Sveiki . Sugrysiu prie savo kurtos temos. Aisku su ta pacia beda,bet jau kur kas rimtesne . Pats siuo metu esu Norvegijoje. Zmonai esu palikes savo Audike A4 2004m. 1.9 TDI 96kw. Tiptronikas. Pas jus Lietuvoj atsalo, siauliuose -18 . Ir stai zmona sako kad vaziuojant eme kazkas svilpt,duoda gaza apsukos kyla bet traukos nelike. Jauciu kazkas su deze. Norejau jusu paklaust gal is praktikos, tokiu metu tiptronikas gali uzsalt,ar tik sutapimas. Ji minejo kai nuvaziavo koki 10km su tuo keistu nepastoviu garsu viskas susitvarke. kiek isivaizduoju kai alyvos susilo viskas susitvarke. Gal galite ka patart, ar ji begali su ja vaziuot, liko savaite iki mano gryzimo. Aisku gryzes is paskutiniuju ja stumsiu i serviza, bet matot mano brangioji be masinos negali gyvent(darbas)
p.s. syvakara praejus 4val. po uzgesinto variklio, ji vel pabande su ja pavazinet, nieko, viskas ciki

vistiek kazkas negerai. Tiesa jai pareina klimos kompresoriaus guolis, ar galejo jis galutinai pareit, nebezinau. Bet manau jis neprie ko, jei nuspaudus gaza masina nejuda...