Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nesiveda siltu motoru masina  (Skaityta 1578 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nesiveda siltu motoru masina
« Topic Start: 2009 Vasario 02, 20:50:23 »
Tai va ieskojau tokios temos, radau, taciau nieko konkretaus neparasyta :V Tai tokia situacija: kai variklis saltas, po naktis ir pan  tai kuriasi be jokiu problemu vos pasukus rakteli, o vat silta nenori kurtis, aisku uzsiveda is pirmo karto, bet tik pamaigius gaza. Kur ieskot problemu?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs MAUZERIS

• Įrašai: 193
    • Žiūrėti profilį
Re: Nesiveda siltu motoru masina
« Atsakymas #1: 2009 Vasario 02, 22:16:59 »
jei kurias tik pamaigius gaza tai manau kad jam reik papildomo kuro,tipo jo truksta,manau kad tai su kuro sistema susije gal krabo sklende palankstyta?

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Vasario 02, 22:26:35 »
jei kurias tik pamaigius gaza tai manau kad jam reik papildomo kuro,tipo jo truksta,manau kad tai su kuro sistema susije gal krabo sklende palankstyta?
Tai kodel salta kuriasi be jokiu bedu?
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Vasario 02, 22:36:44 »
jauciu ne itema,bet man su volvo 855 buvo toks gliukas. tik man nei gazas nepadejo nei ka,tik metra pastumk ir kurenasi,o nuo starterio gali sukt kiek nori :D

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Vasario 03, 08:22:02 »
Na cia jau kazkas kito tau buvo :D
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Vasario 03, 12:29:38 »
as kol atradau beda,tai puse masinos perrinkau. o beda tebuvo starteris... jis ir suko gerai,ir saltas ir siltas,tik yra toks dalykas-buvo padege starterio kontaktai viduje,jie kibirksciuodavo,ir salia esantis holo daviklis pagaudavo ta kibirksciavima kaip klaida ir blokuodavo kuro purkstukus :O o salta kuriant suveikdavo papildomas kuro purkstukas,todel uzsikurdavo.  va tokiu buna bedu,su kuria pirma karta teko susidurt... :-]

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Vasario 05, 16:55:46 »
Na daugiau niekas jokiu minciu neturit? :V
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Vasario 05, 17:42:36 »
Na daugiau niekas jokiu minciu neturit? :V
pas mane tas pats, kazkas sake man kad cia silkiu tokia liga. kaip istikruju nezinau

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Vasario 05, 19:42:04 »
paleidimo purkstukas,99 procentai :) atsiminiau draugelio bulkai tas pats buvo,tai laideli kazkoki jam atvede i salona ir mygtuka pasidare. kuriant paspausdavo ir iskart uzsikurdavo.

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Vasario 06, 18:52:51 »
nu tokiu dalyku tai nedarysiu :D nes bus kaip lektuve, atsisedi paspaudi 10 mygtuku, dar 5 uzfiksuoji ir tada vedi.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Vasario 06, 22:37:09 »
as pasakiau galima priezasti,o toliau jau kaip zinai ;)

macaszzz

• Svečias
« Atsakymas #11: 2009 Vasario 08, 13:45:12 »
man ir lygiai ta pati problema tik tik 2.6 q. c4! sakot starteris kibirksciuoja reiks patikrinti ta varianta ;)

Neprisijungęs continuity

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Vasario 09, 09:54:00 »
paleidimo purkstukas,99 procentai :) atsiminiau draugelio bulkai tas pats buvo,tai laideli kazkoki jam atvede i salona ir mygtuka pasidare. kuriant paspausdavo ir iskart uzsikurdavo.
Silto motoro uzvedimo metu salto paleidimo purkstukas nedalyvauja.

Neprisijungęs Klebonas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Vasario 24, 15:25:48 »
pas mane buvo labai panasiai.. masina B4 2.3... tai beda buvo su kurio siurbliu... nuvariau i servisa.. sutvarke siurbli ir viskas susitvarke :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Vasario 24, 15:41:34 »
Tai va ieskojau tokios temos, radau, taciau nieko konkretaus neparasyta :V Tai tokia situacija: kai variklis saltas, po naktis ir pan  tai kuriasi be jokiu problemu vos pasukus rakteli, o vat silta nenori kurtis, aisku uzsiveda is pirmo karto, bet tik pamaigius gaza. Kur ieskot problemu?
pas mane jei kuro mazai bake - ilgai suku, jei kuro nuo 15-20ltr - kuriasi greitai... :D

macaszzz

• Svečias
« Atsakymas #15: 2009 Vasario 26, 05:06:44 »
sveiki, tai vat pakeiciau startery, nes skaiciau kad del jo sunkiai gali vestis, pakeiciau knoc sensoriu patikrinau visus laidus aplink varikly ir jokio skirtumo :/ y rimta serviza man neapsimoka jos varyti, nes remontas kainuos brangiau nei pati masina :-{ beje cia viskas vyksta airijoje!
beje ar 2.8 c4 kuro siurblys skiriasi nuo 2.6c4?

Neprisijungęs Klebonas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Vasario 26, 08:49:10 »
tai nuvaryk i ta RIMTA servisa bent padaryti diagnostika... ir pasakys kas blogai tai masinai.. nieks taves nevercia tame rimtame servisa taisytis ;)

macaszzz

• Svečias
« Atsakymas #17: 2009 Kovo 21, 22:59:31 »
tai vyrai aciu uz patarimus! mano auduke kuriasi kaip bituke dabar (o) tai va pas manes buvo labai maza problemele su temperaturos sensoriumi kur keturi kaidai y ji ateina, ogi pyp fyskes fiksatorius ar kaip jy pavadinti buvo sulauzytas ir neuzsifiksuodavo ta fyske ant sensoriaus ir bludindavo man masiniukas del to :-{ bet lasiukas super glue viska sutvarke :D

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Kovo 22, 12:18:40 »
pas mane ta pati beda su tuo ipurskimu salta uzsikurdavo o pasivazinejus nesikurdavo ir valkiojau ir krabus keiciau nauja kuro siurbly pirkau da cia sake kad gali but purkstukai blogi bet tu nekeiciau nes nauji brangus o senu neradau nes su tevo masina be tech apziuros toli nenuvaziuosi :D taigi dabar silke stovi garaze nesikuria dabar is vis aisku y servisa nutempciau sutvarkytu bet kainuotu daugiau negu pati silke  :-] :-] :-]

macaszzz

• Svečias
« Atsakymas #19: 2009 Kovo 26, 06:13:12 »
pas mane ta pati beda su tuo ipurskimu salta uzsikurdavo o pasivazinejus nesikurdavo ir valkiojau ir krabus keiciau nauja kuro siurbly pirkau da cia sake kad gali but purkstukai blogi bet tu nekeiciau nes nauji brangus o senu neradau nes su tevo masina be tech apziuros toli nenuvaziuosi :D taigi dabar silke stovi garaze nesikuria dabar is vis aisku y servisa nutempciau sutvarkytu bet kainuotu daugiau negu pati silke  :-] :-] :-]
ypusk i ysiurbimo kolektoriu truputy "easy start" greit uzsikurs :D tik nepadaugink :D :D :D