Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 80 valgo benzina "kibirais"?Kas gali but?  (Skaityta 2223 kartus)

palelekas

• Svečias
Audine 88m  1,8  vaziuojant iki 90 normaliai bet jei daugiau tai ryja labai rodykle krenta po keliolikos kilometru.Ar cia visom tokiu metu taip?Ar galima ka pakeist kad maziau jimtu bendzo o ar butu nauda uzdejus kita karba 1,6 pvz jei imanoma aisku?

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
ooho kaip konkretu viskas.. Tai isversk kiek tas "kibirais"?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
nu tai kibiras = 10Ltr  :D :D :D :D

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
dar gal sugebejai issifruot kas kiek kilometru tas kibiras subega? :-]

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Nu, mano A4 1,6 jau ne kibirais, o tiesiog masiškai... Nuvažiavau 747 km ir dapyliau 48,3 litrus. Kiek kibirų čia būtų? Tikrai daug. Bet aritmetika rodo 6,47 l/100 km. Ir ne tik tą kartą, o visada. Per du su pusę  eksploatacijos metų niekada nepaėmė daugiau kaip 6,5 l/100 km... Tai kur tas masiškumas? ;)

palelekas

• Svečias
cia taip liaudi sako kibirais,,,nu siaip tai daug jama kai vaziuoji daugiau nei 90,,,

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
cia taip liaudi sako kibirais,,,nu siaip tai daug jama kai vaziuoji daugiau nei 90,,,
Na, žmogau, eidamas 5 km kelią, eisi ir nueisi. Pabandyk dabar nubėgti tuos 5 km ir dar besistengdamas kažką aplenkti... Ar neiškiši liežuvio, ar nepritrūks oro? ;)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
vat mano buvęs kadettas tai tikrai kibirais rijo benzą :D Įsipildavau 5 litrus, tai nuvažiuodavau 3 kartus iki garažo ir atgal. Man iki garažo apie 1-1,5km :)

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
Degima susireguliavai? Visi cilindrai gerai dirba?

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Pusbrolis turejo golfa mk2 1.6 CARB 55kW irgi grybaudawo ~17l/100km mieste ;)

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
palelekas labai konkrečiais skaičiais ivardyji sanaudas :D vienam kokie 8ltr/100km daug o kitam 14ltr/100km normalu..o jei spelioji pagal kuro rodykles pardodymus o ne ipilta kuro kieki i baka, tai išvis buri iš kavos tirščiu  :D
pvz kai turėjau ex galanta užpili pilna baka nuvažiuoji 200km stielka rodi pilna, po to per  50km nukrenta iki 3/4.  (!?)

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
Nu, kad palelekas niekaip nenori pasakyt kiek jis su tuo 10 ltr. viedru  nuvažiuoja... zzz

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
nu jei tik 10 tai dar nelabai daug jei ant kokiu 160 leki

Nu, mano A4 1,6 jau ne kibirais, o tiesiog masiškai... Nuvažiavau 747 km ir dapyliau 48,3 litrus. Kiek kibirų čia būtų? Tikrai daug. Bet aritmetika rodo 6,47 l/100 km. Ir ne tik tą kartą, o visada. Per du su pusę  eksploatacijos metų niekada nepaėmė daugiau kaip 6,5 l/100 km... Tai kur tas masiškumas? ;)
tai turbut vazineji uzmiestyje ir greitis iki 70 km/h
:)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 22, 18:53:26 sukūrė ArasCL »

Audrys

• Svečias

Kad tikrai labai ekonomiškas auto jei tik šitiek teišgeria   :) maniskė 1,8t tik į 11,5 mieste įsipaišo  :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį

Kad tikrai labai ekonomiškas auto jei tik šitiek teišgeria   :) maniskė 1,8t tik į 11,5 mieste įsipaišo  :D
tai cia visai neblogai
pas mane po kolkas apie  15 gavos mieste

palelekas

• Svečias
Tai ar imanoma 1,8 karba nuimti ir uzdeti 1,6 karba?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
Tai ar imanoma 1,8 karba nuimti ir uzdeti 1,6 karba?

ka tuo zadi pasiekti? kuro sanaudas sumazinti?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
gausis nesamone kokia nes
viskas paskiauciuota
1.8 mieste apie 10 turetu valgyti jei labai taupiai vaziuoti tai gal kokius 9 galima padaryti
jei taip nera tai reik ziureti gal kas variklyje negerai koks nors temperaturinis daviklis ar pradziai lemda zondas jei toks yra

palelekas

• Svečias
o rimtai ar yra 88metu audinej?nors manau kad ne nes pas man karbas
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 17, 13:05:29 sukūrė palelekas »

palelekas

• Svečias
nu man atrodo kad ner tai kas gali dar but kaltas del benzino valgymo?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
nu man atrodo kad ner tai kas gali dar but kaltas del benzino valgymo?

zvakes, laidai, voztuvai, ziedai, degimas, karbas ir t.t. kompresija bent matavaisi kokia? degimas gerai sureguliuotas ne per velyvas ar ankstyvas? zvakiu tarpeliai tarp kontaktu ne po 1.5-3mm? ir t.t. vardint ir vardint galima, vien del karbo sureguliavimo pradzioj paziureciau ir degimo nustatymo. mano 1.8sf iki zvakiu keitimo ir t.t. karbo reguliavimo valge apie 8-9l/100km misriu rezimu, po visu pareguliavimu pakeitimu, plius 98 pradejau pilti, tai max dbr mieste (vilniuje meginome) 7.2-7.5l/100km. ytrasoje nesiekia 7l/100km. kame tu dar ieskai problemu? nesuprantu ka tau duotu tas karbo keitimas? gal pa stave vakas kiauras ir isvarva? gal pa stave griztama slangute negryzt ai baka o vaziuojant ja isvaro ant zemes? gal blogai kuras dega ir ryja belekiek ir per duslintuva meta benza, vien pauoscius ismetamas dujas prie duslintuvo galima suprasti ar normalei ten ar nea, o gal batai per sunkus ir spaudi dugna tip[o uzkils greiciau apsukos? gal tu visa laik i koki kalna vaziuoji? :D eik pamastyk pastudijuok, ka pakeites ka reiktu keisti ri pan. seip manualuos ebuna nurodymai del ivairiu gedimu ir pan.

neturec pats 1987m karbo nesnekec ;) plius ne pirmas karbinis masiniukas pas mane :D

palelekas

• Svečias
Svarbus klausimas ar turi ta slangele buti sujungta su tuo vamzdeliu tas vamzdelis(ziurekit gale paveiksliukus) iseina is duslintuvo ar kolekoriaus kazkurios vietos is kas keista kad tas galas slangos kuris 'Gal' turetu buti prijungtas prie to vamzdelio buvo uzkimsta ir taip pat buvo uzkimsta tas vamzdelis nu guma uzmauta ir taip pat kitas galas slangos kuris junges ten po karbu kazkur ?kaip cia turi buti ?Nu dabar as atkimsau viska ir sujungiau...Ir dar kas tas kur tarp slanguciu aparatas kur prie sono prisuktas   http://www.talpykla.com/files/5167/gnhvnb.jpg
http://www.talpykla.com/files/5167/gnhvnb%20%281%29.jpg
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 17, 13:51:58 sukūrė palelekas »

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
vamzdelis kuris iseina is ismetimo kolektoriaus ar is tolesnes vietos buna uzkimstas visad, o manuale raso, kad tas vamzdukas skirtas CO matavimui. salimais statyk kita bulka su tokiu karbu ir ziurek kaip ten kur tie vakumai eina. arba pagal manuala bandyk vakumu slangytes ziuret kas ir kaip.

palelekas

• Svečias
o gal gali koki manuala cia imest?Ir dar tai kam tada kitas slangos galas iseina is karbo apacioj kazkur ir prisjungia prie daikto kur prisuktas prie sono masinos 1 foto
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 17, 14:07:40 sukūrė palelekas »

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
o gal gali koki manuala cia imest?

paieskok forume. konkreciai dbr manualo po ranka neturiu.
cia paieskok http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,11882.0.html ir dar cia http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,2641.0.html, kazkur googlei buvau rades manuala audi80 b3.