Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 TDI problema  (Skaityta 6682 kartus)

Neprisijungęs mariukas69

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 TDI problema
« Atsakymas #25: 2008 Gruodžio 24, 16:39:24 »
Tai vat labai idomus zmones ten dirba ( pilaitej ).Kaip jau minejau uzsirasiau as diagnostika daryt, atvarau kaip ir sutarta antradienio ryte,Jis man sako negaliu padaryti tau diagnostikos nes neturiu laido tokiam varikliuj....sakau tai kas tai masinai yra ,kad ryte meta dukma kaip is gariunu triubos, nu sako kad degimo kampas blogas arba purkstukai ,bet sako purkstukai atkrenta ,nes jeiu butu uzsikise kuro sanaudos butu labai dideles,ten virs 10l/100km.Tai sutarem mes kad as jam palieku masina,jinai pastovi kokias 5 valandas kad atsaltu (nes pas mane ismeta duma kai tik salta,kai siltas variklis viskas gerai).Paskambina jis man sako buvo blogas degimo kampas, nu ok atvaziavau pasimt masiuna,Sakau kas cia kaip?Jis pasakoja : tai vat buvau pajunges prie kompo kazkokias klaidas metet ,as jas istryniau (kaip suprast ?tai jis dare diagnostika? ) ir degimo kampas buvo blogas. Pasiemiau masina , ryte po nakties vedu ,ir vel tas pats ,startyeris kol uzvede suko gal kokius 4-5 kartus ,uzsivede ir vel nuejo labai didelis dumas,pasokinejo apsukos ,masina pasipurte ir pradejo ir poto graziai sau dirba.
Ir dar vienas klausimas ,kiek pas jus laikop dirba pakaitinimo zvakes ?pas mane tai ilgokai rytais tai virs kokiu 10 s .cia normalu?