Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 vaziuojant uzgesta  (Skaityta 761 kartus)

evaldux5866

• Svečias
A6 vaziuojant uzgesta
« Topic Start: 2009 Gruodžio 18, 22:30:23 »
Sveiki, Noreciau pasiteirauti, kas galetu buti: turiu Audi A6, 98 Metu, 2.5TDI (110kw). Vaziuojant ji man uzgesta, nuvariau ant kompo, tai nieko gero nerado, pasirode, kad reikejo ipilti kuro, ipylem dyzelino, pripildem kuro filtra, uzsikurem, vazinejau, bet po kiek laiko pakartotinai uzkurus ir pavazinejus vel ji uzgeso bevazaiuojant, Kas tai galetu buti, kokios problemos?gal kuras gryzta atgal i baka? patarkite busiu dekingas.

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 vaziuojant uzgesta
« Atsakymas #1: 2009 Gruodžio 19, 15:34:05 »
Manau turetum ziureti ar kuro padavimo sistema sandari, gal kur kiaura ir ora siurbia. Paziurek ar nesiurbia ora pro kuro filtra, jei ne taia atsidaryk priejima prie bako ,kur is bako kuro vamzdelis iseina ir ieina gryztamas, nusimk kuro padavimo zarnele i filtra, uzkimsk, pusk ora per padavimo vamzdeli is bako ir tikrink atkarpa iki kuro filtro ir t.t. Manau kad kazkur nesandaru, nes jei dareisi rimta diagnostika butu parode jei kas neveiktu.

Neprisijungęs Lioska

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 vaziuojant uzgesta
« Atsakymas #2: 2009 Gruodžio 21, 10:22:41 »
O kiek kuro bake buna kai uzgesta? Eigu maziau negu puse tai ziurek kuro pompa kuri bake stovi . Man buvo su ja problemu kai buvo maziau nei puse bako sunkiai kurdavosi arba isvis nesikurdavo , o kai daugiau negu puse bako , tai viskas buvo gerai veikdavo idealiai .  Megink ziureti kuro pompa! Tik neapsigauk , eigu ji uzia ne reiskai kad dirba , nes man buvo , kad ji uzdavo bet ne siurbdavo nes buvo sulauzytos nezinau kaip tiksliai lietuviskai vadinasi ( lopasti) tikriausiasiai lietuviskai tai vadinasi sparnutis ar kazkaip panasiai.