Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: tdi siurblis 81kw  (Skaityta 1206 kartus)

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
tdi siurblis 81kw
« Topic Start: 2007 Lapkričio 26, 13:10:39 »
gal zinot kas,30-kokia funkcija atlieka sis voztuvas?31-32 yra guminiai ziedai ir speju man lasa dyzelis pro juos,uz siu ziedu pakeitima Kaune draugystes g.paprase 300lt,bet labai jau man knieti paciam pasikeisti juos tik galvoju ar isemus ta voztuvanebus problemu ji idet adgal ?!?domina viskas sia tema

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
tdi siurblis 81kw
« Atsakymas #1: 2007 Lapkričio 27, 12:46:02 »
tai niekas nieko negalit patart???

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
tdi siurblis 81kw
« Atsakymas #2: 2007 Lapkričio 27, 20:25:42 »
nejaugi reiks eksprementuot :O su savo siurbliuku  :[ :[ :[.nekyla man rankos moket300lt uz darba  :-{ (?!)kai tarpines kainuoja 10lt,bent jau detali.ru tokia kaina :[ :[ :[

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
tdi siurblis 81kw
« Atsakymas #3: 2007 Lapkričio 28, 09:14:54 »
pas mane ir su siurbliu siokios tokios problemos... elektrinej daly yra sudilus kazkoks kuro slegio reguliatorius ar pan.. ir kiek teko girdet is meistru tai ta detale, kainuoja keloas desimtis lietuvisku kainuoja... o uz jo pakeitima keli simtai... bet blin pats bijau kist nagus, kad neriektu paskui naujio siurblio...

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
tdi siurblis 81kw
« Atsakymas #4: 2007 Lapkričio 29, 10:46:10 »
kaip supratau tau trukcioja masina kai paspaudi,jei taip tai cia daznas gedimas pas tdi.as girdejau kad ten keiciasi pats virsus su visa elektrine dalim ir jo kaina apie 150ltbet niekas neiskomplektuoja siurbliu tai sunkoka gaut ta virsu,nors mano draugas gavo ir keite,as manau kad pasmane nebutu dideliu problemu nes ten tik voztuvas tai ji isemus pakeist tuos ziedus guminius ir adgal ikist.teko man paciam 2 kartus nuiminet siurblio virsu,pats keiciau ivore ir gumini zieda aseles (turbo dizeliuskur su trosu dar)tai kaip ir nera ten stebuklu pora spiruokliu ir visokiu svirteliu,sunkiau buvo ureguliuot asele i ppradine padeti kad gazas normals butu o nerektu tik uzkurus.maqnau pats bandysiu lyst o jei nepavyks tai kita karta zinosiu nors,nes pas nepazistamus varyt tvarkyt tai jie ten tiek pripasakot gali kad puse reiks siurblio keist o kai nesupranti tai ir tiki.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
tdi siurblis 81kw
« Atsakymas #5: 2007 Lapkričio 29, 11:43:45 »
nu as kai uzspaudziu man netrukcioja, man kartais biski pulsuoja apsukos ir viskas... tai man sake, kad elektrine dalis gryba pjauna, bet taip pat sake, kad toj daly kazkas keicias...

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
tdi siurblis 81kw
« Atsakymas #6: 2007 Gruodžio 09, 23:00:36 »
http://www.lbm.lt/vp44.htm cia si ta raso apie siurblius.yra ir kitos naudingos info.

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
tdi siurblis 81kw
« Atsakymas #7: 2008 Sausio 03, 18:51:48 »
pagaliau susitvarkiau pats sita beda,kainavo 10 lt. guminis ziedas visa kita pats pasidariau :D

problema buvo cia,kur rodykle parodyta.