Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A90 nesikuria  (Skaityta 1770 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Topic Start: 2007 Rugpjūčio 05, 16:42:54 »
wnz.. wiskas buwo ciki, uzsikureu atwazewau i klp, poto bandau uzkurt waziuot namo taip tiap lb sunkei prasuko starteris, bet uzsikure, ple galwoju gal swiesas palikau ir akuma iskrowe.. gryztu namo, awalgau , bandau west i miesta lekt, tai krc wos wiena ar puse abaroto apsuka ir uzdusta, kaip butu akumam amen, issinesu testery, tikrinu. akumas rodo ~12v..

tai kaip manot, starteris uzlinko ???

flex

• Svečias
A90 nesikuria
« Atsakymas #1: 2007 Rugpjūčio 05, 18:53:25 »
wnz.. wiskas buwo ciki, uzsikureu atwazewau i klp, poto bandau uzkurt waziuot namo taip tiap lb sunkei prasuko starteris, bet uzsikure, ple galwoju gal swiesas palikau ir akuma iskrowe.. gryztu namo, awalgau , bandau west i miesta lekt, tai krc wos wiena ar puse abaroto apsuka ir uzdusta, kaip butu akumam amen, issinesu testery, tikrinu. akumas rodo ~12v..

įvorėm gali būti batai. Tėvo passatui tas pats. Akumas naujas, bet vos pasuka. O tau starteris ankščiau neprašokdavo?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #2: 2007 Rugpjūčio 05, 19:30:26 »

įvorėm gali būti batai. Tėvo passatui tas pats. Akumas naujas, bet vos pasuka. O tau starteris ankščiau neprašokdavo?

nu kad ne.. wisad sukdawo kaip reikalas :|

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #3: 2007 Rugpjūčio 05, 20:49:36 »
wnz keiciasi mano klausimas :) kiek turi kraut generatorius ??? uzstumem auto ir pachekinau su testeriu kad ir kaip stiprei gazuojant generas krauna 12.51.. daugeu nikap... man rodos che biskuliuka mazoka ??? taigi keik turi kraut ???

flex

• Svečias
A90 nesikuria
« Atsakymas #4: 2007 Rugpjūčio 05, 20:53:38 »
wnz keiciasi mano klausimas :) kiek turi kraut generatorius ??? uzstumem auto ir pachekinau su testeriu kad ir kaip stiprei gazuojant generas krauna 12.51.. daugeu nikap... man rodos che biskuliuka mazoka ??? taigi keik turi kraut ???

turi krauti bent ~14 voltų. Pas mane užgesinus paklausau garsiai muzikos, tai nusėsta iki 11,8volto. Matavau su testeriu. Kai užkūriau, tai krauti pradėjo ir rodė 14,2-14,6 volto. Šepetėliai gali būti padilę pas tave :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #5: 2007 Rugpjūčio 05, 20:55:33 »
tada wadinas generatorius nepakrauna akumo ir del to nebesikuria arne ???

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #6: 2007 Rugpjūčio 05, 23:27:23 »
nu jei akumas nesuka tai ir neuzkursi

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #7: 2007 Rugpjūčio 06, 00:00:21 »
nu 12.51 manau turetu dar pakraut, kad uzsivestum. pas mane pati tekrauna 12.7 tai uzsivedu be roblemu dar. greitu laiku manau varysiu tvarkyt. sake, kad pas mane greiciausiai pacios apvijos kaltos

Neprisijungęs raimuska

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #8: 2007 Rugpjūčio 06, 12:49:16 »
Siaip man buvo irgi tokia problema - kartais nepasuka starterio - galvojau akumas mires, bet pastovedvo kelias minutes ir kaip niekur nieko prasukdavo ir uzsivesdavo. Pasirodo buvo trukus variklio tarpine ir ausinimo skystis tekejo i varikli (siaip jau per diena tekdavo ipilti  po 1l). Taigi problema tokia, kad variklyje susidaro didelis spaudimas (tipo oro kamstis, kaip man motoristai aiskino) - zodziu del jo starteris ir neprasuka. Kazkiek pajudinu su starteriu, tas kamstis prasivaiksto ir uzsiveda... Siaip meistrai sake: "dziaukis, kad ko rimciau nepridare". Pasirodo, siuo atveju imanoma ir varikli nuvaryt i kapus.
Na bet nueme galva, pakeite tarpine, paslifavo galva ir vel viskas ramu  (be)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #9: 2007 Rugpjūčio 06, 23:08:07 »
na cia jau ne oro kamstis tau, o tox lengvas hidrosmugis  :) dizeliui  taip prasuktum karteli, ir jau gali vaziuot svaistikliu keist  (h)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #10: 2007 Rugpjūčio 08, 21:55:34 »
raimushka nu che jau tikrai taip pa smanes nera :D

wnz buwo taip.. generatorius weikia ir krauna kak nada ~14.2 bet iki akumo teateina ~12.5.. mazai... taigi pajamem nauja minusa generatoriui nuo kebulo ir atkowojom iki ~13.5 krowima... ryt pratemsiu dar tiesioginy pliusiny laida nuo akumo iki genero :) tada kraus kak nada..

tik wat klausimas labeu klaustukui.. ar turi tas laidas eit per kokia rele, ar pac generatorius stabdo krowima kai akumas jau pilnas ??

bijau kad nepradetu lydytis akumas kai nepertraukiamai bus kraunamas  :V

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #11: 2007 Rugpjūčio 13, 23:13:27 »
ryt pratemsiu dar tiesioginy pliusiny laida nuo akumo iki genero  tada kraus kak nada..
Blogai baigsis tavo akūmui, jeigu taip padarysi  ;) 

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #12: 2007 Rugpjūčio 14, 21:52:39 »
ryt pratemsiu dar tiesioginy pliusiny laida nuo akumo iki genero  tada kraus kak nada..
Blogai baigsis tavo akūmui, jeigu taip padarysi  ;) 

ne nesibaiks :) baiminausi as irgi kad neistirptu jis..bet.. generatoriuje yra toks dalykas kaip SOKOLADAS, kuris nekrauna daugeu neigu akumui reikia :) bent jau tip man paaiskino.. kiek tiesos ziuresim :) jau sawaitele wazineju pakolkas nieko..

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #13: 2007 Rugpjūčio 14, 22:11:55 »
o po defaultu taip nera?? ta prasme kabelis generatoriaus eina iki starterio tada iki akumo?? taip berods turetu but??

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
A90 nesikuria
« Atsakymas #14: 2007 Rugpjūčio 14, 22:31:22 »
o po defaultu taip nera?? ta prasme kabelis generatoriaus eina iki starterio tada iki akumo?? taip berods turetu but??

nu taip ir yra