Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar verta det paprastas dujas i 2.3 motorą?  (Skaityta 2423 kartus)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Ar verta det paprastas dujas i 2.3 motorą?
« Atsakymas #25: 2007 Birželio 24, 18:14:24 »
sorri prisikaitinejau ads senu topicu ir maniau kad neis idet.. kad ir kaip noreciau kisene neleis to padaryt..  :-{ na, galios trukumas nzn kaip ten bus su juo, nes kai persedi nuo bulkos 55kw prie 125 tai skirtumas afigienas, nezinau ar smarkiai pajusiu dingusius tuos 15kw, klausimas kiek ju ten dar like.. o siaip kai auto pagrindinius km trasoj pravaziuoja, tai manau dujos reikalingos.. beje, kokios sanaudos trasoj ju butu?

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2007 Birželio 24, 20:24:06 »
o tau 8 litrai benzo trasoj daug?
beja 123kw  :P

Evaldelis

• Svečias
« Atsakymas #27: 2007 Birželio 24, 22:49:34 »
paprasciausia ne tas motoras kur jas det.
jis nesaudys,
bent jau man pirmam coupe kur turejau jokiu saudymu nebuvo, bet traukos ir nebeliko ...
o paskui isemus dujas bandyta ziuret kas varikliui daros, tai ir kaip lavonas vaziavo ( keista, zvakes, zvakiu laidai, filtrai, detonaciniai laidai, laimda), galu gale buvo parduotas kazkam is auto-tuning.lt kai subirejo greiciu deze :), kiek zinau ir jis vargo su ja dare pilna sistemos plovima ir t.t. o paskui sake pasikeite oro srauto matuokle ir tio pradejo geriau traukt, taciau as nelabai tikiu nes greit jis ta coupa pardave.

nu man tai jei isimi duju maisytuva tai lyg valina kaip ir priklauso(pas mane siaip viskas tvarkoj su veriklio skyrium, su davikliais ir t.t.)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2007 Birželio 24, 23:31:55 »
na su katalizatorium tai taip  :) beje, kad 8 uztektu turi kaip diedukas vaziuot, o kadangi ash kursuoju tokiu marsrutu klaipeda-kaunas, tai manau susitaupys nemazai, aisq truputi gaila variklio, bet kadangi man ji persirinkti jeigu ka problemu nesudaro, tai  :-] beje, galima jai katalizatoriu pjaut lauk ar nelabai?? nes speju nuo duju vis tiek sudegs siaip tai kai parvarinejau ja ish vilniaus tai 10 ishejo trasoj, sorri uz padrikus postus  :) dar vat vienas dalykas, tas temperaturinis dacikas 4 kontaktu turi itaka variklio darbui ar nelabai??? ta prasme jei mires tai gal kompas galvoja jog variklis saltas ir riebesni kura paduoda?   8-P