan daznai tenka ant laiswu but.. o kai masina uzia ant tokiu apsuku tai negerai pries mergilikes  :-] :D

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #3: 2007 Balandžio 07, 18:59:21 »
turejau masina nu golfa 3 su dujom kol benzas buo viskas ciki :) nu nebereikalo dujos nes visiems taip beveik daros tos apsukos.. nestovi vietoj o sokineja... dujos yra  (n)

Va turiu audi be duju ir laimingas nenoriu as tu duju nors tevas sako dekis pigiau kas is to jei reikia kiekviena diena reguliuoti o dabar uzkurdamas jokio gazo neduodi :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #4: 2007 Balandžio 07, 22:16:11 »
nepradekim paskaitu apie dujas...

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #5: 2007 Balandžio 10, 21:46:07 »
pas mane panasiai buvo, tik kad be duju, teko kraba keisti, nes potencas jame buvo parejas...paziurek cia kazkur buvo, kaip patikrinti ar potencas nemires, kilojant lekste kuri kisti varza.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #6: 2007 Balandžio 11, 08:53:40 »
man reguliawo ta kraba po to slekstele skeitimo.. ten zinau kur sukinejo ikises wielikes kakzokia.. speju kad gali but prireguliawes :/

Neprisijungęs Tomis

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #7: 2007 Balandžio 11, 10:38:12 »
ten speju misini reguliavo, ne kraba. kraba reguliuoti tikrai mazai kas moka ir mazia kas uzhsiima...sakau, pradzioj paziurek ar potencas dirba, nes viens prie vieno kaip man...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #8: 2007 Balandžio 11, 16:25:28 »
sutwarkyta ant benzo db jau wedasi :) buwo nusimowusi kazkokia plona slangute :) manau ten wienas is alsuokliu o gal ir ne.. uzsiraseu ryt 10h reguliuot degima ant benzo ir duju :) ~40lt sake.. ziures kaip reguliuosis wiskas :)

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #9: 2007 Balandžio 11, 16:40:02 »
mano B3 kupas, kai ikisho LPG apsukos ant benzo shalto buna 800-900 ant darbino 1100-1 200- 1000, and duju - ant karshto motoro 1 350. ko tik nedare, dabar spjoviau ir tiek, chia kaina uzh dujas :)

Liutazbn

• Svečias
Audi 90 degimas
« Atsakymas #10: 2007 Balandžio 12, 09:11:19 »
O va pas mane ne tokia situacija. Apsukos kartais per savaite gal karta tik buna kad pakyla ant duju iki 1100 rpm, bet esme ta, kad kurdavosi visa laika su benzu, niekad su dujom nekuriu iki dabar, nes kaip jau sakiau, situacija tokia, starteriu pora apsisukimu sukt ir dirba apie 1000 rpm, bet po sekundes pradeda po truputi mazet, lyg kad benzo truktu, ir taip nusibaigia per kokias 5 sekundes. Jei spusteli gaza is karto nusibaigia. Bet va jeigu vel suki starteriu nifiga net negriebia. Jeigu siurbli paveikdinu kelis kartus situacija vel kartojasi, uzsikuria ir nudusta. O su dujom uzkurus, pergazuoji, padirba gal 30 sekundziu, yjungi, benza ir viskas ok, dirba kuo puikiausiai, ten bl max 10 laipsniu ta temp pakyla. Va kokia mistika, ir tik visishkai saltas, jei nors truputi siltas viskas ok.

Liutazbn

• Svečias
Audi 90 degimas
« Atsakymas #11: 2007 Balandžio 12, 09:14:16 »
+ dujas tai ash bl persidarysiu, nes visi dujininkai kreivarankiai, draugeliui garaze geriau ydejo nei man blemba alte. Suvio apsauginis voztuvas aishku gumoj, ties pacia matuokle. Ydomu nafik jis tada reikalingas?

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #12: 2007 Balandžio 12, 09:35:17 »
+ dujas tai ash bl persidarysiu, nes visi dujininkai kreivarankiai, draugeliui garaze geriau ydejo nei man blemba alte. Suvio apsauginis voztuvas aishku gumoj, ties pacia matuokle. Ydomu nafik jis tada reikalingas?

jo, mates ash toki vozhtuva, gumini :):) bliamba, labai keistai atrodo... man i kolektoriu du iperdolino metalinius. dar neshaude, tfu-tfu, nzn kaip manishkiai reaguos i galima shuvi

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #13: 2007 Balandžio 12, 10:04:11 »

jo, mates ash toki vozhtuva, gumini :):) bliamba, labai keistai atrodo... man i kolektoriu du iperdolino metalinius. dar neshaude, tfu-tfu, nzn kaip manishkiai reaguos i galima shuvi

man 8men irgi nesaude :) o db prasidejo nesamones... saudo kada tik gali :D

Liutazbn

• Svečias
Audi 90 degimas
« Atsakymas #14: 2007 Balandžio 12, 13:36:37 »
kai saudo keisk zhvakes, žvaklaidžius ir paskirstytojo dangtuka, gal dar skriejika, nes aš pasikeičiau žvakes ir beveik nešaudo, ir pastaba, dar niekada nešove esant šiltam varikliui, tik kai dregna ir šaltas, o ta problema didele kai užkurinėjate ant duju mašiną :) tada pila ir negaili nieko :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #15: 2007 Balandžio 12, 14:01:11 »
nemokyk gywent :D zwake spakeistos zwaklaidziai irgi.. bigunokas taipogi..tik dangtelio nekeiceu

Liutazbn

• Svečias
Audi 90 degimas
« Atsakymas #16: 2007 Balandžio 13, 09:14:40 »
ash tai žvaklaidžius nusivaliau, viena pakeičiau nes isroviau  :D o begunoka ir dangtuka neseniai ysidejau, tai nustojo trukciojimas ant nedideliu apsuku, kai palyja ir saltas mataras :) budavo spaudi esant apie 2000 apsuku ir burstas prasideda :) bet tik kai nei siltas nei saltas :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #17: 2007 Balandžio 13, 09:20:43 »
ash tai žvaklaidžius nusivaliau, viena pakeičiau nes isroviau  :D o begunoka ir dangtuka neseniai ysidejau, tai nustojo trukciojimas ant nedideliu apsuku, kai palyja ir saltas mataras :) budavo spaudi esant apie 2000 apsuku ir burstas prasideda :) bet tik kai nei siltas nei saltas :)

trukciojima as jau senei issprendzeu :) irgi tais paciais waistukais.. naujos zwakes su pyplaidziais :)

Liutazbn

• Svečias
Audi 90 degimas
« Atsakymas #18: 2007 Balandžio 23, 12:22:21 »
Zodziu taip, pasikeičiau jutikli, temperaturos, viskas veikia kaip ir veike seniau.. T.y gerai :)

Liutazbn

• Svečias
Audi 90 degimas
« Atsakymas #19: 2007 Gegužės 25, 12:11:50 »
Taiva, mano bulkiux jau kuriasi kaip ir seniau, labai viskas tvarkoj, o kaltas buvo temperaturos jutiklis, kuris sedi tiesiai virš 2 ir 3 žvakių įsuktas į tokią aliuminę movą, kuri prisukta prie galvutės.

mindze

• Svečias
Audi 90 degimas
« Atsakymas #20: 2007 Birželio 07, 12:30:38 »
varyk pas ipurskimo meistrus kad bliuda i vieta pastatytu nes jis reguliuoja kuro misini o po to galesi bandyt degima pasiankstint

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #21: 2007 Birželio 15, 19:52:09 »
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #22: 2007 Birželio 15, 19:54:00 »
jeigu saltas wariklis yrte waziuojant ant benzo taip lyg 'jotu' masina.. tampo ja.. pasilus warikliui leujasi.. tai che LZ nedirba ant zalto arne ??? del to taip ir wyksta ??? ar kitur reples ???

Neprisijungęs Tomis

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #23: 2007 Birželio 15, 20:10:41 »
jeigu saltas wariklis yrte waziuojant ant benzo taip lyg 'jotu' masina.. tampo ja.. pasilus warikliui leujasi.. tai che LZ nedirba ant zalto arne ??? del to taip ir wyksta ??? ar kitur reples ???

ne LZ, o salto paleidimo daviklis arba purkshtukas.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Audi 90 degimas
« Atsakymas #24: 2007 Birželio 15, 20:19:37 »

ne LZ, o salto paleidimo daviklis arba purkshtukas.

kur randasi sitie dalykai ??