Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ar gali issiderinti dujos jei atjungi viena slagute?  (Skaityta 589 kartus)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
taigi turiu tokia problemele. tasko tepala man i oro filtra ir sumaniau ten turputi prasivalyt tai nuemiau oro gofra ar kaip ji ten vadinasi ir prasivaliau a dar ieskojau oro srauto matuokles bet paskui informavo kad jos nera tai ir nieko daugiau neardziau. taigi viska sudejau ir pamirsau prijungti viena slangute kuri yra ant tos oro paemimo gofros ten tokia maza plona nu ir man nevaziavo ant duju is pradziu galvojau kad del salcio nevaziuoja bet paskui garaze pamacaiu kad ta slangute neprijungta bet uzdejus ja i vieta visteik nevaziuoja ant duju. tai toks butu klausimas ar galejo issiderinti dujos del tokio dalyko nes nes jau uzkniso apsukas laikyti ant 2500 ir stabdyti kaire koja :( padekit jeigu kas nors suprantate. aciu P.S. automobilis audi 80 1.9 pilnas ipurskimas 83 kW

Neprisijungęs reivis

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
amm tai kai perjungi ant duju tiesiog uzgesta masina? ar apsuku nelaiko? kokios dujos? placiau papsakok kas darosi :) o "issireguliuot" tai negalejo :]

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
dujos tai paprastos nu su reduktoriumi. jo nelaiko apsuku... nu ant laisvo nedirba nukrenta apsukos. o problema tai sakau pasidare kaip sugalvojau issivalyti oro gofra ar kaip ji ten vadinasi nes ten man per tokia slangute kuri jungiasi nuo dangtelio i oro filtro deze tepala tasko tai kas kazkiek laiko pravalydavau ir viskas budavo gerai o si karta pamirsau tokia slangute prijungti o ji randasi ten ant tos oro gofros prie pat kolektoriaus ir pradejo nedirbt is pradziu galvojau gal taip kokios dujos lievos ar kas bet paskui pamaciau kad ta slangute neprijungta bet jau kaip prijungiau tai niekas nepasikeite...

Neprisijungęs Marielis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
o ant benzino gerai dirba?
siaip galejo kai jemai gofra koks duju maisituvas susijudinti ir pradejo ora traukti pro sona, nes jis silikonu turi buti apvarytas.

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
ant benzo tai nedirba del to kad liamda zondas nuejes...

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
ant benzo tai nedirba del to kad liamda zondas nuejes...
cia tu pavarei:ant benzo nedirba, nes zondas nuejo.Ir be jo eina,o jei nemoki masinu taisyt,geriau nelysk.rezultata jau turi.

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Taip galejo isiderinti dujos, na istikro nelaiko apsuku nes ora papildomai gaudo, kas yra blogai ;)

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
nu ant benzo tai dirba bet ant laisvu nedirba... o keiciau dusvintuva tai sake kad liamda zondas sugedes tai paklausiau ar gali nuo to nedirbt ant benzo sake gali :) nu aisku ir benzino ima nezmoniskai :) bet aju galit rakinti sita tema jau susitvarkaiu nu tikslaiu galima sakyt pati susitvarke nes ten tik suju\dinau slangute ir pradejo dirbt tai daugiau as ten nieko ir nedariau :) nes gerai zmogus sako nu ir mano mwergina man sako jau geriau gl tu nelysk bet gi ant ko daugiau ismoksi tvarkyti masina jei ne ant savo :D