Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar i A4 1.8 matoriuka galima idet paprastas dujas?  (Skaityta 1458 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
vienam draugeliui pasake, kad i jo A4 su 1.8 matoru, negalima idet duju paprastu, tik su tiesioginiu ipurshkimu... kiek tame reikale tiesos? 8:8

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
I 1.8 tai gal dar ides kas 2 kartos, bet 1.8T ar 1.6 tai jau be 4 kartos niekaip.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
janso.... dekui ;)

Neprisijungęs KeL

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
idomu koks A4 standartinis ipurskimas  mono ar pilnas ?

Evaldas

• Svečias
idomu koks A4 standartinis ipurskimas  mono ar pilnas ?

Nu 20V abejoju, ar būtų mono :D

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Pilnas visur eina.... Nerasi tu su mono jau...

oberfux

• Svečias
..brolis važinėja su darbine 95 m. A4 1.8 92kW. Dujos paprasčiausios be jokio kompo. Sąnaudos žiema gal apie 13 l mieste. Poblemų negirdėjau iš jo, kad kažkokių būtų. Pas mano žmona 97 m tokia pati, tik įranga jau sudėta BRC sekvencinė. Sąnaudos buvo visada nuo pat įdėjimo apie 12,5-13. Po paskutinio pajungimo ant kompo ir perprogramavimo mieste buvo 11,6 l (aa) ...bet nedrįstu teigti, kad tokios ir toliau bus... per sekantį dujų užpylimą bus aišku ar čia suprogramavo super duper, ar šiaip kažkoks malonus nuokrypis buvo :)

Neprisijungęs wadez

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
..brolis važinėja su darbine 95 m. A4 1.8 92kW. Dujos paprasčiausios be jokio kompo. Sąnaudos žiema gal apie 13 l mieste. Poblemų negirdėjau iš jo, kad kažkokių būtų. Pas mano žmona 97 m tokia pati, tik įranga jau sudėta BRC sekvencinė. Sąnaudos buvo visada nuo pat įdėjimo apie 12,5-13. Po paskutinio pajungimo ant kompo ir perprogramavimo mieste buvo 11,6 l (aa) ...bet nedrįstu teigti, kad tokios ir toliau bus... per sekantį dujų užpylimą bus aišku ar čia suprogramavo super duper, ar šiaip kažkoks malonus nuokrypis buvo :)

O kiek skirtumas jauciasi del traukos, apsuku sokinejimo ir kitu dujiniu dalyku tarp situ masinu?

Maksss

• Svečias
i 20v nesiuliciau shudo kisht nes su motoru paskui problemu turesi , ir shiap i 1.8 kisht dar dupjos jai ir taip iki 10 valgo mieste man ..nzn... istatysi uz ~4000lt . geras dujos jai ir taip ne daug jisnai valgo tai ar yra tikslas.

Neprisijungęs barmenas

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
Aš turiu A4 ,bet dujų nedesiu .Geriau mažiau pravažiuoti ,bet be problemų.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Aš turiu A4 ,bet dujų nedesiu .Geriau mažiau pravažiuoti ,bet be problemų.
problemos ir atsiranda daugiau vaziuojant  (!?)

p.s. dabar pagalvoju kaip reiketu gyventi mokant 60lt kad nuvaziuotum 100km, ir tai tik KURUI  (!?) o kur draudimas, vaziuolke, padangos, tepalai ir kitas meslas??? o va dujom uztenka 40  :G  (+)

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
RAfinuots, tai kiek ima tavo?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
jo, kai man 100 km kainavo 14 litu su dujom tai pasaka buvo  :D tik db ta mashina pardaciau, su benzu 30 kainave butu  :D manau yra ekonomija  :-] ir jokiu problemu nuvaziavus 40 tukstanciu  :H

Silver A4qtr

• Svečias
.. manau kad tam motoriukui neidesi mono sistemos duju. Kuro sistemos padavimas per sudetingas, reix daugiataskio su purkstukais. Jei 4 cil. , tai apie 1800-2000lt, jei 5 cil. jau 2600-2900 lt. Bet tada turi toli ir daug vaziuot.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
ir neidejo... dejo tiesiogines, nes pasirodo, kad kolektorius yra per ilgas ir kazkaip lievai dujos maisos, ko pasejoj da...ja atbuliniu suviu ir pan...

Neprisijungęs barmenas

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
Kas ten skaičiavo 100 km 60lt.Aš gaunu 22 litus su benzinu A95.Per metus pravažiuoju apie 10000 km .Dėti dujas neapsimoka.