hi, man atsitiko reikalas, ismete "check engine" lempa, issiaiskinau, kad klaida reiskia jog desinys katalizatorius kaista. reziume reikia katalizatorius keisti, kadangi 2 yra tai abu. nes jau ir taip auto prabego 170k km. nuvaziavau i Juta ten papasakojo kad uz katalizatoriu 4500lt vnt+ pakeitimas ~800 nes ce USA modeliuose katalizatoriai istatyti po variklio galva ir zd reik visa varikli iskelt arba paleist zemy, perdaug nesigilinau. bet kaip ir pats jau aiskinausi, kad nei is apacios nei is sono ju neisimsi (vietos nera) tai va, kad tvarkingai padarytu viska susimoketi reikia ~10k lt. brangu. ieskojau alternatyvos lenkiski katalizatoriai 1 vnt 350lt saunu galvoju bet noriu kad kur pirksiu ten ir pakeistu (kad nebutu kaltinimo po broko ale kur state blogai istate ar lievi nes lenkiski). bet kur lenkiskus katalizus stato, kai pamate kur katalizatoriai pradejo purtyti galvas. niekas kitas garantijos uz lenkiskus neduoda, nes jie "lenkiski". del ispjovimo tai ir man papasakojo kad ten tokie katalizai, dr i kuriuos lemda zondas statosi tai ir graziai nepadarysi o ir masina verslo klases, tai nesinori kad krioktu kaip F1. o apie rezonatoriusgirdejau, tik tai kad juos naudoja kaip garso slopintuvus, bet GERO- nieko. esu dar girdejas kad yra kazkokia chemija kuriais galima butu juos isvalyti bet apie tai informacijos internete nedaug. tad jei kas zinote daugiau, buciau dekingas uz info, arba apie koki kita ekonomiskai naudinga patarima.
Aciu uz tikslius atsakymus, pagarbiai, pro