Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 100 '87m automatinės pavarų dėžės problema. Nėra R pavaros  (Skaityta 2282 kartus)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nusipirkau audi 100 2,2 turbo 87 metų, su automatine dėže. Mašina važiuoja tik į priekį :) Sakė, kai užšyla gerai, kartais atsiranda ta atbulinė. Į priekį važiuoja labai puikiai. O viskas prasidėjo po tepalo keitimo, nes ten supylė kažkokį universalų tepalą (kolkas iš pažįstamų niekas dar negirdėjo apie universlų tepalą automatinei dėžei) ir dabar ištraukus matuoklę, tas tepalas toks rusvas, kaip kapučino kava . Taigi, ar gali dėl tokio tapalo nebūt atbulinės pavaros?

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
Gali. Juk visi zino, kad kas tinka viskam - netinka niekam.

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
tai vat, aš šitą taip pat žinau, kad kas tinką viskam, netinka niekam. Bet tas meistras vos ne kvailiais išvadino ir pan., tipo nieko nesuprantam, jis viską geriau žino ir t.t. Pats pasakė, kad tas tepalas kažkoks beveik bespalvis buvo...Na reiks bandyt užsisakyt filtrą, tepalus ir žiūrėt kas gausis.

Neprisijungęs minde_p

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
pastave tepalas turi but raudonas

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
na pabandėm pakeist tepalus, bet naudos jokios...Nuėmus dėžės karterį, jis buvo pilnas kažkokios baltos košės. Filtriukas taip pat, net nepersišvietė prieš šviesą. Išvalėm tą karterį, įdėjom naują filtrą, supylėm 3l tepalo, užkūrėm, padirbo kokia 10 min. ir tepalas vėl nebe raudonas :( Į priekį važiuoja kuo puikiausiai. Atbulinė atsiranda tik tada, kai gerai užgazuoji iki 7000 tūkst. apsukų. Ji atsiranda, važiuoja irgi gerai, bet tik pavažiuoji į priekį ir vėl ji dingsta. Dabar buvo lyg ir gerai jau viskas, atsirado atbulinė, nedinginėjo, bet tada į priekį važiavo kažkokia pridusus, tada duslus smūgis ir pradėjo gerai važiuot, bet vėl dingo atbulinė. O galiausiai dar ir akumas išsikrovė :D įtariu reiks bandyt imt dėžę lauk, ir bandyt keist grynai visą tepalą toj dėžėj...

Neprisijungęs minde_p

• Žiūrėti profilį
ten daugiau nera jokio tepalo,tik tie 3 litrai

Neprisijungęs minde_p

• Žiūrėti profilį
ten ira tokie diskeliai  jie turbut ant atbulinio neasoka ir prabuksuja kai pergazuoji tada asoka,teks jius keisti

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
bent servise sakė, kad ten dar kažkokia kaip pūslė yra iš kurios neina to tepalo išleist neišėmus dėžės. kažin negali būt užsimšę tie kanalai, nes, kaip jau rašiau, toj dėžėj pilna kažkokios košės baltos

Neprisijungęs minde_p

• Žiūrėti profilį
o pastave deze tryju begiu ?

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
kaip suprast trijų? Matai, pirmas mano automatas, tai nelabai gaudausi aš juose. Iš viso yra P R N D 2 1 padėtys.

Neprisijungęs minde_p

• Žiūrėti profilį
pastave ce paprasta triju begiu deze.ten tikrai nera jokio kito tepalo,tiesiok ten ira tokie diskeliai pasikeisi jiuos issivalysi deze ir viskas bus gerai.brangiai nekainuos.diskeliai panasus i sankabos

Neprisijungęs minde_p

• Žiūrėti profilį
jai tu is kauno galiu pasiulit meistra jis tau perrinktu deze us kokius 200 lt

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
iš Jurbarko aš. Ryt imam dėžę, bandysim žiūrėt kas ten daros viduj.

Neprisijungęs minde_p

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
na ką, išardžiau aš tą dėžę, ant filtro radau šiukšlių nemažai, bet nemetalo. Pilna kažkokios košės, kaip ir sakiau jau, kanaluose irgi jos biški buvo. Nuimu pirmus diskelius tuos ir galvoju, kaip  ji išvis važiavo :) vien tik metalas, jokios medžiagos jau nei kvapo. Giliau yra dar vieni diskeliai, mažesni. Tai tie geri, tos medžiagos (ferido lyg vadinasi) dar pakankamai nemažai. Bandau prisegt foto tų diskelių

P.S. beje, nesuprantu už ką meistrai taip brangiai prašo už jos perrinkimą, jei ten nieko sudėtingo nėra? :) Pirmą kart gyvenime išvis pavarų dėžę ardžiau, tai tikrai nesitikėjau, kad taip nesudėtinga ten viskas...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 26, 13:17:18 sukūrė vabalaz »

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs minde_p

• Žiūrėti profilį
nuva radai beda.na ir ar buvo ten kaskokio papildomo tepalo?

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
kažkokios baltos košės kampuose buvo. Tuose kanaluose taip pat.

Neprisijungęs haisas

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
Balta kose nuo skirtingu rusiu tepalo kurie tarpusavy nepatartina maisyt,bent man taip aiskino

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
na tai aš jau rašiau, kad buvusiam savininkui meistrai keitė tepalus dėžėj, ir supylė kažkokį universalų bespalvį tepalą. Kolkas nei aš, nei niekas kitas iš serviso dar nėra matęs universalaus tepalo automatinei dėžej.

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
O ką daro tas radiatoriukas gale dėžės, kuriame aplink cirkuliuoja vanduo, o viduj tepalas? Aušina? Šildo? Kažkaip bijau aš jį dėt, nes vistik radau vandens toj dėžėj...Kas būtų jei važinėčiau be jo?